ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Nonconventional Yeasts in Biotechnology: A Handbook

دانلود کتاب مخمرهای غیر متعارف در بیوتکنولوژی: کتابچه راهنمای

Nonconventional Yeasts in Biotechnology: A Handbook

مشخصات کتاب

Nonconventional Yeasts in Biotechnology: A Handbook

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9783642798580, 9783642798566 
ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg 
سال نشر: 1996 
تعداد صفحات: 630 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 24 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 51,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب مخمرهای غیر متعارف در بیوتکنولوژی: کتابچه راهنمای: بیوتکنولوژی، میکروبیولوژی، زیست شناسی سلولی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 23


در صورت تبدیل فایل کتاب Nonconventional Yeasts in Biotechnology: A Handbook به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مخمرهای غیر متعارف در بیوتکنولوژی: کتابچه راهنمای نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مخمرهای غیر متعارف در بیوتکنولوژی: کتابچه راهنمای



مخمرهای غیر متعارف - همه مخمرها به غیر از S. cerevisiae و S. pombe - در تحقیقات پایه و کاربردهای بیوتکنولوژیکی توجه فزاینده ای را به خود جلب می کنند. با توجه به مسیرهای متابولیک استثنایی خود، آنها در فرآیندهای بیوتکنولوژیکی مختلف برای تولید مواد غذایی یا افزودنی های غذایی، داروها یا انواع مواد بیوشیمیایی مورد استفاده قرار گرفته اند. این کتاب اولین کتابی است که مخمرهای غیر متعارف را به طور گسترده پوشش می دهد. علاوه بر اطلاعات پس زمینه مفید، پروتکل های مفصلی نیز گنجانده شده است که امکان بررسی جنبه های اساسی و کاربردی طیف وسیعی از گونه های مخمر غیر متعارف را فراهم می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Nonconventional yeasts - all yeasts other than S. cerevisiae and S. pombe - are attracting increasing attention in basic research and biotechnological applications. Due to their exceptional metabolic pathways, they have been used in various biotechnological processes for producing foods or food additives, drugs or a variety of biochemicals. This book is the first to extensively cover nonconventional yeasts. In addition to useful background information detailed protocols are included, allowing investigation of basic and applied aspects of a wide range of nonconventional yeast species.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages I-XXI
Principles and Methods Used in Yeast Classification, and an Overview of Currently Accepted Yeast Genera....Pages 1-81
Protoplast Fusion of Yeasts....Pages 83-99
Electrophoretic Karyotyping of Yeasts....Pages 101-116
Schwanniomyces occidentalis....Pages 117-137
Kluyveromyces lactis....Pages 139-201
Pichia pastoris....Pages 203-253
Pichia guilliermondii....Pages 255-275
Pichia methanolica ( Pichia pinus MH4)....Pages 277-291
Hansenula polymorpha (Pichia angusta)....Pages 293-311
Yarrowia lipolytica....Pages 313-388
Arxula adeninivorans....Pages 389-409
Candida maltosa....Pages 411-580
Trichosporon....Pages 581-606
Back Matter....Pages 607-619




نظرات کاربران