دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: G. Franz (auth.), Professor Dr. Walther Burchard (eds.) سری: ISBN (شابک) : 9783540139317, 9783642700996 ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg سال نشر: 1985 تعداد صفحات: 322 زبان: German فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 22 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب پلی ساکارید: خواص و استفاده از یک مقدمه: علوم پلیمر، علوم غذایی، بیوشیمی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Polysaccharide: Eigenschaften und Nutzung Eine Einfuhrung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پلی ساکارید: خواص و استفاده از یک مقدمه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Front Matter....Pages I-IX
Struktur und biologische Funktion von Polysacchariden....Pages 1-14
Cellulose....Pages 15-24
Stärke....Pages 25-42
Polyosen und Lignin-Polysaccharid-Komplexe aus Holz....Pages 43-53
Mikrobieller Abbau von Cellulose und Xylan....Pages 54-64
Enzymatischer Abbau von Stärke....Pages 65-83
Derivate der Cellulose....Pages 84-110
Bakterienpolysaccharide....Pages 111-125
Polysaccharide in der Pharmazie....Pages 126-141
Verwendung der Polysaccharide in der Lebensmittelverarbeitung....Pages 142-153
Moleküleigenschaften in verdünnten Lösungen....Pages 154-170
Thermoreversible Gelierung: Carrageenan; Agarose; Alginate und Pektin....Pages 171-186
Mesophasen und Phasentrennung....Pages 187-198
Chemische Strukturaufklärung bakterieller Polysaccharide....Pages 199-220
Polysaccharide als Trägermaterial für chemische und biochemische Reaktionen; Trennmaterial für Säulenchromatographie....Pages 221-231
Kompatibilität....Pages 232-245
Optische Transformation zur Veranschaulichung einiger Methoden der Röntgen- und Elektronenbeugung an Polymeren....Pages 246-259
Konformations- und Packungsanalyse von Polysacchariden....Pages 260-279
Neue Polymere aus Polysacchariden....Pages 280-292
Nutzungsmöglichkeiten für die Holzkomponenten Polysaccharide und Lignin....Pages 293-301
Back Matter....Pages 303-314