ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Preservation of Surfactant Formulations

دانلود کتاب حفظ فرمولاسیون سورفکتانت

Preservation of Surfactant Formulations

مشخصات کتاب

Preservation of Surfactant Formulations

ویرایش: 1 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9789401042727, 9789401106214 
ناشر: Springer Netherlands 
سال نشر: 1995 
تعداد صفحات: 386 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 7 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 56,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب حفظ فرمولاسیون سورفکتانت: مهندسی صنایع و تولید، علوم پلیمر، آناتومی حیوانات / مورفولوژی / بافت شناسی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Preservation of Surfactant Formulations به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب حفظ فرمولاسیون سورفکتانت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب حفظ فرمولاسیون سورفکتانت



معروف شده است که میکروب ها در طیف وسیعی از محیط ها زندگی می کنند. توانایی آن‌ها برای بقا و تکثیر در سیستم‌های صنعتی متنوع، اغلب برای کسانی که در کار خود با این مشکلات مواجه نیستند، شگفت‌انگیز است. این سیستم ها حاوی طیف وسیعی از منابع کربن بالقوه هستند که یکی از موضوعات رایج سورفکتانت ها است. سورفکتانت‌ها اغلب اجزای مستعد فساد نیستند زیرا برخی از سیستم‌ها حاوی اجزای طبیعی بسیار حساس مانند نشاسته و صمغ زانتوم هستند، اما سورفکتانت بخش کلیدی فرمولاسیون است و تجزیه گسترده آن معمولاً به این معنی است که مواد قابل بازیابی نیستند. هدف این کتاب شرح جزئیات تمام جنبه های حفظ مواد حاوی سورفکتانت است. این کتاب باید در سه بخش مجزا در نظر گرفته شود. • فصل های 1-5 به اطلاعات اولیه ضروری می پردازند و خلاصه می کنند • فصل های 6-11 به طور مفصل به کاربردهای مختلف استفاده نهایی می پردازند • فصل های 12-15 مفاهیم قانونی و سم شناسی مرتبط با استفاده ایمن از مواد نگهدارنده را تشریح می کند. با توجه به فرمت کتاب وجود دارد. به ناچار برخی از اطلاعات تکراری در بخش میانی با نویسندگان مختلف که اساساً پدیده‌های یکسان را توصیف می‌کنند، اما بر روی بسترهای مختلف، انجام می‌دهند. امیدوارم خواننده متوجه شود که اگرچه فصل‌های مختلف به موضوعات مشابهی می‌پردازند، اما اطلاعات پیرامون این حوزه‌ها به اندازه‌ای متفاوت است که گنجاندن آنها در این کتاب را توجیه کند و مورد توجه باشد. همچنین باید نشان دهد که چه چیزی می تواند مفیدترین منبع اطلاعات باشد، تجربه عملی سخت نویسندگان.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Microbes are known to live in an enormous range of environments. Their ability to survive and proliferate in diverse industrial systems is often a surprise to those not exposed to these problems in their work. These systems contain a range of potential carbon sources, one common theme being surfactants. Surfactants are often not the components most prone to spoilage since some systems contain highly susceptible natural components, such as starch and xanthum gum, but the surfactant is a key part of the formulation, and its extensive breakdown usually means that the material is beyond recovery. The aim of this book is to describe in detail all aspects of the preservation of surfactant containing materials. The book should be viewed as being in three discrete sections. • chapters 1-5 deal with and summarise essential background information • chapters 6-11 discuss in detail various end use applications • chapters 12-15 outline the regulatory and toxicology implication associated with the safe handling of preservatives Given the format of the book there is inevitably some duplication of information in the middle section with different authors describing essentially the same phenomena but on different substrates. I hope the reader will find that although different chapters touch on the same topics the information around these areas is sufficiently different to justify their inclusion in this book and to be of interest. It should also demonstrate what can be the most useful source of information, the hard practical experience of the authors.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xvi
An introduction to microbial spoilage....Pages 1-5
Chemical preservatives....Pages 6-29
Control of microbes through plant hygiene....Pages 30-52
An introduction to surfactants....Pages 53-82
Biodegradation of surfactants....Pages 83-117
Preservation of agrochemicals....Pages 118-146
Preservation of personal care products....Pages 147-184
Preservation of paint formulations....Pages 185-211
Preservation of aqueous-based synthetic polymer emulsions and adhesive formulations....Pages 212-261
Preservation of inorganic systems....Pages 262-283
Preservation of metalworking fluids....Pages 284-310
Toxicology of preservatives....Pages 311-336
The safe use of preservatives....Pages 337-349
Regulation of preservatives in the USA....Pages 350-357
European preservative legislation....Pages 358-365
Back Matter....Pages 367-373




نظرات کاربران