دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Professor Dr. Hans-Dieter Belitz, Professor Dr. Werner Grosch (auth.) سری: ISBN (شابک) : 9783662083093, 9783662083086 ناشر: Springer Berlin Heidelberg سال نشر: 1987 تعداد صفحات: 900 زبان: German فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 27 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب کتاب درسی شیمی مواد غذایی: علوم غذایی، بیوشیمی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Lehrbuch der Lebensmittelchemie به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کتاب درسی شیمی مواد غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Front Matter....Pages I-XL
Wasser....Pages 1-6
Aminosäuren, Peptide, Proteine....Pages 7-75
Enzyme....Pages 76-129
Lipide....Pages 130-205
Kohlenhydrate....Pages 206-272
Aromastoffe....Pages 273-322
Vitamine....Pages 323-338
Mineralstoffe....Pages 339-345
Zusatzstoffe....Pages 346-374
Kontamination von Lebensmitteln....Pages 375-399
Milch und Milchprodukte....Pages 400-437
Eier....Pages 438-450
Fleisch....Pages 451-497
Fische, Wale, Krusten-, Schalen- und Weichtiere....Pages 498-516
Speisefette und Speiseöle....Pages 517-540
Getreide und Getreideprodukte....Pages 541-592
Hülsenfrüchte....Pages 593-607
Gemüse und Gemüseprodukte....Pages 608-638
Obst und Obstprodukte....Pages 639-685
Zucker, Zuckeralkohole und Honig....Pages 686-713
Alkoholische Getränke....Pages 714-756
Kaffee, Tee, Kakao....Pages 757-787
Gewürze, Speisesalz, Essig....Pages 788-798
Back Matter....Pages 799-862