ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Dienstleistungsmanagement: Grundlagen — Konzepte — Instrumente

دانلود کتاب مدیریت خدمات: مبانی - مفاهیم - ابزارها

Dienstleistungsmanagement: Grundlagen — Konzepte — Instrumente

مشخصات کتاب

Dienstleistungsmanagement: Grundlagen — Konzepte — Instrumente

ویرایش: 2., überarb. u. erw. Aufl. 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9783409214995, 9783663097945 
ناشر: Gabler Verlag 
سال نشر: 2002 
تعداد صفحات: 352 
زبان: German 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 12 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 36,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب مدیریت خدمات: مبانی - مفاهیم - ابزارها: بازار یابی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Dienstleistungsmanagement: Grundlagen — Konzepte — Instrumente به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مدیریت خدمات: مبانی - مفاهیم - ابزارها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مدیریت خدمات: مبانی - مفاهیم - ابزارها

مشتری مداری شعاری است که فرآیندها، خدمات و کارکنان باید بر اساس آن جهت گیری کنند. ارائه‌دهنده خدمات امروزی باید خدمات خود را توسعه و بازاریابی کند، باید بر فرآیندها تسلط داشته باشد، ظرفیت‌ها را برنامه‌ریزی کند، به کارکنان خود انگیزه دهد و موفقیت را کنترل کند. بنابراین، ویژگی‌های ویژه مدیریت خدمات از تمام حوزه‌های مدیریت کسب‌وکار سنتی به منظور توسعه یک مدیریت خدمات دقیق کار می‌کند. اصول اولیه خدمات از دیدگاه مشتری با استفاده از مثال‌های عملی متعدد ارائه شده است.
متن برای ویرایش دوم بازنگری شد و به گونه‌ای گسترش یافت که جنبه‌های ارزش مشتری و برون‌سپاری را در بر گیرد.
هدف این کتاب درسی نیز برای دانش‌آموزان است. و دست اندرکاران با هدف ارائه تمام زمینه های کاربردی ضروری کسب و کار به طور مداوم با اشاره به بخش خدمات و ارائه پیشنهادات و ابزارهایی برای بهبود مشتری مدار و سیستماتیک.
پروفسور Dr. سابین هالر بازاریابی و مدیریت عمومی بازرگانی را برای خدمات در دانشگاه علوم کاربردی برلین تدریس می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Kundenorientierung hei?t die Devise, an der sich Prozesse, Leistungen und Mitarbeiter zu orientieren haben. Der Dienstleister von heute muss seine Leistungen entwickeln und vermarkten, er muss Prozesse beherrschen, Kapazit?ten planen, seine Mitarbeiter motivieren und den Erfolg steuern. Daher werden aus allen traditionellen BWL-Bereichen die Besonderheiten des Managements von Dienstleistungen herausgearbeitet, um ein stringentes Dienstleistungsmanagement zu entwickeln. Durch zahlreiche Praxisbeispiele werden die Grundlagen der Dienstleistung aus der Sicht des Kunden vorgestellt.
F?r die zweite Auflage wurde der Text ?berarbeitet und um die Aspekte Kundenwert und Outsourcing erweitert.
Das Lehrbuch wendet sich gleicherma?en an Studierende und Praktiker mit der Zielsetzung, alle wesentlichen betriebswirtschaftlichen Funktionsbereiche konsequent mit Bezug auf den Dienstleistungssektor darzustellen sowie Anregungen und Werkzeuge zu einer kundenorientierten, systematischen Verbesserung zu vermitteln.
Prof. Dr. Sabine Haller lehrt Marketing und Allgemeine BWL der Dienstleistungen an der Fachhochschule f?r Wirtschaft Berlin.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages I-XII
Bedeutung, Charakteristika und Modelle von Dienstleistungen....Pages 1-21
Der Kunde im Fokus....Pages 23-47
Strategische Unternehmensplanung im Dienstleistungsbereich....Pages 49-72
Neue Dienste systematisch kreieren: Service Design....Pages 73-94
Dienstleistungsmarketing....Pages 95-181
Service Operations Management (Die Produktion von Dienstleistungen)....Pages 183-241
Mitarbeiter führen und motivieren....Pages 243-272
Qualitätsmanagement im Dienstleistungsbereich....Pages 273-325
Back Matter....Pages 327-348




نظرات کاربران