دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: R. Weindruch (auth.), Lawrence Fishbein PhD (eds.) سری: ILSI Monographs ISBN (شابک) : 9783642634949, 9783642581816 ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg سال نشر: 1991 تعداد صفحات: 360 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 8 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب اثرات بیولوژیکی محدودیت غذایی: فارماکولوژی / سم شناسی، آسیب شناسی، بیوشیمی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Biological Effects of Dietary Restriction به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب اثرات بیولوژیکی محدودیت غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
محدودیت غذایی چگونه بر وضعیت فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی حیوانات آزمایشگاهی تأثیر می گذارد؟ نتایج حاضر چگونه بر تحقیقات بیشتر تأثیر می گذارد؟ پیامدهای ارزیابی سلامت و ایمنی انسان چیست؟ اینها سوالات اصلی در این کتاب توسط محققان برجسته بین المللی است. پس از اولین نگاهی به رژیمهای تغذیه و رژیمهای غذایی حیوانات آزمایشگاهی، این کتاب در مورد انواع نقاط پایانی سمشناسی و پاتولوژیک مرتبط با سن از جمله توسعه تومور توضیح میدهد. بخشهای زیر مکانیسمهای اساسی را که ممکن است باعث ایجاد طیف وسیعی از تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی شود، توضیح میدهد. این خلاصه از تحقیقات چند رشتهای کنونی، درک کاربردهای عملی و پیامدهای محدودیت رژیم غذایی را افزایش میدهد.
How does dietary restriction affect the physiological and biochemical state of laboratory animals? How will the present conclusions affect further research? What are the implications for human health and safety assessment? These are the main questions asked in this book by leading international researchers. After a first look at feeding regimens and diets of laboratory animals, the book elaborates on a variety of age-associated toxicological and pathological endpoints including tumor development. The following sections detail the underlying mechanisms which may induce the broad spectrum of physiological and biochemical changes. This summary of current multidisciplinary research will enhance understanding of the practical applications and implications of dietary restriction.
Front Matter....Pages i-xvi
Front Matter....Pages 1-1
Terminology and Methods in Dietary Restriction Research....Pages 3-11
Nutritional Adequacy in Dietary Restriction....Pages 12-15
Significance of Dietary Contaminants in Diet Restriction Studies....Pages 16-24
Front Matter....Pages 25-25
Dietary Restriction and Toxicological Endpoints: An Historical Overview....Pages 27-41
Effects of Caloric Restriction on Aflatoxin B 1 Metabolism and DNA Modification in Fischer 344 Rats....Pages 42-54
Dietary and Caloric Restriction: Its Effect on Cellular Proliferation in Selected Mouse Tissues....Pages 55-64
The Impact of Calorie Restriction on Mammary Cancer Development in an Experimental Model....Pages 65-72
Pathological Endpoints in Dietary Restricted Rodents—Fischer 344 Rats and B6C3F 1 Mice....Pages 73-86
Effects of Dietary Restriction on Age-Associated Pathological Changes in Fischer 344 Rats....Pages 87-98
Influence of Diet Restriction on Toxicity and Hormonal Status in Chemically Treated Mice....Pages 99-111
Front Matter....Pages 113-113
Physiological Consequences of Dietary Restriction: An Overview....Pages 115-122
Aging, Dietary Restriction, and Glucocorticoids: A Critical Review of the Glucocorticoid Hypothesis....Pages 123-139
The Effect of Dietary Restriction on the Endocrine Control of Reproduction....Pages 140-146
Chronic Energy Intake Restriction: Influence on Longevity, Autoimmunity, Immunodeficiency, and Cancer in Autoimmune-Prone Mice....Pages 147-156
Behavioral and Neurobiological Effects of Dietary Restriction in Aged Rodents....Pages 157-171
Prevention in the Decline of Membrane-Associated Functions in Immune Cells During Aging by Food Restriction....Pages 172-182
Front Matter....Pages 183-183
Caloric Restriction and Its Effects on Molecular Parameters, Especially DNA Repair....Pages 185-190
Prevention of Free Radical Damage by Food Restriction....Pages 191-197
Modifications in Regulation of Intermediary Metabolism by Caloric Restriction in Rodents....Pages 198-206
Effects of Long-Term Caloric Restriction on Hepatic Drug-Metabolizing Enzyme Activities in the Fischer 344 Rat....Pages 207-216
Front Matter....Pages 183-183
Urinary Biomarkers of Oxidative DNA-Base Damage and Human Caloric Intake....Pages 217-225
Front Matter....Pages 227-227
Models for Investigating How Dietary Restriction Retards Aging: The Adaptation Hypothesis....Pages 229-237
Aging, Dietary Restriction, and Cancer in a Germ-Free Animal Model....Pages 238-244
Chronic Caloric Restriction in Old Female Mice: Changes in the Circadian Rhythms of Physiological and Behavioral Variables....Pages 245-263
Genes Regulate Effects of Dietary Restriction....Pages 264-286
1200-Rat Biosure Study: Design and Overview of Results....Pages 287-304
Primate Models for Dietary Restriction Research....Pages 305-317
Front Matter....Pages 319-319
Impact of Dietary Restriction on Bioassays and Recommendations for Future Research: Panel Discussion....Pages 321-336
Back Matter....Pages 337-354