ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Host-Guest Chemistry: Mimetic Approaches to Study Carbohydrate Recognition

دانلود کتاب شیمی میزبان-مهمان: رویکردهای تقلیدی برای مطالعه تشخیص کربوهیدرات

Host-Guest Chemistry: Mimetic Approaches to Study Carbohydrate Recognition

مشخصات کتاب

Host-Guest Chemistry: Mimetic Approaches to Study Carbohydrate Recognition

ویرایش: 1 
نویسندگان: , ,   
سری: Topics in Current Chemistry 218 
ISBN (شابک) : 9783540420965, 9783540450108 
ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg 
سال نشر: 2002 
تعداد صفحات: 250 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب شیمی میزبان-مهمان: رویکردهای تقلیدی برای مطالعه تشخیص کربوهیدرات: شیمی آلی، شیمی فیزیک، بیوشیمی، عمومی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 5


در صورت تبدیل فایل کتاب Host-Guest Chemistry: Mimetic Approaches to Study Carbohydrate Recognition به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب شیمی میزبان-مهمان: رویکردهای تقلیدی برای مطالعه تشخیص کربوهیدرات نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب شیمی میزبان-مهمان: رویکردهای تقلیدی برای مطالعه تشخیص کربوهیدرات

بی.تی. Houseman, M. Mrksich: Model Systems for Studying Polyvalent Carbohydrate Binding Interactions.- J.Rojo, J.C. Morales, S. Penades: Carbohydrate-Carbohydrate Interactions in Biological and Model Systems.- S.R. هیزلی، جی.پی.کامرلینگ، جی.اف.جی. Vliegenhart: آشکار کردن برهمکنش‌های کربوهیدرات با بیوسنسورها با استفاده از تشخیص تشدید پلاسمون سطحی (SPR). گوزی، J.-H. فورهاپ: فرآیندهای شناسایی با کربوهیدرات های آمفیفیلیک در آب.- T.D. James, S. Shinkai: Artificial Restores as Chemosensors for Carbohydrates.- T.K. لیندهورست: لیگاندهای قند چند ظرفیتی مصنوعی برای درک و دستکاری فعل و انفعالات کربوهیدرات و پروتئین.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

B.T. Houseman, M. Mrksich: Model Systems for Studying Polyvalent Carbohydrate Binding Interactions.- J.Rojo, J.C. Morales, S. Penades: Carbohydrate-Carbohydrate Interactions in Biological and Model Systems.- S.R. Hasely, J.P. Kamerling, J.F.G. Vliegenhart: Unravelling Carbohydrate Interactions with Biosensors Using Surface Plasmon Resonance (SPR) Detection.- C. Tromas, R. Garcia: Interaction Forces with Carbohydrates Measured by Atomic Force Microscopy.- G. Li, M.-F. Gouzy, J.-H. Fuhrhop: Recognition Processes with Amphiphilic Carboyhdrates in Water.- T.D. James, S. Shinkai: Artificial Receptors as Chemosensors for Carbohydrates.- T.K. Lindhorst: Artificial Multivalent Sugar Ligands to Understand and Manipulate Carbohydrate-Protein Interactions.



فهرست مطالب

Model Systems for Studying Polyvalent Carbohydrate Binding Interactions....Pages 1-44
Carbohydrate-Carbohydrate Interactions in Biological and Model Systems....Pages 45-92
Unravelling Carbohydrate Interactions with Biosensors Using Surface Plasmon Resonance (SPR) Detection....Pages 93-114
Interaction Forces with Carbohydrates Measured by Atomic Force Microscopy....Pages 115-132
Recognition Processes with Amphiphilic Carbohydrates in Water....Pages 133-158
Artificial Receptors as Chemosensors for Carbohydrates....Pages 159-200
Artificial Multivalent Sugar Ligands to Understand and Manipulate Carbohydrate-Protein Interactions....Pages 201-235




نظرات کاربران