ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Arsenic & Rice

دانلود کتاب آرسنیک و برنج

Arsenic & Rice

مشخصات کتاب

Arsenic & Rice

ویرایش: 1 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9789400729469, 9789400729476 
ناشر: Springer Netherlands 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 179 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 33,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب آرسنیک و برنج: کشاورزی، فیزیولوژی گیاهی، علوم زیستی، مدیریت زیست محیطی، شیمی محیط زیست، علوم خاک و حفاظت



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Arsenic & Rice به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب آرسنیک و برنج نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب آرسنیک و برنج



برنج غذای اصلی نیمی از جمعیت جهان است. مصرف برنج مسیر اصلی مواجهه جهانی با آرسنیک غیرآلی سرطان زا کلاس یک است. این کتاب منابع آرسنیک در خاک‌های شالیزاری و فرآیندهای بیوژئوشیمیایی و ویژگی‌های فیزیولوژیکی گیاهی اکوسیستم‌های خاک برنج برنج را توضیح می‌دهد که منجر به غلظت بالای آرسنیک در دانه برنج می‌شود. این الگوی جهانی غلظت آرسنیک و گونه‌زایی در برنج را ارائه می‌کند، در مورد مواجهه انسان با آرسنیک غیرآلی برنج و خطرات سلامتی ناشی از آن بحث می‌کند. همچنین جمعیت خاصی را که بیشترین مصرف برنج را دارند، شامل جنوب و جنوب شرق آسیا، نوزادان از شیر گرفته، مبتلایان به عدم تحمل گلوتن و کسانی که شیر برنج مصرف می کنند، نشان می دهد. این کتاب همچنین اطلاعات غلظت و گونه‌زایی آرسنیک را در سایر محصولات عمده ارائه می‌کند و روش‌هایی را برای کاهش آرسنیک در دانه برنج و در رژیم غذایی انسان از طریق مدیریت زراعی بیان می‌کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Rice is the staple food for half of the world’s population. Consumption of rice is the major exposure route globally to the class one, non-threshold carcinogen inorganic arsenic. This book explains the sources of arsenic to paddy soils and the biogeochemical processes and plant physiological attributes of paddy soil-rice ecosystems that lead to high concentrations of arsenic in rice grain. It presents the global pattern of arsenic concentration and speciation in rice, discusses human exposures to inorganic arsenic from rice and the resulting health risks. It also highlights particular populations that have the highest rice consumptions, which include Southern and South East Asians, weaning babies, gluten intolerance sufferers and those consuming rice milk. The book also presents the information of arsenic concentration and speciation in other major crops and outlines approaches for lowering arsenic in rice grain and in the human diet through agronomic management.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xi
Introduction....Pages 1-9
Arsenic in Rice Grain....Pages 11-30
Risk from Arsenic in Rice Grain....Pages 31-50
Sources and Losses of Arsenic to Paddy Fields....Pages 51-69
Biogeochemistry of Arsenic in Paddy Environments....Pages 71-101
The Physiology of Arsenic in Rice....Pages 103-138
Strategies for Producing Low Arsenic Rice....Pages 139-151
Arsenic in Other Crops....Pages 153-166
Back Matter....Pages 167-171




نظرات کاربران