ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب A Laboratory Guide to Glycoconjugate Analysis

دانلود کتاب راهنمای آزمایشگاهی برای تجزیه و تحلیل Glycoconjugate

A Laboratory Guide to Glycoconjugate Analysis

مشخصات کتاب

A Laboratory Guide to Glycoconjugate Analysis

ویرایش: 1 
نویسندگان: , , ,   
سری: BioMethods 
ISBN (شابک) : 9783034873901, 9783034873888 
ناشر: Birkhäuser Basel 
سال نشر: 1995 
تعداد صفحات: 423 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 13 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب راهنمای آزمایشگاهی برای تجزیه و تحلیل Glycoconjugate: علوم زیستی، عمومی، زیست پزشکی عمومی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 18


در صورت تبدیل فایل کتاب A Laboratory Guide to Glycoconjugate Analysis به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب راهنمای آزمایشگاهی برای تجزیه و تحلیل Glycoconjugate نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب راهنمای آزمایشگاهی برای تجزیه و تحلیل Glycoconjugate



18. 2 اصل سنجش عقب ماندگی صورت/ژل. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 349 18. 3 برچسب زدن الیگوساکاریدها با مورچه ها. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 350 18. 4 غربالگری لیگاندهای کربوهیدرات از نظر پروتئین. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 352 18. 5 اندازه گیری ثابت اتصال برای تعامل بین پروتئین و کربوهیدرات برچسب دار با مورچه ها. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 355 18. 6 اندازه گیری ثابت اتصال برای تعامل بین پروتئین و کربوهیدرات بومی. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 357 مراجع. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 360 ~ کاربرد الکتروفورز میل ترکیبی مویرگی در آنالیز _ برهمکنش های کربوهیدرات- پروتئین. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 361 19. 1 مقدمه . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 361 19. 2 اصل CAE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 363 19. 3 تعیین ثابت انجمن . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 364 19. 4 رویه فنی . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 366 ملاحظات کلی . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 366 19. 5 محدودیت های تکنیک . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 370 19. 6 کاربرد CAE در تجزیه و تحلیل برهمکنش های کربوهیدرات-پروتئین. . . . . . 371 19. 7 نتیجه گیری . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 375 مرجع. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 377 20. 1 مقدمه . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 379 تعاریف . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 380 20. 2 رویه های فنی . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 381 20. 3 تشخیص نمونه و بازیابی نمونه. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 389 اتورادیوگرافی و رنگ آمیزی . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 389 تشخیص نمونه با بلات . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 389 ACE نیمه آماده سازی . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 390 20. 4 تجزیه و تحلیل داده ها. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 391 اندازه گیری تحرک نمونه - محاسبه ضریب عقب ماندگی. . . . . . . . . . . . 391 تجزیه و تحلیل گرافیکی داده ها. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 392 تفسیر الگوهای ACE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 393 معکوس ACE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 395 20. 5 خلاصه . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 397 قدردانی . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 398 مرجع. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 398 فهرست موضوعی . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 399 XII فهرست مشارکت‌کنندگان Nebojsa Avdalovic John T. Gallagher Dionex Corporation Campaign تحقیقات سرطان گروه انکولوژی پزشکی 445 Lakeside Drive University of Manchester Sunnyvale, CA 94086 Christie CRC Research Claus Biemann Wilmslow Road Department of Chemistry UK ماساچوست Camb M20 , MA 02139-4307 USA Geoffrey R.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

