دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Dr. Martin Weidenbörner (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9780387464114, 9780387464121
ناشر: Springer-Verlag New York
سال نشر: 2007
تعداد صفحات: 317
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Mycotoxins in Feedstuffs به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مایکوتوکسین ها در مواد غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
خوراک هر یک از مواد مغذی تشکیل دهنده جیره حیوانی است. گیاهانی که در خوراک استفاده می شوند، مانند غلات، دانه های روغنی و محصولات ریشه آجیل، مستعد آلودگی به مایکوتوکسین هستند.
مایکوتوکسین ها در خوراک نمای کلی مایکوتوکسین ها در مواد غذایی و مواد تشکیل دهنده را ارائه می دهد. . در مورد اینکه آیا یک ماده غذایی مستعد آلودگی مایکوتوکسین است یا خیر بحث میکند و درجه آلودگی، غلظت سموم و کشور مبدا و/یا تشخیص غذای آلوده را فهرست میکند.
< P>درباره نویسنده:Dr. مارتین ویدنبرنراستاد بازنشسته موسسه میکروبیولوژی کاربردی آلمان است.
Feedstuff is any of the constituent nutrients of an animal ration. The plants used in feed, such as grains, oils seeds, and nuts root crops, are susceptible to mycotoxin contamination.
Mycotoxins in Feedstuffs provides an overview of mycotoxins in feedstuff and ingredients. It discusses whether a feedstuff ingredient is predisposed for a mycotoxin contamination and lists the degree of contamination, the concentration of the toxins and the country of origin and/or detection of the contaminated food.
About the Author:
Dr. Martin Weidenbörner is a professor emeritus of the Institute for Applied Microbiology of Germany.
A......Page 1
B......Page 4
C......Page 27
D......Page 53
E......Page 61
F......Page 62
G......Page 124
H......Page 131
L......Page 135
M......Page 139
N......Page 199
O......Page 201
P......Page 205
R......Page 228
S......Page 245
T......Page 263
W......Page 266