ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Vegetables and Vegetable Products

دانلود کتاب سبزیجات و محصولات گیاهی

Vegetables and Vegetable Products

مشخصات کتاب

Vegetables and Vegetable Products

ویرایش: 1 
نویسندگان: , ,   
سری: Modern Methods of Plant Analysis 16 
ISBN (شابک) : 9783642848322, 9783642848308 
ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg 
سال نشر: 1994 
تعداد صفحات: 198 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 12 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 42,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب سبزیجات و محصولات گیاهی: علوم گیاهی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Vegetables and Vegetable Products به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب سبزیجات و محصولات گیاهی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب سبزیجات و محصولات گیاهی



تحلیل سبزیجات و محصولات گیاهی اکنون بخش مهمی از زندگی روزمره است. از نقطه نظر رژیم غذایی، ما باید هم جنبه‌های مثبت و هم جنبه‌های منفی سبزیجاتی را که مصرف می‌کنیم بدانیم - مثلاً آیا محتوای فیبر بالایی دارند یا اینکه چه بقایای آفت‌کش‌هایی وجود دارد. و از دیدگاه تولیدکنندگان، ما باید روش هایی را که برای توسعه سبزیجات جدید و بهتر استفاده می شود، بشناسیم. بنابراین، تجزیه و تحلیل ژنتیکی مهم می شود. در این کتاب، فصلی در مورد نقشه برداری ژنتیکی نخود همراه با رویکردهای پرورش کدو حلوایی و کدو تنبل با محتوای کاروتن بالا گنجانده شده است. همچنین، فصل هایی وجود دارد که تجزیه و تحلیل پروتئین برگ و محتوای اسید اگزالیک سبزیجات، و تجزیه و تحلیل سبزیجات مصرف شده در مناطق گرمسیری آفریقا را پوشش می دهد. در مجموع، این کتاب مفیدی است که در قفسه برای کسانی که علاقه مند به باغبانی، تغذیه انسان یا تجزیه و تحلیل شیمیایی هستند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The analysis of vegetables and vegetable products is now an important part of everyday life. From the dietary point of view we need to know both the positive and negative aspects of the vegetables we consume - whether they have a high fibre content, for example, or what pesticide residues are present. And from the producers' standpoint, we need to know the methods that are being used to develop new and better vegetables. Thus, genetic analysis becomes important. In this book, a chapter on genetic mapping of pea is included, together with approaches to squash and pumpkin breeding with high carotene content. Also, there are chapters covering the analysis of leaf protein and the oxalic acid content of vegetables, and the analysis of vegetables consumed in tropical Africa. All in all, it is a useful book to have on the shelf for those interested in horticulture, human nutrition or chemical analysis.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages I-XV
The Bulk Extraction and Quality of Leaf Protein....Pages 1-22
Physical and Chemical Analysis of Dietary Fibres in Sugar Beet and Vegetables....Pages 23-55
Texture of Plants....Pages 57-72
Analysis of Fungicide Residues in Vegetables and Vegetable Products....Pages 73-91
Genetic Analysis and Breeding of Pumpkins and Squash for High Carotene Content....Pages 93-115
Approaches to the Genetic Mapping of Pea....Pages 117-160
Determination of Oxalic Acid in Vegetables....Pages 161-167
Analysis of Vegetable Foods Consumed in Tropical Africa....Pages 169-184
Back Matter....Pages 185-187




نظرات کاربران