ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Nutrition and Feeding of Fish

دانلود کتاب تغذیه و تغذیه ماهی

Nutrition and Feeding of Fish

مشخصات کتاب

Nutrition and Feeding of Fish

دسته بندی: گیاهان: کشاورزی و جنگلداری
ویرایش: 2 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781461372264, 9781461549093 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 1998 
تعداد صفحات: 269 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 14 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 54,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب تغذیه و تغذیه ماهی: فیزیولوژی جانوران، سیستماتیک حیوانات/تاکسونومی/جغرافیای زیستی، آب شیرین و اکولوژی دریایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Nutrition and Feeding of Fish به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تغذیه و تغذیه ماهی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تغذیه و تغذیه ماهی



آبزی پروری اکنون به عنوان یک شرکت بادوام و سودآور در سراسر جهان شناخته شده است. همانطور که فن آوری آبزی پروری تکامل یافته است، فشار به سمت عملکرد بالاتر و رشد سریعتر شامل تقویت یا جایگزینی غذاهای طبیعی با رژیم های غذایی آماده شده است. امروزه در بسیاری از عملیات آبزی پروری، خوراک بیش از نیمی از هزینه عملیاتی متغیر را به خود اختصاص می دهد. بنابراین آگاهی از تغذیه و تغذیه عملی ماهیان برای آبزی پروری موفق ضروری است.
این کتاب منحصراً برای دانشمندان نوشته نشده است، بلکه برای دانشجویان، متخصصان تغذیه و آبزی پروران نیز نوشته شده است. این نیاز به مواد مغذی شناخته شده و اثرات کمبود برای ماهی های مختلف و هضم و متابولیسم مواد مغذی و انرژی را پوشش می دهد. منابع غذایی و تهیه خوراک های عملی و تحقیقاتی را مورد بحث قرار می دهد. دستورالعمل هایی را برای انجام آزمایشات تغذیه و تغذیه ماهی ارائه می دهد. شیوه های تغذیه برای ماهی قزل آلا، گربه ماهی کانالی، تیلاپیا، میگو و باس راه راه ترکیبی ارائه شده است.
از زمان چاپ اولين ويرايش اين كتاب، شوراي تحقيقات ملي آكادمي ملي علوم نيازهاي غذايي ماهي را مورد بازنگري قرار داده است. این اصلاحات در ویرایش حاضر هستند. سایر موارد اضافه شده به این ویرایش اصلاح شده، فصل هایی در مورد تغذیه و سلامت ماهی، و فراهمی زیستی مواد مغذی است. هر فصل اصلی با دقت اصلاح و با اطلاعات جدید به روز شده است. آبزی پروری منطقه ای پویا است و فناوری های جدید به طور مداوم معرفی می شوند. بنابراین، برخی از مطالب مورد بحث در این نسخه اصلاح شده ممکن است به سرعت منسوخ شوند. با این وجود، مواد ارائه شده با دقت انتخاب و به روز شده است تا حداکثر استفاده را برای افرادی که علایقشان از آبزی پروری عمومی گرفته تا تغذیه دام و تولید خوراک را شامل می شود، داشته باشد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Aquaculture is now recognized as a viable and profitable enterprise worldwide. As aquaculture technology has evolved, the push toward higher yields and faster growth has involved the enhancement or replacement of natural foods with prepared diets. In many aquaculture operations today, feed accounts for more than one-half the variable operating cost. Therefore, knowledge of nutrition and practical feeding of fish is essential to successful aquaculture.
This book is not written exclusively for scientists but also for students, practicing nutritionists, and aquaculturists. It covers the known nutrient requirements and deficiency effects for different fishes, and digestion and metabolism of nutrients and energy. It discusses nutrient sources and preparation of practical and research feeds. It gives directions for conducting fish nutrition and feeding experiments. Feeding practices for salmonids, channel catfish, tilapias, shrimps and hybrid striped bass are presented.
Since the first edition of this book was printed, the National Research Council of the National Academy of Sciences has revised the nutrient requirements for fish. These revisions are in the present edition. Other additions to this revised edition are chapters on nutrition and fish health, and bioavailability of nutrients. Each original chapter has been meticulously revised and updated with new information. Aquaculture is a dynamic area and new technologies are being introduced continuously; therefore, some of the material discussed in this revised edition may become obsolete quickly. Nonetheless, the material presented has been thoughtfully selected and updated to make it of maximum use to persons whose interests range from general aquaculture to animal nutrition to feed manufacture.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xi
The Concept of Feeding Fish....Pages 1-11
Dietary Requirements....Pages 13-70
Digestion and Metabolism....Pages 71-93
Nonnutrient Diet Components....Pages 95-107
Bioavailability of Nutrients....Pages 109-114
Nutrition and Fish Health....Pages 115-122
Fish Nutrition and Feeding Experiments....Pages 123-134
Feed Formulation and Processing....Pages 135-152
Feeding Channel Catfish....Pages 153-174
Feeding Salmon and Trout....Pages 175-197
Feeding Hybrid Striped Bass....Pages 199-214
Feeding Tilapias....Pages 215-225
Feeding Penaeid Shrimp....Pages 227-248
Back Matter....Pages 249-267




نظرات کاربران