دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: Benjamin T. Houseman, Milan Mrksich (auth.), Prof. Dr. Soledad Penadés (eds.) سری: Topics in Current Chemistry 218 ISBN (شابک) : 9783540420965, 9783540450108 ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg سال نشر: 2002 تعداد صفحات: 250 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 3 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب شیمی میزبان-مهمان: رویکردهای تقلیدی برای مطالعه تشخیص کربوهیدرات: شیمی آلی، شیمی فیزیک، بیوشیمی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Host-Guest Chemistry: Mimetic Approaches to Study Carbohydrate Recognition به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب شیمی میزبان-مهمان: رویکردهای تقلیدی برای مطالعه تشخیص کربوهیدرات نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
بی.تی. Houseman, M. Mrksich: Model Systems for Studying Polyvalent Carbohydrate Binding Interactions.- J.Rojo, J.C. Morales, S. Penades: Carbohydrate-Carbohydrate Interactions in Biological and Model Systems.- S.R. هیزلی، جی.پی.کامرلینگ، جی.اف.جی. Vliegenhart: آشکار کردن برهمکنشهای کربوهیدرات با بیوسنسورها با استفاده از تشخیص تشدید پلاسمون سطحی (SPR). گوزی، J.-H. فورهاپ: فرآیندهای شناسایی با کربوهیدرات های آمفیفیلیک در آب.- T.D. James, S. Shinkai: Artificial Restores as Chemosensors for Carbohydrates.- T.K. لیندهورست: لیگاندهای قند چند ظرفیتی مصنوعی برای درک و دستکاری فعل و انفعالات کربوهیدرات و پروتئین.
B.T. Houseman, M. Mrksich: Model Systems for Studying Polyvalent Carbohydrate Binding Interactions.- J.Rojo, J.C. Morales, S. Penades: Carbohydrate-Carbohydrate Interactions in Biological and Model Systems.- S.R. Hasely, J.P. Kamerling, J.F.G. Vliegenhart: Unravelling Carbohydrate Interactions with Biosensors Using Surface Plasmon Resonance (SPR) Detection.- C. Tromas, R. Garcia: Interaction Forces with Carbohydrates Measured by Atomic Force Microscopy.- G. Li, M.-F. Gouzy, J.-H. Fuhrhop: Recognition Processes with Amphiphilic Carboyhdrates in Water.- T.D. James, S. Shinkai: Artificial Receptors as Chemosensors for Carbohydrates.- T.K. Lindhorst: Artificial Multivalent Sugar Ligands to Understand and Manipulate Carbohydrate-Protein Interactions.
Model Systems for Studying Polyvalent Carbohydrate Binding Interactions....Pages 1-44
Carbohydrate-Carbohydrate Interactions in Biological and Model Systems....Pages 45-92
Unravelling Carbohydrate Interactions with Biosensors Using Surface Plasmon Resonance (SPR) Detection....Pages 93-114
Interaction Forces with Carbohydrates Measured by Atomic Force Microscopy....Pages 115-132
Recognition Processes with Amphiphilic Carbohydrates in Water....Pages 133-158
Artificial Receptors as Chemosensors for Carbohydrates....Pages 159-200
Artificial Multivalent Sugar Ligands to Understand and Manipulate Carbohydrate-Protein Interactions....Pages 201-235