دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Dr. Detlef Virchow (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783642635991, 9783642584503
ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg
سال نشر: 1999
تعداد صفحات: 256
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب حفاظت از منابع ژنتیکی: هزینه ها و پیامدهای استفاده پایدار از منابع ژنتیکی گیاهی برای غذا و کشاورزی: ژئواکولوژی / فرآیندهای طبیعی، حفاظت از طبیعت، اقتصاد محیط زیست، کشاورزی، جنگلداری، بیوتکنولوژی
در صورت تبدیل فایل کتاب Conservation of Genetic Resources: Costs and Implications for a Sustainable Utilization of Plant Genetic Resources for Food and Agriculture به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب حفاظت از منابع ژنتیکی: هزینه ها و پیامدهای استفاده پایدار از منابع ژنتیکی گیاهی برای غذا و کشاورزی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در طول دهه گذشته اهمیت منابع طبیعی برای توسعه کشاورزی پایدار به طور فزاینده ای در مجامع و کنفرانس های بین المللی مورد بحث قرار گرفته است. گذشته از مدیریت پایدار خاک، آب و هوا، اکنون به نظر می رسد پذیرفته شده است که مدیریت پایدار منابع ژنتیکی یکی از چهار پیش شرط ضروری برای یک کشاورزی پایدار است. بحث در مورد حفاظت از منابع ژنتیکی گیاهی برای غذا و کشاورزی (PGRFA)، با این حال، باید هزینه های حفاظت را نیز منعکس کند. اینها هنوز به طور فشرده مورد بحث قرار نگرفته است. این مطالعه هزینه های حفاظت از منابع ژنتیکی گیاهی را تجزیه و تحلیل می کند. همچنین اثربخشی حفاظت و کارایی ابزارهای مختلف حفاظتی را ارزیابی می کند. این بر اساس نظرسنجی های گسترده در کشورهای مربوطه است. پس از تجزیه و تحلیل دقیق هزینه و تاثیر، نتایج نشان میدهد که اثربخشی استراتژیهای حفاظت ممکن است افزایش یابد.
Over the past decade the importance of natural resources for sustainable agricultural development has been increasingly discussed at international forums and conferences. Aside from the sustainable management of soil, water, and air, it now seems to be accepted that the sustainable management of genetic resources is one of the four indispensable preconditions for a sustainable agriculture. The discussion on conservation of plant genetic resources for food and agriculture (PGRFA), however, has to reflect the costs of conservation as well. These have not yet been discussed intensively. The study analyzes the conservation costs of plant genetic resources; it also assesses the effectiveness of conservation and the efficiency of the different conservation instruments. It is based on extensive surveys in relevant countries. Following the detailed cost and impact analysis, the results show that the effectiveness of conservation strategies may be increased.
Front Matter....Pages I-XXI
Introduction....Pages 1-10
Genetic Resources: Status, Development, Losses, and Conservation Management....Pages 11-44
Economic Framework of Conservation....Pages 45-73
Institutional Frameworks for the Exchange and Utilization of PGRFA....Pages 75-100
Conservation Costs of PGRFA....Pages 101-150
Two Examples of PGRFA Conservation Systems: India and Germany....Pages 151-173
Conclusions for PGRFA Conservation Policy and Further Research Issues....Pages 175-184
Summary....Pages 185-187
Zusammenfassung....Pages 189-192
Appendices....Pages 193-224
References....Pages 225-239
Back Matter....Pages 241-245