ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Mycotoxins in Feedstuffs

دانلود کتاب مایکوتوکسین ها در مواد غذایی

Mycotoxins in Feedstuffs

مشخصات کتاب

Mycotoxins in Feedstuffs

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780387464114, 9780387464121 
ناشر: Springer-Verlag New York 
سال نشر: 2007 
تعداد صفحات: 317 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 53,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Mycotoxins in Feedstuffs به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مایکوتوکسین ها در مواد غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مایکوتوکسین ها در مواد غذایی



خوراک هر یک از مواد مغذی تشکیل دهنده جیره حیوانی است. گیاهانی که در خوراک استفاده می شوند، مانند غلات، دانه های روغنی و محصولات ریشه آجیل، مستعد آلودگی به مایکوتوکسین هستند.

مایکوتوکسین ها در خوراک نمای کلی مایکوتوکسین ها در مواد غذایی و مواد تشکیل دهنده را ارائه می دهد. . در مورد اینکه آیا یک ماده غذایی مستعد آلودگی مایکوتوکسین است یا خیر بحث می‌کند و درجه آلودگی، غلظت سموم و کشور مبدا و/یا تشخیص غذای آلوده را فهرست می‌کند.

< P>درباره نویسنده:

Dr. مارتین ویدنبرنراستاد بازنشسته موسسه میکروبیولوژی کاربردی آلمان است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Feedstuff is any of the constituent nutrients of an animal ration. The plants used in feed, such as grains, oils seeds, and nuts root crops, are susceptible to mycotoxin contamination.

Mycotoxins in Feedstuffs provides an overview of mycotoxins in feedstuff and ingredients. It discusses whether a feedstuff ingredient is predisposed for a mycotoxin contamination and lists the degree of contamination, the concentration of the toxins and the country of origin and/or detection of the contaminated food.

About the Author:

Dr. Martin Weidenbörner is a professor emeritus of the Institute for Applied Microbiology of Germany.



فهرست مطالب

A......Page 1
B......Page 4
C......Page 27
D......Page 53
E......Page 61
F......Page 62
G......Page 124
H......Page 131
L......Page 135
M......Page 139
N......Page 199
O......Page 201
P......Page 205
R......Page 228
S......Page 245
T......Page 263
W......Page 266




نظرات کاربران