ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Sustainable Potato Production: Global Case Studies

دانلود کتاب تولید پایدار سیب زمینی: مطالعات موردی جهانی

Sustainable Potato Production: Global Case Studies

مشخصات کتاب

Sustainable Potato Production: Global Case Studies

ویرایش: 1 
نویسندگان: , , , , , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9789400741034, 9789400741041 
ناشر: Springer Netherlands 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 531 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 7 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 47,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب تولید پایدار سیب زمینی: مطالعات موردی جهانی: کشاورزی، بوم شناسی، توسعه پایدار، علوم گیاهی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Sustainable Potato Production: Global Case Studies به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تولید پایدار سیب زمینی: مطالعات موردی جهانی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تولید پایدار سیب زمینی: مطالعات موردی جهانی



سیب زمینی (Solanum tuberosum L.) در بیش از 100 کشور در سراسر جهان کشت می شود. به عنوان یک غذای اصلی، سیب زمینی چهارمین محصول مهم پس از برنج، گندم و ذرت است و از لحاظ تاریخی به امنیت غذایی و تغذیه در جهان کمک کرده است. علاقه جهانی به سیب زمینی اخیراً با افزایش قیمت جهانی مواد غذایی افزایش یافته است که امنیت و ثبات غذایی جهانی را تهدید می کند. برخلاف غلات اصلی، سیب زمینی یک کالای تجارت جهانی نیست و قیمت ها معمولاً توسط هزینه های تولید محلی تعیین می شود. بنابراین، سیب زمینی به طور فزاینده ای به عنوان یک محصول حیاتی برای تامین امنیت غذایی و به عنوان جایگزینی برای واردات پرهزینه غلات در نظر گرفته می شود. با چنین اهمیتی، 29 فصل کتاب ویرایش شده به مسائل مربوط به تولید پایدار سیب زمینی می پردازد. این کتاب با مقدمه ای در مورد تولید پایدار سیب زمینی و امنیت غذایی جهانی آغاز می شود و سپس هشت مطالعه موردی را ارائه می دهد که در سطح جهانی انتخاب شده اند و موضوعات مختلف مربوط به تولید پایدار سیب زمینی را در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه پوشش می دهند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Potato (Solanum tuberosum L.) is grown in over 100 countries throughout the world. As a staple food, potato is the fourth most important crop after rice, wheat, and maize, and has historically contributed to food and nutrition security in the world. Global interest in potato increased recently as world food prices soared, threatening the global food security and stability. Unlike major cereals, potato is not a globally traded commodity, and prices are usually determined by local production costs. Thus, potato is increasingly regarded as a vital food-security crop and as a substitute for costly cereal imports. With such importance, the 29 chapters in the edited book address the issues of sustainable potato production. This book begins with an introduction on sustainable potato production and global food security, and then presents eight case studies selected globally and covering different issues relevant to sustainable potato production in both developed and developing countries.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xiv
Front Matter....Pages 1-1
Sustainable Potato Production and Global Food Security....Pages 3-19
Front Matter....Pages 21-21
Impacts of Crop Rotation and Irrigation on Soilborne Diseases and Soil Microbial Communities....Pages 23-41
Early and Late Blight Potential on Russet Burbank Potato as Affected by Microclimate, Cropping Systems and Irrigation Management in Northeastern United States....Pages 43-60
Comparison of Soil Phosphorus Status and Organic Matter Composition in Potato Fields with Different Crop Rotation Systems....Pages 61-79
Comparing Modelled Productivity to Historical Data in New England Potato Production Systems....Pages 81-95
Front Matter....Pages 97-97
Potato Tuber Yield, Tuber Size Distribution, and Quality as Impacted by Preceding Green Manure Cover Crops....Pages 99-115
Mustard Green Manure Use in Eastern Washington State....Pages 117-130
Yields of Potato and Alternative Crops Impacted by Humic Product Application....Pages 131-140
Late Blight Epidemics in the Columbia Basin....Pages 141-162
Front Matter....Pages 163-163
Nitrogen Fertilization Strategies in Relation to Potato Tuber Yield, Quality, and Crop N Recovery....Pages 165-186
Soil and Plant Tests to Optimize Fertilizer Nitrogen Management of Potatoes....Pages 187-207
Nitrogen Management in Organic Potato Production....Pages 209-231
Nitrate Leaching from Potato Production in Eastern Canada....Pages 233-250
Nitrous Oxide Emissions from Potato Production and Strategies to Reduce Them....Pages 251-271
Front Matter....Pages 273-273
Potato Production in Tasmania, Australia – An Overview of Climate, Soils and Practices....Pages 275-280
Sustainable Soil Management for Potatoes....Pages 281-294
Potato Nutrient Management in Tasmania, Australia....Pages 295-308
Managing and Monitoring Viral and Soil-Borne Pathogens in Tasmanian Potato Crops....Pages 309-325
In Vitro Cell Selection Techniques for Enhancing Disease Resistance – Case Study: Common Scab Resistance in Russet Burbank....Pages 327-343
Front Matter....Pages 345-345
Potato Evapotranspiration and Productivity as Affected by Drip Irrigation Frequency and Soil Matric Potential....Pages 347-358
Front Matter....Pages 345-345
Effects of Plastic Mulch on Potato Growth....Pages 359-372
Drought and Salinity Tolerance in Transgenic Potato....Pages 373-387
Front Matter....Pages 389-389
Statistical Models in Plant Diagnosis and Calculating Recommended Nitrogen Rates....Pages 391-402
Effect of Soil Compaction Alleviation on Quality and Yield of Potato....Pages 403-418
Developing Integrated Pest Management for Potato: Experiences and Lessons from Two Distinct Potato Production Systems of Peru....Pages 419-450
Front Matter....Pages 451-451
Soil Fertility Management in Organic Potato: The Role of Green Manure and Amendment Applications....Pages 453-469
Effect of the Application of Humic Substances on Yield, Quality, and Nutrient Content of Potato Tubers in Egypt....Pages 471-492
Evaluation of Residual Pesticides and Heavy Metals Levels in Conventionally and Organically Farmed Potato Tubers in Egypt....Pages 493-506
Front Matter....Pages 507-507
Optimization of Late Blight and Bacterial Wilt Management in Potato Production Systems in the Highland Tropics of Africa....Pages 509-531
Back Matter....Pages 533-539




نظرات کاربران