ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Polysaccharide: Eigenschaften und Nutzung Eine Einfuhrung

دانلود کتاب پلی ساکارید: خواص و استفاده از یک مقدمه

Polysaccharide: Eigenschaften und Nutzung Eine Einfuhrung

مشخصات کتاب

Polysaccharide: Eigenschaften und Nutzung Eine Einfuhrung

ویرایش: 1 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9783540139317, 9783642700996 
ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg 
سال نشر: 1985 
تعداد صفحات: 322 
زبان: German 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 22 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 39,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب پلی ساکارید: خواص و استفاده از یک مقدمه: علوم پلیمر، علوم غذایی، بیوشیمی، عمومی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Polysaccharide: Eigenschaften und Nutzung Eine Einfuhrung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پلی ساکارید: خواص و استفاده از یک مقدمه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی



فهرست مطالب

Front Matter....Pages I-IX
Struktur und biologische Funktion von Polysacchariden....Pages 1-14
Cellulose....Pages 15-24
Stärke....Pages 25-42
Polyosen und Lignin-Polysaccharid-Komplexe aus Holz....Pages 43-53
Mikrobieller Abbau von Cellulose und Xylan....Pages 54-64
Enzymatischer Abbau von Stärke....Pages 65-83
Derivate der Cellulose....Pages 84-110
Bakterienpolysaccharide....Pages 111-125
Polysaccharide in der Pharmazie....Pages 126-141
Verwendung der Polysaccharide in der Lebensmittelverarbeitung....Pages 142-153
Moleküleigenschaften in verdünnten Lösungen....Pages 154-170
Thermoreversible Gelierung: Carrageenan; Agarose; Alginate und Pektin....Pages 171-186
Mesophasen und Phasentrennung....Pages 187-198
Chemische Strukturaufklärung bakterieller Polysaccharide....Pages 199-220
Polysaccharide als Trägermaterial für chemische und biochemische Reaktionen; Trennmaterial für Säulenchromatographie....Pages 221-231
Kompatibilität....Pages 232-245
Optische Transformation zur Veranschaulichung einiger Methoden der Röntgen- und Elektronenbeugung an Polymeren....Pages 246-259
Konformations- und Packungsanalyse von Polysacchariden....Pages 260-279
Neue Polymere aus Polysacchariden....Pages 280-292
Nutzungsmöglichkeiten für die Holzkomponenten Polysaccharide und Lignin....Pages 293-301
Back Matter....Pages 303-314




نظرات کاربران