دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: K. Evans, J. A. Rowe (auth.), S. B. Sharma (eds.) سری: ISBN (شابک) : 9789048140213, 9789401590181 ناشر: Springer Netherlands سال نشر: 1998 تعداد صفحات: 465 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 10 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Cyst Nematodes به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نماتدهای کیست نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
زمانی که فرانکلین در سال 1951 کتاب خود را در مورد نماتدهای کیست منتشر کرد، نماتدهای کیست قبلاً به عنوان آفات جدی براسیکا، غلات، سیب زمینی و چغندر قند شناخته می شدند. با این حال، در آن زمان این گروه از نماتدها با حدود 12 گونه از نظر پراکندگی عمدتاً معتدل در نظر گرفته می شدند. در حال حاضر در مجموع 105 گونه (از جمله آنهایی که توسط برخی یا همه به عنوان مترادف یا گونه های مورد بررسی در نظر گرفته می شوند) در شش جنس نماتدهای کیست از مناطق معتدل، گرمسیری و نیمه گرمسیری توصیف شده اند و حداقل پنج گونه از محدودیت های مهم برای تولید محصول هستند. در کشاورزی گرمسیری تصور قبلی از محلی سازی نماتدهای کیست در منطقه معتدل ظاهرا یک مصنوع به دلیل تمرکز بیشتر نماتولوژیست ها در مناطق معتدل بود. بر اساس تجربه خودم از کار در چندین کشور آسیایی و آفریقایی، معتقدم که بسیاری از گونه های توصیف نشده بیشتر در کشورهای گرمسیری آسیا و آفریقا و احتمالاً در سایر مناطق گرمسیری وجود دارند. اکثر پرورش دهندگان، مروجین و مدیران تحقیقاتی در این مناطق هنوز از مضرات احتمالی حضور این نماتدها در خاک کشاورزی خود آگاه نیستند. نماتدهای کیست شاید کوچکتر از کوچکترین تراشه کامپیوتری موجود باشند، اما به خوبی برنامه ریزی شده اند تا علیرغم سختی های شدید، زنده بمانند و به طور کامل پخش شوند. این نماتدها در انتخاب غذا بسیار انتخابی هستند. حدود 50 درصد از گونه های شناخته شده انگل گیاهان عمدتاً در خانواده های Poaceae و Fabaceae هستند.
When Franklin published her book on cyst nematodes in 1951, the cyst nematodes were already known as serious pests of brassicas, cereals, potatoes and sugar beets. However, at that time this group of nematode, with about 12 species, was considered tobe largely temperate in distribu tion. Now a total of 105 species (including those that are considered as synonyms or species inquirende by some or all) within six genera of cyst nematodes have been described from temperate, tropical, and subtropical regions and at least five species are important constraints to crop produc tion in tropical agriculture. The previous impression of localization of cyst nematodes in the temperate region was seemingly an artifact due to a greater concentration of nematologists in the temperate regions. Based on my own experience of working in several Asian and African countries, I believe that many more undescribed species are present in the tropical countries of Asia and Africa, and probably in other tropical regions. Most growers, extension workers, and research managers in these regions are still not aware of the possible harm of presence of these nematodes in their agricultural soils. The cyst nematodes are perhaps smaller than the smallest available computer chip but they are very well programmed to survive and pro pagate despite severe hardships. These nematodes are very selective in their choice of food; about 50% of known species are parasites of plants mainly in the families Poaceae and Fabaceae.
Front Matter....Pages i-xv
Distribution and economic importance....Pages 1-30
Morphology and ultrastructure....Pages 31-56
Evolution, phylogeny and systematics....Pages 57-82
Taxonomy and identification....Pages 83-122
Survey, surveillance and crop loss assessment....Pages 123-140
Extraction, culturing and microscopy....Pages 141-155
Biology....Pages 156-190
Hatch and emergence....Pages 191-216
Host finding, invasion and feeding....Pages 217-238
Pathogenicity and damage levels....Pages 239-265
Interrelations with other microorganisms and pests....Pages 266-292
Development of resistant and tolerant varieties....Pages 293-321
Genetics of resistance and parasitism....Pages 322-352
Mechanisms of resistance....Pages 353-368
Natural parasites and biological control....Pages 369-387
Management....Pages 388-416
Genetic engineering....Pages 417-437
Back Matter....Pages 438-452