ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Residue Reviews/Ruckstandsberichte

دانلود کتاب نظرات باقیمانده / Ruckstandsberichte

Residue Reviews/Ruckstandsberichte

مشخصات کتاب

Residue Reviews/Ruckstandsberichte

ویرایش: 1 
نویسندگان: ,   
سری: Residue Reviews/Ruckstandsberichte 19 
ISBN (شابک) : 9781461584278, 9781461584254 
ناشر: Springer-Verlag New York 
سال نشر: 1967 
تعداد صفحات: 159 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 8 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 48,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب نظرات باقیمانده / Ruckstandsberichte: اکولوژی کاربردی، علوم زیستی، عمومی، زیست پزشکی عمومی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Residue Reviews/Ruckstandsberichte به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب نظرات باقیمانده / Ruckstandsberichte نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب نظرات باقیمانده / Ruckstandsberichte



این که باقیمانده‌های آفت‌کش‌ها و سایر مواد شیمیایی «خارجی» در مواد غذایی برای همه در همه جا نگران کننده است، به‌وسیله استقبال از مجلدات قبلی «Residue Reviews» و با اشتیاق، اخلاص و تلاش‌های خوشحال‌کننده به خوبی تأیید می‌شود. نشان داده شده توسط همه افرادی که از آنها نسخه های خطی درخواست شده است. علیرغم تبلیغات فراوان برعکس، هرگز نمی توان این سوال جدی را مطرح کرد که مواد شیمیایی کنترل کننده آفات و مواد شیمیایی افزودنی غذایی برای تولید، ساخت، بازاریابی و ذخیره سازی کافی مواد غذایی ضروری هستند، با این حال بدون نظارت مستمر و کنترل هوشمند برخی از مواد شیمیایی که در این زمینه وجود دارند. مواد غذایی ما گاهی اوقات می تواند سلامت عمومی را به خطر بیندازد. اطمینان از ایمنی در استفاده از این تعداد زیادی مواد شیمیایی یک چالش پویا است، زیرا مواد تاسیس شده به طور مداوم توسط مواد جدید توسعه یافته جابجا می شوند که بیشتر برای فناوران مواد غذایی، داروشناسان، سم شناسان، و الزامات کنترل آفات در حال تغییر در اقتصادهای تولیدکننده مواد غذایی پیشرو هستند. این مسائل همچنین نگرانی واقعی تعداد فزاینده‌ای از سازمان‌های دولتی و نهادهای قانون‌گذاری در سرتاسر جهان است، زیرا برخی از این مواد شیمیایی به دلیل استفاده نادرست منجر به مشکلاتی شده‌اند. ارزیابی ایمنی کافی در استفاده از هر یک از این مواد شیمیایی موجود در مواد غذایی ما مسائل ساده ای نیست، و آنها قضاوت های در نظر گرفته شده بسیاری از افراد آموزش دیده در انواع پیچیده بیولوژیکی، شیمیایی، فناوری غذایی، پزشکی، دارویی، و رشته های سم شناسی.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

That residues of pesticide and other "foreign" chemicals in foodstuffs are of concern to everyone everywhere is amply attested by the reception accorded previous volumes of "Residue Reviews" and by the gratifying en­ thusiasm, sincerity, and efforts shown by all the individuals from whom manuscripts have been solicited. Despite much propaganda to the contrary, there can never be any serious question that pest-control chemicals and food­ additive chemicals are essential to adequate food production, manufacture, marketing, and storage, yet without continuing surveillance and intelligent control some of those that persist in our foodstuffs could at times conceivably endanger the public health. Ensuring safety-in-use of these many chemicals is a dynamic challenge, for established ones are continually being displaced by newly developed ones more acceptable to food technologists, pharma­ cologists, toxicologists, and changing pest-control requirements in progressive food-producing economies. These matters are also of genuine concern to increasing numbers of governmental agencies and legislative bodies around the world, for some of these chemicals have resulted in a few mishaps from improper use. Adequate safety-in-use evaluations of any of these chemicals persisting into our food­ stuffs are not simple matters, and they incorporate the considered judgments of many individuals highly trained in a variety of complex biological, chemi­ cal, food technological, medical, pharmacological, and toxicological dis­ ciplines.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-vii
The “Acceptable Daily Intake” value as a base for legislative measures regarding food additives....Pages 1-10
Effects of some pesticides and related compounds on steroid function and metabolism....Pages 11-30
Pesticide residues on tobacco....Pages 31-56
Carbon-skeleton chromatography for the qualitative identification of selected insecticides....Pages 57-81
Pentachlorophenol: A discussion of its properties and its occurrence as a residue in human and animal tissues....Pages 83-134
Hydrogen phosphide as a fumigant for foods, feeds and processed food products....Pages 135-149
Back Matter....Pages 151-155




نظرات کاربران