ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Muscle Hypertrophy of Genetic Origin and its use to Improve Beef Production: A Seminar in the CEC Programme of Coordination of Research on Beef Production held in Toulouse, France, June 1–12, 1980

دانلود کتاب هیپرتروفی عضلات از ریشه ژنتیکی و استفاده از آن برای بهبود تولید گوشت گاو: سمیناری در برنامه CEC برای هماهنگی تحقیقات در مورد تولید گوشت گاو که در تولوز ، فرانسه ، 1 تا 12 ژوئن 1980 برگزار شد

Muscle Hypertrophy of Genetic Origin and its use to Improve Beef Production: A Seminar in the CEC Programme of Coordination of Research on Beef Production held in Toulouse, France, June 1–12, 1980

مشخصات کتاب

Muscle Hypertrophy of Genetic Origin and its use to Improve Beef Production: A Seminar in the CEC Programme of Coordination of Research on Beef Production held in Toulouse, France, June 1–12, 1980

ویرایش: 1 
نویسندگان: , ,   
سری: Current Topics in Veterinary Medicine and Animal Science 16 
ISBN (شابک) : 9789400975521, 9789400975507 
ناشر: Springer Netherlands 
سال نشر: 1982 
تعداد صفحات: 659 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 23 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 57,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب هیپرتروفی عضلات از ریشه ژنتیکی و استفاده از آن برای بهبود تولید گوشت گاو: سمیناری در برنامه CEC برای هماهنگی تحقیقات در مورد تولید گوشت گاو که در تولوز ، فرانسه ، 1 تا 12 ژوئن 1980 برگزار شد: دامپزشکی، ژنتیک حیوانات و ژنومیک



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Muscle Hypertrophy of Genetic Origin and its use to Improve Beef Production: A Seminar in the CEC Programme of Coordination of Research on Beef Production held in Toulouse, France, June 1–12, 1980 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب هیپرتروفی عضلات از ریشه ژنتیکی و استفاده از آن برای بهبود تولید گوشت گاو: سمیناری در برنامه CEC برای هماهنگی تحقیقات در مورد تولید گوشت گاو که در تولوز ، فرانسه ، 1 تا 12 ژوئن 1980 برگزار شد نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب هیپرتروفی عضلات از ریشه ژنتیکی و استفاده از آن برای بهبود تولید گوشت گاو: سمیناری در برنامه CEC برای هماهنگی تحقیقات در مورد تولید گوشت گاو که در تولوز ، فرانسه ، 1 تا 12 ژوئن 1980 برگزار شد