18. 2 Principle of FACE/Gel Retardation Assay . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 349 18. 3 Labelling of Oligosaccharides with ANTS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 350 18. 4 Screening of Carbohydrate Ligands for Proteins . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 352 18. 5 Measurement of Binding Constant for the Interaction Between Protein and ANTS-Labelled Carbohydrate . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 355 18. 6 Measurement of Binding Constant for the Interaction Between Protein and Native Carbohydrate . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 357 References . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 360 ~ The Application of Capillary Affinity Electrophoresis to the Analysis _ of Carbohydrate-Protein Interactions . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 361 19. 1 Introduction . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 361 19. 2 Principle of CAE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 363 19. 3 Determination of Association Constants . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 364 19. 4 Technical Procedures . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 366 General considerations . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 366 19. 5 Limitations of the Technique . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 370 19. 6 Application of CAE to the Analysis of Carbohydrate-Protein Interactions . . . . . . 371 19. 7 Conclusions . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 375 References . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 377 20. 1 Introduction . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 379 Definitions . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 380 20. 2 Technical Procedures . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 381 20. 3 Sample Detection and Sample Recovery . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 389 Autoradiography and staining . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 389 Sample detection by blotting . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 389 Semipreparative ACE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 390 20. 4 Analysis of Data . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 391 Measuring sample mobilities - calculating a retardation coefficient . . . . . . . . . . . . 391 Graphical analysis of data . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 392 Interpreting ACE patterns . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 393 Reverse ACE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 395 20. 5 Summary . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 397 Acknowledgements . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 398 References . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 398 Subject Index . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 399 XII List of Contributors Nebojsa Avdalovic John T. Gallagher Dionex Corporation Cancer Research Campaign Department of Medical Oncology 445 Lakeside Drive University of Manchester Sunnyvale, CA 94086 Christie CRC Research Centre Klaus Biemann Wilmslow Road Department of Chemistry Manchester M20 4BX Massachusetts Institute of Technology UK Cambridge, MA 02139-4307 USA Geoffrey R.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages I-XXII
High-Performance Liquid Chromatography of Derivatized and Non-Derivatized Oligosaccharides: A Review....Pages 1-22
Detection of the Presence of Carbohydrates in Glycoproteins....Pages 23-39
HPAE-PAD Monosaccharide and Oligosaccharide Analysis of Glycoproteins Electrotransferred onto Polyvinylidene Fluoride Membranes....Pages 41-59
Determination of the Disaccharide Composition of Glycosaminoglycans: Comparison of Chemical and Enzymatic Scission....Pages 61-76
Mass Spectrometric Analysis of Highly Acidic Polysaccharides....Pages 77-89
Analysis of N -Glycans by Matrix-Assisted Laser Desorption/Ionization Mass Spectrometry....Pages 91-112
Polyacrylamide Gel Electrophoresis of Fluorophore-Labelled Reducing Saccharides: A Review....Pages 113-139
Carbohydrate Analysis with Capillary Electrophoresis....Pages 141-160
Oligosaccharide Profiling of Keratan Sulphate....Pages 161-181
Analysis of the Structure of Heparin and Heparan Sulfate by High-Resolution Separation of Oligosaccharides....Pages 183-197
HPLC Strategies for Profiling and Sequencing Oligosaccharides....Pages 199-234
Enzymatic Sequence Analysis of Glycoprotein Glycans....Pages 235-260
Exosequencing of Heparan Sulphate/Heparin Saccharides Using Lysosomal Enzymes....Pages 261-277
The Application of Two-Dimensional Capillary Electrophoresis to the Identification of Glycan Structures....Pages 279-293
The Application of Three-Dimensional HPLC to the Identification of N-Linked Oligosaccharide Structures....Pages 295-306
Simultaneous Fluorescent Labelling and Biotinylation of Oligosaccharides: A Versatile Approach to the Analysis of Oligosaccharide Structure and Function....Pages 307-328
Preparation of Neoglycolipids for Structure and Function Assignments of Oligosaccharides....Pages 329-348
Analysis of Protein — Carbohydrate Interactions by FACE/Gel Retardation Assay....Pages 349-360
The Application of Capillary Affinity Electrophoresis to the Analysis of Carbohydrate-Protein Interactions....Pages 361-377
Analysis of Protein-Glycosaminoglycan Interactions by Affinity Co-Electrophoresis....Pages 379-398
Back Matter....Pages 399-410




نظرات کاربران