ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Protein Crosslinking: Biochemical and Molecular Aspects

دانلود کتاب پیوند عرضی پروتئین: جنبه های بیوشیمیایی و مولکولی

Protein Crosslinking: Biochemical and Molecular Aspects

مشخصات کتاب

Protein Crosslinking: Biochemical and Molecular Aspects

ویرایش: 1 
نویسندگان: ,   
سری: Advances in Experimental Medicine and Biology 86A 
ISBN (شابک) : 9781468432848, 9781468432824 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 1977 
تعداد صفحات: 764 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 20 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 32,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Protein Crosslinking: Biochemical and Molecular Aspects به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پیوند عرضی پروتئین: جنبه های بیوشیمیایی و مولکولی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پیوند عرضی پروتئین: جنبه های بیوشیمیایی و مولکولی



کلمه crosslinking به ترکیبی بادوام از عناصر متمایز (معمولاً بزرگ) در مکان‌های خاص دلالت دارد تا یک موجودیت جدید ایجاد کند که در نتیجه اتحاد دارای ویژگی‌های متفاوتی است. در مورد پروتئین ها، چنین پیوندهای عرضی اغلب منجر به تغییرات مهمی در خواص شیمیایی، عملکردی، تغذیه ای و زیست پزشکی می شود، علاوه بر خواص فیزیکی که صرفاً به اندازه و شکل مولکولی مربوط می شود. (اسیدهای نوکلئیک، کربوهیدرات ها و سایر پلیمرهای زیستی به ترتیب تحت تأثیر قرار می گیرند.) از آنجایی که پروتئین ها در همه جا حاضر هستند، پیامدهای اتصال عرضی آنها گسترده و اغلب عمیق است. دانشمندان بسیاری از رشته ها از جمله شیمی آلی، شیمی زیستی، شیمی پروتئین، علوم غذایی، تغذیه، بیولوژی پرتوشناسی، فارماکولوژی، فیزیولوژی، پزشکی و دندانپزشکی به شدت به واکنش های اتصال عرضی پروتئین و پیامدهای آنها علاقه مند هستند. از آنجایی که پیوند متقابل پروتئین رشته های بسیاری را در بر می گیرد، در سازماندهی سمپوزیوم پیامدهای تغذیه ای و بیوشیمیایی پروتئین های متقاطع با حمایت زیربخش پروتئین بخش شیمی کشاورزی و مواد غذایی انجمن شیمی آمریکا، شرکت کنندگانی را با گسترده ترین طیف ممکن جستجو کردم. منافع، با این حال با یک نگرانی مشترک برای جنبه های نظری و عملی پیوند عرضی پروتئین. یک کارکرد مهم سمپوزیوم، تسریع پیشرفت با گرد هم آوردن ایده ها و تجربیات مورد نیاز برای تعامل بین رشته های مختلف و در عین حال مرتبط است. در کمال تعجب من، تقریباً همه کسانی که دعوت شده بودند برای شرکت به سانفرانسیسکو آمدند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The word crosslinking implies durable combination of (usually large) distinct elements at specific places to create a new entity that has different properties as a result of the union. In the case of proteins, such crosslinking often results in important changes in chemical, functional, nutritional, and biomedical properties, besides physical properties simply related to molecular size and shape. (Nucleic acids, carbohydrates, and other biopolymers are correspondingly affected.) Since proteins are ubiquitous, the consequences of their crosslinking are widespread and often profound. Scientists from many disciplines including organic chemistry, bio­ chemistry, protein chemistry, food science, nutrition, radiation biology, pharmacology, physiology, medicine, and dentistry are, therefore, minutely interested in protein crosslinking reactions and their implications. Because protein crosslinking encompasses so many disciplines, in organizing the Symposium on Nutritional and Biochemical Conse­ quences of Protein Crosslinking sponsored by the Protein Subdivi­ sion of the Division of Agricultural and Food Chemistry of the American Chemical Society, I sought participants with the broadest possible range of interests, yet with a common concern for theore­ tical and practical aspects of protein crosslinking. An important function of a symposium is to catalyze progress by bringing together ideas and experiences needed for interaction among different, yet related disciplines. To my pleasant surprise, nearly everyone invited came to San Francisco to participate.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xix
Biologically Important Thiol-Disulfide Reactions and the Role of Cyst(E)Ine in Proteins: an Evolutionary Perspective....Pages 1-30
Disulfide Crosslinks and the Specificity of Protein Turnover in Plants....Pages 31-42
