ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Biochemistry of Fruit Ripening

دانلود کتاب بیوشیمی رسیدن میوه

Biochemistry of Fruit Ripening

مشخصات کتاب

Biochemistry of Fruit Ripening

دسته بندی: بیوشیمی
ویرایش: 1 
نویسندگان: , , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9789401046893, 9789401115841 
ناشر: Springer Netherlands 
سال نشر: 1993 
تعداد صفحات: 460 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 27 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 43,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب بیوشیمی رسیدن میوه: جنگلداری، بیوشیمی، عمومی، فیزیولوژی گیاهی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Biochemistry of Fruit Ripening به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب بیوشیمی رسیدن میوه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب بیوشیمی رسیدن میوه



بیش از 20 سال از انتشار A.c. متن دو جلدی Hulme در مورد بیوشیمی میوه ها و محصولات i.r. در حالی که بخش عمده ای از اطلاعات موجود در آن متن هنوز مرتبط است، درست است که بگوییم درک ما از مکانیک بیوشیمیایی و ژنتیکی


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

It is over 20 years since the publication of A.c. Hulme's two volume text on The Biochemistry of Fruits and thei.r Products. Whilst the bulk of the information contained in that text is still relevant it is true to say that our understanding of the biochemical and genetic mech



فهرست مطالب

Front Matter....Pages iii-xi
Introduction....Pages 1-51
Avocado....Pages 53-81
Banana....Pages 83-106
Citrus fruit....Pages 107-149
Exotics....Pages 151-187
Grape....Pages 189-234
Kiwifruit....Pages 235-254
Mango....Pages 255-271
Melons....Pages 273-290
Pineapple and papaya....Pages 291-323
Pome fruits....Pages 325-346
Soft fruit....Pages 347-377
Stone fruit....Pages 379-404
Tomato....Pages 405-442
Back Matter....Pages 443-454




نظرات کاربران