ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Effizienzkonditionen und Kostenrechnung: Evaluation im Rahmen der Konditionengestaltung zwischen Nahrungsmittelindustrie und Handel

دانلود کتاب شرایط کارایی و حسابداری بهای تمام شده: ارزیابی در چارچوب شرایط صنایع غذایی و تجارت

Effizienzkonditionen und Kostenrechnung: Evaluation im Rahmen der Konditionengestaltung zwischen Nahrungsmittelindustrie und Handel

مشخصات کتاب

Effizienzkonditionen und Kostenrechnung: Evaluation im Rahmen der Konditionengestaltung zwischen Nahrungsmittelindustrie und Handel

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری: Wirtschaftswissenschaft 
ISBN (شابک) : 9783824406944, 9783322810885 
ناشر: Deutscher Universitätsverlag 
سال نشر: 2003 
تعداد صفحات: 292 
زبان: German 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 18 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 40,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب شرایط کارایی و حسابداری بهای تمام شده: ارزیابی در چارچوب شرایط صنایع غذایی و تجارت: فروش / توزیع / مرکز تماس / خدمات مشتری، حسابداری / حسابرسی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 21


در صورت تبدیل فایل کتاب Effizienzkonditionen und Kostenrechnung: Evaluation im Rahmen der Konditionengestaltung zwischen Nahrungsmittelindustrie und Handel به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب شرایط کارایی و حسابداری بهای تمام شده: ارزیابی در چارچوب شرایط صنایع غذایی و تجارت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب شرایط کارایی و حسابداری بهای تمام شده: ارزیابی در چارچوب شرایط صنایع غذایی و تجارت



ارتباط عمودی بین صنعت و تجارت - به ویژه در بخش مواد غذایی - با تنش هایی مشخص می شود که عمدتاً به دلیل تعیین شرایط به عنوان ابزار سیاست قیمت است. با توجه به تلاش‌های مداوم تمرکز و افزایش قدرت تجارت مرتبط، اعطای و تقاضای شرایط رفتار سیستماتیک کمتری را نسبت به موقعیت‌های قدرت و مهارت‌های مذاکره شرکت‌کنندگان بازار منعکس می‌کند. مشروعیت شرایط کارایی و انطباق عملکرد آنها را مشخص می کند. بر این اساس، او بررسی می کند که کدام اطلاعات بهای تمام شده باید توسط حسابداری بهای تمام شده ارائه شود و نشان می دهد که هیچ سیستم اصلی حسابداری هزینه و درآمد نمی تواند اطلاعات مورد نیاز را ارائه دهد. بنابراین نویسنده مفهوم یک محاسبه ثانویه هدفمند بر اساس هزینه یابی مبتنی بر فعالیت را توسعه می دهد، که به عنوان نقطه شروعی برای ارزیابی عملی شرایط کارایی عمل می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Die vertikale Beziehung zwischen Industrie und Handel ist - insbesondere im Nahrungsmittelsektor - durch Spannungen gekennzeichnet, die vor allem auf die Vergabe von Konditionen als Instrument der Preispolitik zurückzuführen sind. Durch die anhaltenden Konzentrationsbestrebungen und den hiermit verbundenen Machtzuwachs des Handels reflektieren Konditionengewährung und -forderung weniger systematische Verhaltensweisen als vielmehr Machtpositionen und Verhandlungsgeschick der Marktteilnehmer.

Peer John zeigt zunächst die ökonomische Legitimation von Effizienzkonditionen (Efficiency Terms) auf und konkretisiert ihre Leistungskonformität. Auf dieser Grundlage untersucht er, welche Kosteninformationen durch die Kostenrechnung zur Verfügung gestellt werden müssen, und weist nach, dass kein bedeutendes System der Kosten- und Erlösrechnung die geforderten Informationen bereitstellen kann. Somit entwickelt der Autor die Konzeption einer zweckgerichteten Nebenrechnung auf der Basis der Prozesskostenrechnung, die ihm als Ausgangspunkt für eine praxisnahe Evaluation von Effizienzkonditionen dient.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages I-XVIII
Einleitung....Pages 1-5
Bezugsrahmen der Konditionengestaltung und Vertiefung der Problemstellung....Pages 6-51
Kosten- und Erlösrechnung als Informationsinstrument der Unternehmensleitung....Pages 52-98
Ermittlung der entscheidungsspezifischen Kosteninformationen....Pages 99-149
Spezifische Informationsgenerierung und Beurteilung bedeutender Systeme der Kostenrechnung....Pages 150-214
Evaluation der Efficiency Terms auf der Grundlage einer parallel durchzuführenden prozessorientierten Partialrechnung....Pages 215-247
Schlussbetrachtung....Pages 248-251
Back Matter....Pages 253-277




نظرات کاربران