ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Dietary Fiber in Health and Disease

دانلود کتاب فیبر غذایی در سلامت و بیماری

Dietary Fiber in Health and Disease

مشخصات کتاب

Dietary Fiber in Health and Disease

ویرایش: 1 
نویسندگان: , ,   
سری: Advances in Experimental Medicine and Biology 427 
ISBN (شابک) : 9781461377351, 9781461559672 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 1997 
تعداد صفحات: 317 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 15 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 34,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب فیبر غذایی در سلامت و بیماری: تغذیه، آناتومی حیوانات / مورفولوژی / بافت شناسی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 6


در صورت تبدیل فایل کتاب Dietary Fiber in Health and Disease به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب فیبر غذایی در سلامت و بیماری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب فیبر غذایی در سلامت و بیماری



این جلد مجموعه مقالات سمپوزیوم فیبر واهونی است که در مارس 1996 در واشنگتن دی سی برگزار شد. جورج وی. . این کنفرانس پس از مرگ نابهنگام جورج وهونی به افتخار وی تغییر نام داد. در این جلد خاطرات پروفسور A.R.P. واکر، یکی از پیشگامان در این زمینه، و بحث در مورد یافته های اپیدمیولوژیک مرتبط با فیبر غذایی با بیماری قلبی، سرطان، و بیماری های دستگاه گوارش. همانطور که تعریف کلی فیبر گسترده شده است، ما جنبه های دیگری از شیمی کربوهیدرات و متابولیسم را برای بحث در نظر گرفته ایم. کربوهیدرات های پیچیده موضوع یک جلسه کامل بود و نشاسته مقاوم و نقش(های) الیگوساکاریدها بعداً در جلسه مورد بحث قرار گرفت. یکی دیگر از حوزه‌های متابولیسم فیبر که در حال رشد است، اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه است و این موضوع نیز موضوع ارائه و بحث بود. علاوه بر این، موضوعات آشناتر در فیبر غذایی به روز شد. کارگاه‌هایی که به حوزه‌های خاصی از تحقیقات فیبر اختصاص داده شده‌اند اکنون به پایه اصلی این جلسات تبدیل شده‌اند و با موفقیت تکرار شدند. به دلیل محدودیت در هزینه ها، حضور در این جلسه تا حدودی کمتر از حد معمول بود اما بحث پرشور و به جا بود. ما عمیقاً از حامیان مالی و مشارکت کنندگان خود به دلیل علاقه مداوم آنها به تحقیقات فیبرهای غذایی و حمایت سخاوتمندانه آنها از این سمپوزیوم سپاسگزاریم.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This volume carries the proceedings of the Vahouny Fiber Symposium, which took place in Washington DC, in March of 1996. George V. Vahouny pioneered this conference, which was conceived as a means of exchanging information on the latest advances in fiber research. The conference was renamed in George Vahouny's honor after his untimely death. In this volume we have included the reminiscences of Prof. A.R.P. Walker, one of the pioneers in the field, and discussion of the epidemiological findings relating dietary fiber to heart disease, cancer, and gastrointestinal disease. As the overall definition of fiber has broadened we have included for discussion other aspects of carbohydrate chem­ istry and metabolism. Complex carbohydrates were the subject of a full session and resis­ tant starch and the role(s) of oligosaccharides were discussed later in the meeting. Another area of fiber metabolism that is beginning to burgeon is that of the short chain fatty acids, and this too was the subject of presentations and discussion. In addition, the more familiar topics in dietary fiber were updated. Workshops devoted to specific areas of fiber research have now become a mainstay of these meetings, and they were repeated successfully. Due to restraints on spending, the attendance at this meeting was somewhat smaller than usual but the discussion was lively and pertinent. We are deeply grateful to our sponsors and contributors for their continuing interest in dietary fiber research, and for their generous support of this symposium.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xiii
Nutritionally Related Disorders/Diseases in Africans....Pages 1-14
The Evolving Epidemiology of Fiber and Heart Disease....Pages 15-26
Dietary Fibre and Human Cancer....Pages 27-34
What is a High Fiber Diet?....Pages 35-42
Overview on Complex Carbohydrates....Pages 43-50
Dietary Guidelines and Complex Carbohydrates....Pages 51-53
Classification of Complex Carbohydrates....Pages 55-61
Determination of Complex Carbohydrates in Foods as the Sum of Available Starch and Dietary Fiber....Pages 63-67
Application of Complex Carbohydrates in the Food Industry....Pages 69-78
Soluble Fiber and Hypertension....Pages 79-87
Soluble Fiber and Energy Regulation....Pages 89-97
Soluble Fibers and Dietary Lipids....Pages 99-108
Sites and Mechanisms for the Hypocholesterolemic Actions of Soluble Dietary Fiber Sources....Pages 109-121
Butyrate and the Colonocyte....Pages 123-134
Short Chain Fatty Acids, Intestinal Adaptation, and Nutrient Utilization....Pages 135-143
Short Chain Fatty Acids Inhibit the Expression of the Neutrophil Chemoattractant, Interleukin 8, in the Caco-2 Intestinal Cell Line....Pages 145-153
Short Chain Fatty Acids....Pages 155-167
Butyrate....Pages 169-181
Effect of Short Chain Fatty Acids on Calcium Absorption in Humans....Pages 183-189
Influence of Short Chain Fatty Acids on Intestinal Growth and Functions....Pages 191-199
Resistant Starch — An Update on Its Physiological Effects....Pages 201-210
Health Benefits of Non-Digestible Oligosaccharides....Pages 211-219
Gastrointestinal Effects of Fructooligosaccharides....Pages 221-234
Phytosterols....Pages 235-243
Adding Certain Fiber-Related Nutrients to Food Products....Pages 245-248
Fiber and Cancer Protection — Mechanisms....Pages 249-257
Dietary Fiber and Bile Acid Metabolism — An Update....Pages 259-266
Hard Wheat Bran and Hard Wheat Bran Fiber Energy Values Measured in Rats after 6 and 16 Weeks....Pages 267-289
The Protective Role of Dietary Fiber in Diverticular Disease....Pages 291-308
Dietary Guidelines/RDA/Daily Value Workshop....Pages 309-310
Soluble Dietary Fiber Workshop....Pages 311-313
Workshop Report....Pages 315-317
Workshop on Animal Models Used in Fiber Research....Pages 319-322
Back Matter....Pages 323-325




نظرات کاربران