ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Yeasts in Natural and Artificial Habitats

دانلود کتاب مخمرها در زیستگاه های طبیعی و مصنوعی

Yeasts in Natural and Artificial Habitats

مشخصات کتاب

Yeasts in Natural and Artificial Habitats

ویرایش: 1 
نویسندگان: , , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9783642081606, 9783662033708 
ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg 
سال نشر: 1997 
تعداد صفحات: 388 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 9 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 55,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب مخمرها در زیستگاه های طبیعی و مصنوعی: میکروبیولوژی، بیوتکنولوژی، زیست شناسی سلولی، شیمی صنعتی/مهندسی شیمی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 4


در صورت تبدیل فایل کتاب Yeasts in Natural and Artificial Habitats به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مخمرها در زیستگاه های طبیعی و مصنوعی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مخمرها در زیستگاه های طبیعی و مصنوعی



این کتاب یک نمای کلی از زیست شناسی و زیست شناسی مولکولی مخمرها ارائه می دهد. موضوعات مورد تاکید شامل طبقه بندی مخمرها (از جمله تکامل مخمرها)، بوم شناسی مخمر، با تاکید هرچه بیشتر بر رابطه بین موجودات و محیط، ساختار و عملکرد سلول مخمر، چرخه زندگی و متابولیسم آن، و رابطه بین مخمرها و انسان، از جمله بیماری زایی، مصارف صنعتی و درمانی سنتی و رایج و موضوعات مرتبط. سهم مخمرها در تحقیقات بنیادی در زیست شناسی به عنوان بخشی جدایی ناپذیر از موضوع مورد بحث قرار می گیرد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This book gives a general overview of the biology and molecular biology of yeasts. Topics emphasized include yeast taxonomy (including evolution of yeasts), yeast ecology, with as much emphasis as possible on the relationship between the organisms and the environment, the structure and function of the yeast cell, its life cycle and metabolism, and the relationship between yeasts and mankind, including pathogenicity, traditional and current industrial and therapeutic uses and related topics. The contribution of yeasts to fundamental research in biology is discussed as an integral part of the subject.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages I-IX
Introduction: A Guide to the World of the Yeasts....Pages 1-1
Historical Introduction: Yeasts and Man in the Past....Pages 2-10
Taxonomy: The Names of the Yeasts....Pages 11-32
Ecology: Where Yeasts Live....Pages 33-58
Ecology: The Bad Guys: Pathogens of Humans and Other Animals....Pages 59-67
Yeasts as Living Objects: Yeast Nutrition....Pages 68-79
Outside and Inside: The Morphology and Cytology of the Yeast Cell....Pages 80-94
Membranes....Pages 95-132
The Yeasts: Sex and Nonsex. Life Cycles, Sporulation and Genetics....Pages 133-152
Chemical Warfare Among the Yeasts: the “Killer” Phenomenon, Genetics and Applications....Pages 153-170
Inside the Inside: Part I: Yeasts and Molecular Biology, a Recipe for Alphabet Soup. Chromosome Structure, Replication, Transcription, and Translation....Pages 171-203
Inside the Inside: Part II: The Regulators. Cell Specialization: a Regulatory Hierarchy....Pages 204-225
Yeasts and the Life of Man: Part I: Helpers and Hinderers. “Traditional” Yeast-Based Industries; Spoilage Yeasts....Pages 226-242
Yeasts and the Life of Man: Part II: Genetics and Molecular Biology of Industrial Yeasts and Processes....Pages 243-263
Genetics and Molecular Biology of Methylotrophic Yeasts....Pages 264-294
Yeasts in Food Fermentations and Therapeutics....Pages 295-314
Yeasts and Energy. The Production of Fuel-Grade Ethanol....Pages 315-352
Back Matter....Pages 353-381




نظرات کاربران