ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Experimental Glycoscience: Glycochemistry

دانلود کتاب علوم گلیکوس تجربی: گلیکو شیمی

Experimental Glycoscience: Glycochemistry

مشخصات کتاب

Experimental Glycoscience: Glycochemistry

ویرایش: 1 
نویسندگان: , , , , , , , , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9784431779230, 9784431779247 
ناشر: Springer Japan 
سال نشر: 2008 
تعداد صفحات: 254 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 51,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب علوم گلیکوس تجربی: گلیکو شیمی: بیوشیمی، عمومی، زیست سلولی، فیزیولوژی جانوری، علوم اعصاب، علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب Experimental Glycoscience: Glycochemistry به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب علوم گلیکوس تجربی: گلیکو شیمی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب علوم گلیکوس تجربی: گلیکو شیمی



هدف این کتاب ارائه پروتکل های تجربی است که بسیاری از جنبه های گلیکوبیولوژی، گلیکوتکنولوژی و شیمی را پوشش می دهد: بیوشیمی، زیست شناسی مولکولی و سلولی، ژنتیک، فیزیولوژی و پزشکی. پروتکل‌ها همه توصیف‌های مستقلی از تجهیزات و معرف‌های مورد نیاز هستند و به دنبال آن جزئیات روش آزمایشی ارائه می‌شود.

در دوران پس از ژنوم، گلیکوبیولوژی در حال رشد است زیرا بیش از نیمی از پروتئین‌ها گلیکوزیله هستند. و اهمیت زنجیره های قند در زمینه های مختلف تحقیقات علوم زیستی را نمی توان نادیده گرفت. بسیاری از دانشمندان وارد این حوزه نشده بودند زیرا گلیکوبیولوژی و علوم گلیکوزیس در گذشته رشته های دشواری محسوب می شدند. بنابراین، این کتاب بسیار شبیه به یک کتاب آشپزی ارائه شده است که می تواند به دانشمندان در زمینه هایی غیر از گلیکوبیولوژی و علم گلیکوزیسنس کمک کند تا تحقیقات را آسان تر انجام دهند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The aim of this book is to provide experimental protocols covering many aspects of glycobiology, glycotechnology, and chemistry: biochemistry, molecular and cellular biology, genetics, physiology, and medicine. The protocols are all self-contained descriptions of the equipment and reagents needed, followed by details of the experimental procedure.

