دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: L. Lins, B. Charloteaux, A. Thomas, R. Brasseur (auth.), R. Renaville, A. Burny (eds.) سری: Focus on Biotechnology 5 ISBN (شابک) : 9780792368519, 9780306468872 ناشر: Springer Netherlands سال نشر: 2002 تعداد صفحات: 351 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 3 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب بیوتکنولوژی در دامپروری: بیوتکنولوژی، فیزیولوژی جانوری، آناتومی جانوران / مورفولوژی / بافت شناسی، ژنتیک انسانی
در صورت تبدیل فایل کتاب Biotechnology in Animal Husbandry به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بیوتکنولوژی در دامپروری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
بیوتکنولوژی حیوانی چتر وسیعی است که قطبهای تحقیقات بنیادی و
کاربردی از جمله مدلسازی مولکولی، ژنتیک مولکولی و کمی،
دستکاری ژن، توسعه تشخیص و واکسنها و دستکاری متابولیسم بافت
یا هضم توسط محرکهای رشد را در بر میگیرد. اگرچه بیوتکنولوژی
حیوانات به معنای وسیع آن چیز جدیدی نیست، اما آنچه جدید است،
سطح پیچیدگی و دقت موجود در توانایی فعلی دانشمندان برای
دستکاری موجودات زنده است.
این کتاب جدید نشان میدهد که ایدههای مهم در بیوتکنولوژی
حیوانات هیجانانگیز و مرتبط با تجربه روزمره هستند. این یک به
روز رسانی مهم از ادبیات برای محققان، مدرسان و مشاوران در علوم
حیوانات است، اما همچنین یک متن اصلی برای دوره های کارشناسی
پیشرفته در علوم حیوانات و بیوتکنولوژی است. این یک دستاورد
ضروری برای کتابداران در علوم کشاورزی و دامپزشکی خواهد بود.
Animal biotechnology is a broad umbrella encompassing the
polarities of fundamental and applied research including
molecular modelling, molecular and quantitative genetics,
gene manipulation, development of diagnostics and vaccines
and manipulation of tissue or digestion metabolism by growth
promoters. Although animal biotechnology in the broadest
sense is not new, what is new is the level of complexity and
precision involved in scientists' current ability to
manipulate living organisms.
This new book sets out to show that the important ideas in
animal biotechnology are exciting and relevant to everyday
experience. It represents an important update of the
literature for research workers, lecturers, and advisers in
animal science, but is also a core text for advanced
undergraduate courses in animal science and biotechnology. It
will be an essential acquisition for librarians in
agriculture and veterinary science.
Implication of a Structural Motif in the Instability of a Toxic Protein: The Prion....Pages 15-32
Impact of Biotechnology on Animal Breeding and Genetic Progress....Pages 33-45
Marker Genes in Farm Animals....Pages 47-64
Recombinant Growth Hormone: Potential Interest and Risks of its Use in Bovine Milk Production....Pages 65-97
Is-It Possible to Detect Bovine Treated with BST?....Pages 99-110
Biology and Actions of Somatotropin in the Pig....Pages 111-131
Modulation of the Groth Hormone (GH) Axis by the Use of Antibodies to Hormones, Receptors and Binding Proteins....Pages 133-141
Gene Therapeutic Enhancement of Animal Health and Performances....Pages 143-157
Anti-Adipocyte Monoclonal Antibodies: A New Technology for Regulating Adipose Conversion....Pages 159-167
Immunocastration of Farm Animals....Pages 169-178
Placental Proteins in Ruminants....Pages 179-208
Induction of Superovulation in Domestic Ruminants....Pages 209-223
Sex Preselection in Mammals....Pages 225-233
Cloning and Transgenesis in Cattle: Potential Applications....Pages 235-259
Transgenic Fish: Production, Testing, and Risk Assessment....Pages 261-281
The Quest for Transgenic Poultry: Birds are not Mice with Feathers....Pages 283-299
Enzymes as Direct-Feed Additives for Ruminants....Pages 301-332
Molecular Traceability of Animals and Their Products....Pages 333-344
Consumer Attitudes to Animal Biotechnology: Broader Ethical Considerations....Pages 345-357