دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: Professor Dr. K. Täufel (auth.), E. Bames, W. Bartels, A. Beythien, C. Griebel, J. Grossfeld, H. Holthöfer, R. Strohecker, K. Täufel, R. Vaubel, O. Windhausen (eds.) سری: Handbuch der Lebensmittelchemie 5 ISBN (شابک) : 9783642887604, 9783642906152 ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg سال نشر: 1938 تعداد صفحات: 1070 زبان: German فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 50 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب آرد عسل · شکر · سبزیجات میوه: مهندسی صنایع و تولید، علوم زیستی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Getreidemehle Honig · Zucker · Fruchte Gemuse به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب آرد عسل · شکر · سبزیجات میوه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Front Matter....Pages II-XXI
Getreide, Hülsenfrüchte und Mühlenerzeugnisse....Pages 1-116
Mikroskopische Untersuchung der Stärkemehle und Müllereierzeugnisse einschließlich der mykologischen und biologischen Prüfung....Pages 117-209
Backwaren....Pages 210-251
Mikroskopische und mykologische Untersuchung der Backwaren einschließlich der Bäckereihefe....Pages 252-260
Teigwaren....Pages 261-297
Honig und Kunsthonig....Pages 298-361
Die mikroskopische Untersuchung des Honigs....Pages 362-379
Zucker und Zuckerwaren....Pages 380-500
Obst und Obsterzeugnisse....Pages 501-698
Die mikroskopische Untersuchung der Obstfrüchte und Obstzubereitungen; Obstkrankheiten....Pages 699-733
Gemüse und Gemüsedauerwaren....Pages 734-811
Pilze und Schwämme....Pages 812-826
Mikroskopische Untersuchung der Gemüse, Salate, Küchenkräuter und Speisepilze; mykologische Untersuchung der Wurzelgewächse und Gemüse....Pages 827-855
Deutsche Gesetzgebung....Pages 856-969
Ausländische Lebensmittelgesetze....Pages 970-1000
Back Matter....Pages 1001-1050