ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Dietary Phytochemicals and Microbes

دانلود کتاب فیتوکمیکال ها و میکروب های غذایی

Dietary Phytochemicals and Microbes

مشخصات کتاب

Dietary Phytochemicals and Microbes

ویرایش: 1 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9789400739253, 9789400739260 
ناشر: Springer Netherlands 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 406 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 52,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب فیتوکمیکال ها و میکروب های غذایی: زیست پزشکی عمومی، علوم، عمومی، علوم زیستی، عمومی، میکروبیولوژی، شیمی/علوم غذایی، عمومی، کشاورزی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب Dietary Phytochemicals and Microbes به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب فیتوکمیکال ها و میکروب های غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب فیتوکمیکال ها و میکروب های غذایی



انسانها برای قرنها از اصول زیست فعال گیاهان مختلف برای خواص فیزیولوژیکی مفید مختلف از جمله خواص ضد میکروبی استفاده کرده اند. با این حال، علاقه به استفاده از گیاهان دارویی در قرن بیستم با در دسترس بودن داروهای ضد میکروبی مصنوعی موثر کاهش یافت. توسعه مقاومت میکروبی به داروهای مختلف در سال‌های اخیر باعث افزایش علاقه‌های تحقیقاتی به سمت استفاده از فیتوکمیکال‌ها به عنوان جایگزینی برای داروهای مصنوعی شده است. این کتاب مروری جامع بر روی خواص ضد میکروبی و ضد ویروسی بسیاری از فیتوکمیکال‌های اخیراً گزارش‌شده و مکانیسم‌های اعمال ضد میکروبی آنها ارائه می‌کند. برخی از فصول به طور انتقادی در مورد اثرات مفید و نامطلوب فعالیت های ضد باکتریایی و تحریکی فیتوکمیکال های غذایی بر جمعیت میکروبی شکمبه و جمعیت میکروبی روده انسان و حیوانات بحث شده است. سازگاری میکروبی و مقاومت میکروب ها در برابر مواد شیمیایی گیاهی نیز برجسته شده است. در جنبه‌های کاربردی، استفاده از فیتوکمیکال‌ها در برابر میکروب‌های مقاوم به دارو، برای درمان بیماری‌های میکروبی، نگهداری مواد غذایی، مهار باستان‌های متانوژنیک در شکمبه، و تعدیل جمعیت‌های میکروبی بیوهیدروژن‌کننده لیپیدی برای افزایش اسیدهای لینولئیک مزدوج در غذاهای مشتق شده از حیوانات انجام شده است. ارائه شده در فصل های مختلف.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Humans have utilized the bioactive principles of different plants for various beneficial physiological properties including antimicrobial properties for many centuries. However, interests of using medicinal plants declined in the 20th century with the availability of effective synthetic antimicrobial drugs. The development of microbial resistance to various drugs has accelerated research interests towards the use of phytochemicals as alternatives to synthetic drugs in the recent years. This book presents an comprehensive reviews on the antimicrobial and antiviral properties of numerous recently reported phytochemicals, and their mechanisms of antimicrobial actions. Some of the chapters have critically discussed the beneficial and adverse effects of antibacterial, and stimulatory activities of dietary phytochemicals on rumen microbial populations, and gut microbial populations of humans and animals. Microbial adaptation and resistance of microbes to phytochemicals has also been highlighted. On the applied apects, the use of phytochemicals against drug resistance microbes, to treat microbial diseases, for food preservation, to inhibit methanogenic archaea in the rumen, and to modulate lipid biohydrogenating microbial populations to increase conjugated linoleic acids in animal-derived foods have been presented in different chapters.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xii
An Overview of Antimicrobial Properties of Different Classes of Phytochemicals....Pages 1-32
Antimicrobial Properties of Flavonoids....Pages 33-91
Antiviral Properties of Phytochemicals....Pages 93-126
Antimicrobial Properties of Organosulfur Compounds....Pages 127-156
Antimicrobial Activities of Essential Oils....Pages 157-183
Phytochemicals Against Drug-Resistant Microbes....Pages 185-205
Phytochemicals as Anti-microbial Food Preservatives....Pages 207-235
Dietary Tannins on Microbial Ecology of the Gastrointestinal Tract in Ruminants....Pages 237-262
Manipulating Ruminal Biohydrogenation by the Use of Plants Bioactive Compounds....Pages 263-284
Essentials Oils and Rumen Microbial Populations....Pages 285-309
Saponins: Effects on Rumen Microbial Ecosystem and Metabolism in the Rumen....Pages 311-350
Effect of Plant Secondary Metabolites on Rumen Methanogens and Methane Emissions by Ruminants....Pages 351-370
Phytochemicals and Gut Microbial Populations in Non-ruminants....Pages 371-389
Back Matter....Pages 391-400




نظرات کاربران