دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: J. F. T. Spencer, D. M. Spencer (auth.), John F. T. Spencer, Dorothy M. Spencer (eds.) سری: ISBN (شابک) : 9783642081606, 9783662033708 ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg سال نشر: 1997 تعداد صفحات: 388 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 9 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب مخمرها در زیستگاه های طبیعی و مصنوعی: میکروبیولوژی، بیوتکنولوژی، زیست شناسی سلولی، شیمی صنعتی/مهندسی شیمی
در صورت تبدیل فایل کتاب Yeasts in Natural and Artificial Habitats به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مخمرها در زیستگاه های طبیعی و مصنوعی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب یک نمای کلی از زیست شناسی و زیست شناسی مولکولی مخمرها ارائه می دهد. موضوعات مورد تاکید شامل طبقه بندی مخمرها (از جمله تکامل مخمرها)، بوم شناسی مخمر، با تاکید هرچه بیشتر بر رابطه بین موجودات و محیط، ساختار و عملکرد سلول مخمر، چرخه زندگی و متابولیسم آن، و رابطه بین مخمرها و انسان، از جمله بیماری زایی، مصارف صنعتی و درمانی سنتی و رایج و موضوعات مرتبط. سهم مخمرها در تحقیقات بنیادی در زیست شناسی به عنوان بخشی جدایی ناپذیر از موضوع مورد بحث قرار می گیرد.
This book gives a general overview of the biology and molecular biology of yeasts. Topics emphasized include yeast taxonomy (including evolution of yeasts), yeast ecology, with as much emphasis as possible on the relationship between the organisms and the environment, the structure and function of the yeast cell, its life cycle and metabolism, and the relationship between yeasts and mankind, including pathogenicity, traditional and current industrial and therapeutic uses and related topics. The contribution of yeasts to fundamental research in biology is discussed as an integral part of the subject.
Front Matter....Pages I-IX
Introduction: A Guide to the World of the Yeasts....Pages 1-1
Historical Introduction: Yeasts and Man in the Past....Pages 2-10
Taxonomy: The Names of the Yeasts....Pages 11-32
Ecology: Where Yeasts Live....Pages 33-58
Ecology: The Bad Guys: Pathogens of Humans and Other Animals....Pages 59-67
Yeasts as Living Objects: Yeast Nutrition....Pages 68-79
Outside and Inside: The Morphology and Cytology of the Yeast Cell....Pages 80-94
Membranes....Pages 95-132
The Yeasts: Sex and Nonsex. Life Cycles, Sporulation and Genetics....Pages 133-152
Chemical Warfare Among the Yeasts: the “Killer” Phenomenon, Genetics and Applications....Pages 153-170
Inside the Inside: Part I: Yeasts and Molecular Biology, a Recipe for Alphabet Soup. Chromosome Structure, Replication, Transcription, and Translation....Pages 171-203
Inside the Inside: Part II: The Regulators. Cell Specialization: a Regulatory Hierarchy....Pages 204-225
Yeasts and the Life of Man: Part I: Helpers and Hinderers. “Traditional” Yeast-Based Industries; Spoilage Yeasts....Pages 226-242
Yeasts and the Life of Man: Part II: Genetics and Molecular Biology of Industrial Yeasts and Processes....Pages 243-263
Genetics and Molecular Biology of Methylotrophic Yeasts....Pages 264-294
Yeasts in Food Fermentations and Therapeutics....Pages 295-314
Yeasts and Energy. The Production of Fuel-Grade Ethanol....Pages 315-352
Back Matter....Pages 353-381