دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: June K. Lloyd, Audrey S. Fosbrooke (auth.), A. C. Allison (eds.) سری: ISBN (شابک) : 9781468426786, 9781468426762 ناشر: Springer US سال نشر: 1974 تعداد صفحات: 320 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 8 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب ساختار و عملکرد پروتئین های پلاسما: جلد 1: بیوشیمی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Structure and Function of Plasma Proteins: Volume 1 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ساختار و عملکرد پروتئین های پلاسما: جلد 1 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
پروتئین های پلاسما از دیدگاه های بسیاری مورد توجه هستند. بیوشیمیدانان پروتئینهای پلاسما متعددی را جدا و خالص کردهاند و خواص فیزیکی، ترکیب و توالی اسیدهای آمینه، اجزای کربوهیدرات برخی از آنها و اتصال فلزات، هورمونها و مواد دیگر را مطالعه کردهاند. همچنین کارهای زیادی روی سنتز، سرعت گردش و تجزیه پروتئین های پلاسما انجام شده است. بسیاری از پروتئینهای پلاسما تغییرات ارثی را نشان میدهند، برخی از آنها (مانند پروتئینهای هپتوگلوبینها و ترانسفرینها) در جمعیتهای مختلف انسانی رایج هستند، در حالی که برخی دیگر (مانند عدم وجود لیپوپروتئین یا ایمونوگلوبین) به دلیل ارتباط با سندرمهای بالینی، نادر هستند اما مهم هستند. از آنجایی که خون در دسترس ترین ترکیب بدن است، متخصصان ژنتیک از تفاوت های پروتئین سرم به عنوان نشانگرهای ژنتیکی در مطالعات خانواده و جمعیت به خوبی استفاده کرده اند. فیزیولوژیست ها از دیرباز به پروتئین های پلاسما در رابطه با فشار اسمزی کلوئیدی، انتقال لیپیدها، آهن، هورمون ها و سایر مواد، فعالیت گلومرول ها و لوله های کلیوی، عملکرد کبد و بسیاری دیگر از فعالیت های بدن علاقه مند بوده اند. پروتئین های پلاسما نیز به طور گسترده در رابطه با سوءتغذیه و سوء تغذیه مورد مطالعه قرار می گیرند، به ویژه آنهایی که با دریافت ناقص پروتئین مرتبط است.
Plasma proteins are of interest from many points of view. Biochemists have separated and purified numerous plasma proteins and studied their physical properties, aminoacid composition and sequence, the carbohydrate components of some, and binding of metals, hormones and other materials. Much work has also been carried out on the synthesis, rates of turnover and degradation of plasma proteins. Many plasma proteins show inherited variations, some of which (e.g. those of heptoglobins and transferrins) are common in various human populations while others (e.g. absence of lipoproteins or im munoglobins) are rare but important because of their association with clinical syndromes. Since blood is the most accessible bodily con stituent, geneticists have made good use of serum protein differences as genetic markers in family and population studies. Physiologists have long been interested in plasma proteins in relation to colloid osmotic pressure, transport of lipids, iron, hormones and other materials, the activities of renal glomeruli and tubules, the function of the liver, and many other bodily activities. Plasma proteins are also widely studied in relation to malnutrition and undernutrition, particularly that associated with defective intake of protein.
Front Matter....Pages i-ix
Plasma Lipoproteins....Pages 1-33
Hemopexin, The Heme-Binding Serum β-Glycoprotein....Pages 35-53
Haptoglobin....Pages 55-72
Acute-Phase Reactants....Pages 73-131
Fibrinogen....Pages 133-167
The Biochemistry of Blood Clotting Factors....Pages 169-193
Complement....Pages 195-222
Immunoglobulins....Pages 223-263
Plasma Albumin....Pages 265-281
Nutrition and Plasma Proteins....Pages 283-304
Back Matter....Pages 305-316