دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: P. Narayanasamy (auth.)
سری: Progress in Biological Control 15
ISBN (شابک) : 9789400763791, 9789400763807
ناشر: Springer Netherlands
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 691
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب مدیریت بیولوژیکی بیماری های محصولات زراعی: دوره 1: ویژگی های عوامل کنترل بیولوژیکی: آسیب شناسی گیاهی، میکروبیولوژی، بوم شناسی گیاهی، کشاورزی، اصلاح نباتات/بیوتکنولوژی، علوم زیستی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Biological Management of Diseases of Crops: Volume 1: Characteristics of Biological Control Agents به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مدیریت بیولوژیکی بیماری های محصولات زراعی: دوره 1: ویژگی های عوامل کنترل بیولوژیکی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
تاکتیکهای مدیریت بیماریهای بیولوژیکی بهعنوان جایگزین بالقوه برای کاربردهای شیمیایی برای مهار بیماریهای محصول پدیدار شدهاند. عوامل کنترل بیولوژیکی بیوتیک و غیر زنده (BCAs) نشان داده شده است که در برابر بیماری های ناشی از پاتوژن های میکروبی گیاهی موثر هستند. ترکیب عوامل زنده و غیرزیست منجر به هم افزایی و در نتیجه بهبود اثربخشی کنترل بیماری می شود. ارزیابی پتانسیل کنترل بیولوژیکی کلیه جدایه ها/ گونه های عوامل کنترل بیولوژیک قارچی، باکتریایی و ویروسی با تکنیک های مختلف در شرایط آزمایشگاهی و در شرایط گلخانه و مزرعه و شناسایی دقیق و تمایز مؤثرترین جدایه ها از آنهایی که کمتر مؤثر هستند با استفاده از بیولوژیک ضروری است. سنجش های ایمونولوژیکی و مبتنی بر اسید نوکلئیک.
Biological disease management tactics have emerged as potential alternative to chemical application for containing crop diseases. Biotic and abiotic biological control agents (BCAs) have been demonstrated to be effective against diseases caused by microbial plant pathogens. Combination of biotic and abiotic agents leads to synergism and consequent improvement in the effectiveness of disease control. It is essential to assay the biocontrol potential of all isolates/species of fungal, bacterial and viral biocontrol agents by different techniques in vitro and under greenhouse and field conditions and to precisely identify and differentiate the most effective isolates from less effective ones by employing biological, immunological and nucleic acid-based assays.
Front Matter....Pages i-xxii
Introduction....Pages 1-7
Detection and Identification of Fungal Biological Control Agents....Pages 9-98
Mechanisms of Action of Fungal Biological Control Agents....Pages 99-200
Detection and Identification of Bacterial Biological Control Agents....Pages 201-293
Mechanisms of Action of Bacterial Biological Control Agents....Pages 295-429
Detection and Identification of Viral Biological Control Agents....Pages 431-469
Genetic Engineering for Improving the Performance of Biotic Biological Control Agents....Pages 471-509
Abiotic Biological Control Agents for Crop Disease Management....Pages 511-632
Back Matter....Pages 633-673