این نشریه حاوی مجموعه مقالات سمیناری است که در 10، 11 و 12 ژوئن 1980 در تولوز، فرانسه، تحت نظارت کمیسیون جوامع اروپایی، اداره کل کشاورزی، بخش هماهنگی تحقیقات کشاورزی، برگزار شد. به عنوان بخشی از یک برنامه تحقیقاتی در مورد تولید گوشت گاو. هدف از این سمینار گردآوری تجربیات موجود در مورد استفاده از هیپرتروفی عضلانی ارثی برای تولید گوشت در کشورهای عضو جوامع اروپایی بود. اگرچه پدیده دو ماهیچه سازی در کشورهای مختلف به ویژه فرانسه، ایتالیا و بلژیک مورد بهره برداری قرار گرفته است، اما از نژادهای مختلف و روش های مختلف بهره برداری استفاده می شود. بنابراین تلاش شد تا تجربیات جمعی شرکت کنندگان را گرد هم آورد. مشارکت‌ها از توارث هیپرتروفی عضلانی تا سیستم‌های تولید جایگزین و از مطالعات بنیادی رشد ماهیچه‌ها تا روش‌های عملی فروش ماهیچه‌های اضافی موجود در حیوانات مبتلا به هیپرتروفی عضلانی متغیر بود. بنابراین، مجموعه مقالات و بحث‌های مونتاژ شده یکی از گسترده‌ترین بررسی‌ها درباره موضوعی است که انجام شده است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This publication contains the proceedings of a seminar held in Toulouse, France, on 10th, 11th and 12th June 1980, under the auspices of the Commission of the European Communities, Directorate General for Agriculture, Division for the Coordination of Agricultural Research, as part of a programme of research on beef production. The seminar was intended to bring together available experience on the utilisation of hereditary muscular hypertrophy for meat production in the member states of the European Communities. Although the phenomenon of double muscling has been exploited in various countries, particularly France, Italy and Belgium, different breeds are used and different methods of exploitation employed. An attempt was therefore made to bring together the collective experience of participants. Contributions ranged from those on the inheritance of muscular hypertrophy to alternative production systems and from fundamental studies of muscle growth to practical ways of selling the additional musrile found in animals with muscular hypertrophy. The collection of assembled papers and discussions thus represents one of the most extensive reviews of the subject that has been attempted.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages I-X
Front Matter....Pages 1-1
Research Activities on Hereditary Muscular Hypertrophy....Pages 3-20
Front Matter....Pages 21-21
General Survey of the Effect of Double Muscling on Cattle Performance....Pages 23-53
A Comparison of Normal and Heterozygous Animals for Double Muscling in British Breeds of Cattle....Pages 54-69
Discussion....Pages 70-73
Muscular Development and Energy Utilisation in Cattle: The Double Muscled as an Extreme or a Deviant Animal....Pages 74-87
Some Nutritional Particularities of Pig Breeds with High Muscle Development (Pietrain, Belgian Landrace)....Pages 88-104
Discussion....Pages 105-108
Front Matter....Pages 109-109
Carcase Composition and Muscle Structure in Hypertrophied Animals....Pages 111-133
Discussion....Pages 134-136
Beef Carcase Conformation and Some Biological Implications....Pages 137-146
Discussion....Pages 147-147
Relationship between Muscle Hypertrophy and the Composition of Skeletal Muscles....Pages 148-161
Discussion....Pages 162-163
The Effect of the Hypertrophied Type on Carcase Composition and Muscle Distribution in the Maine Anjou Breed....Pages 164-176
Discussion....Pages 177-177
Muscle and Adipose Tissue from Normal and Double Muscled Cattle: Collagen Types, Muscle Fibre Diameter, Fat Cell Size and Fatty Acid Composition and Organoleptic Properties....Pages 178-202
Discussion....Pages 203-204
The Effect of the Hypertrophied Type on Morpho-Anatomical Characteristics of the Perimysium in the Maine-Anjou Breed....Pages 205-218
Creatinine Variation in Transmission of Muscle Hypertrophy in Piemontese Cattle....Pages 219-235
Discussion....Pages 236-236
Front Matter....Pages 109-109
Creatine and Creatinine Levels in Plasma, Red Cells and Muscles as Characteristics of Double-Muscled Cattle....Pages 237-256
Discussion....Pages 257-257
Stereological Analyses of Hypertrophic Muscle Fibres....Pages 258-275
Discussion....Pages 276-277
Quantitative Histochemistry of Muscle Enlargement and Post Mortem Metabolism....Pages 278-305
Discussion....Pages 306-310
Comparative Study of Muscular Tissue of Normal and Double Muscled Maine-Anjou Bull Calves: Dna and Metabolism....Pages 311-326
Discussion....Pages 327-328
Biochemical and Histochemical Study of Skeletal Muscles in Four Breeds of Rabbit....Pages 329-340
Studies on the 7th Rib Cut in Double Muscled and Conventional Cattle. Anatomical, Histological and Biochemical Aspects....Pages 341-349
Endocrinological Studies on Double Muscled Cattle: LH, GH, Testosterone and Insulin Plasma Levels During the First Year of Life....Pages 350-367
Discussion....Pages 368-369
General Discussion....Pages 370-384
Front Matter....Pages 385-385
Present State of Knowledge About the Genetic Determination of Muscular Hypertrophy or the Double Muscled Trait in Cattle....Pages 387-428
Genetic Determination of Muscular Hypertrophy in the Pig....Pages 429-434
A Simulation Study of the Population Dynamics of the Double Muscled Gene with Selection for Heterozygote Advantage....Pages 435-436
Muscular Hypertrophy as a Racial Characteristic: The Case of the Belgian Blue Breed....Pages 437-449
A Note on the Recent History of Piemontese Cattle Surveying the Genetic Determination of Muscle Hypertrophy....Pages 450-459
Herd Structure of Pedigree Piedmont Cattle....Pages 460-470
Double Muscled Character in Spanish Breeds of Cattle....Pages 471-479
Front Matter....Pages 385-385
Advantages of Using Double Muscled Sires in Crossbreeding and the Selection of a Specialised Double Muscled Sire Line in France....Pages 480-536
Preliminary Results of a Selection Experiment for Muscle Hypertrophy in the Piétrain Breed....Pages 537-547
General Discussion....Pages 548-561
Front Matter....Pages 563-563
Analytical Study on Retail Cuts from the Double Muscled Animal....Pages 565-574
Analysis of Reproduction Problems in Double Muscled Females....Pages 575-584
Discussion....Pages 585-587
Production Systems with Double Muscled Belgian Blue Cattle....Pages 588-596
Characteristics of the Meat Production from Belgian White — Blue Cattle....Pages 597-607
Discussion....Pages 608-611
Muscular Hypertrophy and its Significance for Beef Production in the Netherlands....Pages 612-621
Discussion....Pages 622-623
The Possibilities of Exploiting Double Muscling of Cattle in UK Beef Production....Pages 624-636
Comparison of Sire Breeds Represented by Doubled Muscled and Normal Sires....Pages 637-643
Discussion....Pages 644-645
Front Matter....Pages 647-647
Final Conclusions and Perspectives....Pages 649-653
Back Matter....Pages 654-658




نظرات کاربران