ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Pests of Stored Foodstuffs and Their Control

دانلود کتاب آفات مواد غذایی ذخیره شده و کنترل آنها

Pests of Stored Foodstuffs and Their Control

مشخصات کتاب

Pests of Stored Foodstuffs and Their Control

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781402007354, 9780306481314 
ناشر: Springer Netherlands 
سال نشر: 2003 
تعداد صفحات: 475 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 32 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 38,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب آفات مواد غذایی ذخیره شده و کنترل آنها: شیمی/علوم غذایی، عمومی، سیستماتیک جانوری/تاکسونومی/جغرافیای زیستی، جانورشناسی، آناتومی جانوران / ریخت شناسی / بافت شناسی، علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Pests of Stored Foodstuffs and Their Control به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب آفات مواد غذایی ذخیره شده و کنترل آنها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب آفات مواد غذایی ذخیره شده و کنترل آنها



این کتاب به‌عنوان مقدمه‌ای در مورد آفات مواد غذایی ذخیره‌شده از همه نوع در سطح جهانی و به عنوان یک متن مرجع گسترده در نظر گرفته شده است. هدف آن مکمل بودن متون دقیق تر و خاص تری است که در مراجع ذکر شده است. این امر مستلزم داشتن دانش اولیه کافی از حشره شناسی و جانورشناسی در کاربر است. محصولات ذخیره شده ذکر شده در متن، محصولات تجاری به معنای وسیع است، شامل انواع مواد گیاهی و حیوانی علاوه بر غلات و مواد غذایی آماده. ذخیره سازی بسیار گسترده است، از یک روز در قفسه تا چندین سال در یک سیلو، یا فروشگاه در یخچال در دمای -20 درجه سانتیگراد. در بسیاری از نشریات، محصولات مورد بررسی به دلیل اهمیت آشکار آنها برای جامعه بشری و به دلیل مقادیر زیاد، به غلات ذخیره شده محدود شده است. برای بسیاری از مواد مختلف، چه با منشاء گیاهی و چه حیوانی، کمبود اطلاعات خاص وجود دارد، اما می توان امیدوار بود که این وضعیت به تدریج اصلاح شود. باید به وضوح درک کرد که هرگونه اشاره به آفات حیوانی به معنای دقیق جانورشناسی است و به هر یک از اعضای پادشاهی Animalia اشاره دارد. در برخی محافل تمایل تاسف باری وجود دارد که از اصطلاح "حیوان" به عنوان مترادف با "پستاندار" استفاده کنند - عادتی که مایه تأسف است! در این متن تاکید قطعی بر آفات حیوانی وجود دارد، اما میکروارگانیسم‌ها در موارد مرتبط گنجانده شده‌اند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This book is intended to serve as an introduction to the pests of stored foodstuffs of all types on a worldwide basis, and as a broad reference text. It is aimed at being complementary to the more detailed and more specific texts that are listed in the References. It does presuppose an adequate basic knowledge of entomology and zoology in the user. The stored products mentioned in the text are commercial products in the widest sense, including all types of plant and animal materials in addition to grain and prepared foodstuffs. Storage is viewed very broadly, from one day on a shelf to several years in a silo, or refrigerated store at -20°C. In many publications the produce surveyed has been restricted to stored grains, because of their obvious importance to human society, and because of the great quantities involved. For many different materials, of both plant and animal origin, there is a shortage of specific information, but it is to be hoped that this situation will gradually be rectified. It should be clearly understood that any reference to animal pests is made in the strict zoological sense, and refers to any members of the Kingdom Animalia. There is a regrettable tendency in some circles to use the term ‘animal’ as being synonymous with ‘mammal’ – a habit to be deplored! There is definite emphasis on animal pests in this text, but micro-organisms are included where relevant.



فهرست مطالب

Present Trends in Food Technology....Pages 1-10
Stages in Food Production....Pages 11-18
Types of Foodstuffs....Pages 19-23
Food and Produce Preservation....Pages 25-40
Packaging....Pages 41-54
Types of Pests....Pages 55-69
Types of Damage....Pages 71-78
Storage Structures....Pages 79-95
Food and Produce Transportation....Pages 97-101
Pests: Class Mammalia....Pages 103-115
Pests: Class Aves....Pages 117-120
Pests: Phylym Mollusca....Pages 121-124
Pests: Class Arachnida....Pages 125-134
Pests: Class Insecta....Pages 135-315
Pests: Phylum Platyhelminthes....Pages 317-325
Pests: Phylum Nematoda....Pages 327-331
Pests: Kingdom Protoctista....Pages 333-334
Pests: Kingdom Fungi....Pages 335-339
Pests: Kingdom Prokaryotae....Pages 341-344
Food Poisoning....Pages 345-348
Control of Pests of Stored Foodstuffs....Pages 349-392
Pest Spectra for Stored Foodstuffs....Pages 393-413




نظرات کاربران