Protein Thiol-Disulfide Interchange and Interfacing with Biological Systems....Pages 43-50
On the Mechanism of Renaturation of Proteins Containing Disulfide Bonds....Pages 51-65
Disulfide Bonds: Key to Wheat Protein Functionality....Pages 67-88
Chemical Strategy for Studying the Antigenic Structures of Disulfide-Containing Proteins: Hen Egg-White Lysozyme as a Model....Pages 89-137
Crosslinking of Antibody Molecules by Bifunctional Antigens....Pages 139-148
Modification of the Biological Properties of Plant Lectins by Chemical Crosslinking....Pages 149-168
Introduction of Artificial Crosslinks into Proteins....Pages 169-186
Synthesis and Application of New Bifunctional Reagents....Pages 187-195
Synthesis and Application of Cleavable and Hydrophilic Crosslinking Reagents....Pages 197-206
Comparison of Hydrophobic and Strongly Hydrophilic Cleavable Crosslinking Reagents in Intermolecular Bond Formation in Aggregates of Proteins or Protein-RNA....Pages 207-214
Crosslinking of Ribosomes by Cleavable Bifunctional Mercaptoimidates....Pages 215-233
On the Introduction of Disulfide Crosslinks into Fibrous Proteins and Bovine Serum Albumin....Pages 235-245
Thiolation and Disulphide Cross-Linking of Insulin to Form Macromolecules of Potential Therapeutic Value....Pages 247-260
Crosslinked Insulins: Preparation, Properties, and Applications....Pages 261-282
The Enzymic Derivation of Citrulline Residues from Arginine Residues In Situ during the Biosynthesis of Hair Proteins that are Cross-Linked by Isopeptide Bonds....Pages 283-294
Thermodynamics of Cross Links....Pages 295-306
Physical and Chemical Consequences of Keratin Crosslinking, with Application to the Determination of Crosslink Density....Pages 307-327
An X-Ray Diffraction Study of Thermally-Induced Structural Changes in α-Keratin....Pages 329-344
Introduction of New Crosslinks into Proteins....Pages 345-354
Comparison of Wool Reactions with Selected Mono- and Bifunctional Reagents....Pages 355-382
The Effects of Ethylene Glycol on Wool Fibers....Pages 383-390
Protein: Polyanion Interactions. Studies on the Trehalose-P Synthetase as a Model System....Pages 391-404
Kinetic Studies of Immobilized α-Chymotrypsin in Apolar Solvents....Pages 405-413
Factors Affecting Cyanoborohydride Reduction of Aromatic Schiff’s Bases in Proteins....Pages 415-424
Chemistry of the Crosslinking of Collagen during Tanning....Pages 425-440
Chemical Modification of Collagen and the Effects on Enzyme-Binding: Mechanistic Considerations....Pages 441-471
Strategies in the Racemization-Free Synthesis of Polytripeptide Models of Collagen....Pages 473-490
Conformational Properties of Polypeptide Models of Collagen....Pages 491-507
Ionizing Radiation-Induced Crosslinking in Proteins....Pages 509-547
Peroxydisulfate Anion-Induced Crosslinking of Proteins....Pages 549-556
Cross Linking in the Radiolysis of Some Enzymes and Related Proteins....Pages 557-570
Isolation and Characterization of Stable Protein-DNA Adducts Induced in Chromatin by Ultraviolet Light....Pages 571-594
Identification of Binding Sites on the E. Coli Ribosome by Affinity Labeling....Pages 595-609
Photoinduced Nucleic Acid-Protein Crosslinkage in Ribosomes and Ribosome Complexes....Pages 611-631
Crosslinking of Nucleic Acids and Proteins by Bisulfite....Pages 633-640
Cross-Linking of Amino Acids by Formaldehyde. Preparation and 13 C NMR Spectra of Model Compounds....Pages 641-647
Electron Microscopy of an Oligomeric Protein Stabilized by Polyfunctional Cross-Linking....Pages 649-656
Fish Myofibrillar Protein and Lipid Interaction in Aqueous Media as Detected by Isotope Labeling, Sucrose Gradient Centrifugation, Polyacrylamide Electrophoresis and Electron Paramagnetic Resonance....Pages 657-686
Gas-Liquid Chromatography and Mass Spectrometry of Lanthionine, Lysinoalanine, and S-Carboxyethylcysteine....Pages 687-712
Mass Spectra of Cysteine Derivatives....Pages 713-726
A Nuclear Magnetic Double Resonance Study of N-β-Bis-(β′-Chloroethyl) Phosphonylethyl-DL-Phenylalanine....Pages 727-743
Back Matter....Pages 745-760




نظرات کاربران