In the post-genomic era, glycobiology is coming of age because more than half of proteins are glycosylated and the importance of sugar chains in various fields of life science research cannot be disregarded. Many scientists had not entered this area because glycobiology and glycoscience used to be considered difficult fields. This book, therefore, is presented much like a cookbook which can help scientists in fields other than glycobiology and glycoscience carry out research more easily.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages I-XIII
Front Matter....Pages 1-1
Chemical Liberation of N -linked Oligosaccharides from Glycoproteins....Pages 5-6
Release of N -glycans by Enzymatic Methods....Pages 7-11
Release of O -glycans by Chemical Methods....Pages 12-13
Release of O -glycans by Enzymatic Methods....Pages 14-17
Ceramidase and Related Enzymes....Pages 18-21
Labeling of Oligosaccharides....Pages 22-23
Chemical Labeling of Sialyloligo/polymer....Pages 24-27
Separation of Oligosaccharides by 2D HPLC....Pages 28-29
Analysis of Oligosaccharides by Capillary Electrophoresis....Pages 30-34
Energy-Resolved Mass Spectrometry (ERMS) of Oligosaccharide....Pages 37-38
LC/MS of N -Linked Oligosaccharides....Pages 39-41
Convenient Structural Characterization of Intact Glycosphingolipids by MALDI-TOF Mass Spectrometry with Increased Laser Power and Cooling Gas Flow....Pages 42-44
Structural Analyses of Glycoconjugates by NMR....Pages 45-50
Sugar Chain Analysis by Enzymatic Digestion and 2D Mapping by HPLC....Pages 51-53
Analysis of Binding Sites of Sugar Chains by Methylation Analysis....Pages 54-55
Glycan Profiling....Pages 56-59
Monoclonal Antibody as a Clue to Structural Analysis of Bioactive Functional Glycoconjugates....Pages 60-63
Microsequencing of Functional Chondroitin Sulfate Oligosaccharides....Pages 64-69
Structural Characterization of PA-oligosaccharide Isomers Derived from Glycosphingolipids by MALDI-TOF Mass Spectrometry....Pages 70-73
Structural Analysis of Phospho-Glycosphingolipids in Lower Animals....Pages 74-76
Front Matter....Pages 1-1
Structural Analysis of Polysialic Acid....Pages 77-81
Milk Oligosaccharides: Structural Characterization and Future Aspects....Pages 82-86
An XML Description of Carbohydrate Structures....Pages 89-91
Construction of a Diagnostic Library for Glycans Using Multistage Tandem Mass Spectrometry (MS n )....Pages 92-93
A Method for Large-Scale Analysis for N -linked Glycoproteins by the Glycosylation Site-Specific Stable Isotope-Labeling and LC/MS Shotgun Technology....Pages 94-97
Mass Spectrometry of Glycopeptides....Pages 98-99
Development of MS Method for the Analysis of Sugar Peptide....Pages 100-104
Calculations for Saccharides by the Use of MS Data....Pages 105-106
Molecular Modeling of Oligosugar Structures....Pages 109-110
Prediction of Sugar-Binding Sites on Proteins....Pages 111-114
Frontal Affinity Chromatography: An Effective Analytical Tool for Protein-Sugar Interaction....Pages 117-120
Analyses of Sugar-Protein Interactions by NMR....Pages 121-123
Surface Plasmon Resonance and Sugar Chip Analysis for Sugar Chain-Protein Interactions....Pages 124-126
Analysis of Interactions Between Carbohydrates and Proteins Using Capillary Affinity Electrophoresis....Pages 127-131
Equilibrium Dialysis....Pages 132-133
Interaction Assay of Oligosaccharide with Protein Using Fluorescence Polarization (FP) and Fluorescence Correlation Spectroscopy (FCS)....Pages 134-137
Development of Neoglycoconjugate Probes and Detection of Lectins....Pages 138-141
Front Matter....Pages 143-143
Synthesis of Glycolipid and Its Application....Pages 147-150
Chemo-Enzymatic Synthesis of Glycoconjugates....Pages 151-154
Construction of O -Linked Glycopeptide Library Using Human Glycosyltransferases....Pages 155-157
Front Matter....Pages 143-143
Alteration of N -Linked Oligosaccharides....Pages 158-163
Stationary Solid-Phase Reaction (SSPR) for Oligosaccharide Synthesis....Pages 164-165
Sugar Chain Synthesis by the Use of Cell Functions....Pages 166-168
Glyco-Chemistry Cycle System Based on Glycosidases....Pages 169-172
Endoglycosidases (Glycosaminoglycans)....Pages 173-176
Oligosaccharide Synthesis Based on Combinatorial Chemistry and Labo Automation....Pages 177-181
Endoglycosidases (Glycoproteins)....Pages 182-185
Glycosaminoglycans....Pages 186-190
Recent Advances in the Production of Mammalian-Type Sugar Chains in Yeast....Pages 191-194
Solid-Phase Synthesis of Glycopeptides....Pages 195-199
Efficient Synthesis of Oligosaccharides and Synthesis of Pathogen-Associated Molecular Patterns for Their Biofunctional Studies....Pages 200-205
Sugar Polymers (Dendrimers and Pendant-Type Linear Polymers)....Pages 206-209
Rapid Synthesis of Oligosaccharides: Resin Capture-Release Strategy....Pages 210-216
Back Matter....Pages 217-251




نظرات کاربران