ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Taschenbuch fur Lebensmittelchemiker und -technologen: Band 1

دانلود کتاب راهنمای جیبی برای شیمیدانان و فناوران مواد غذایی: جلد 1

Taschenbuch fur Lebensmittelchemiker und -technologen: Band 1

مشخصات کتاب

Taschenbuch fur Lebensmittelchemiker und -technologen: Band 1

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9783662102220, 9783662102213 
ناشر: Springer Berlin Heidelberg 
سال نشر: 1991 
تعداد صفحات: 552 
زبان: German 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 13 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 59,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب راهنمای جیبی برای شیمیدانان و فناوران مواد غذایی: جلد 1: بهداشت عمومی، علوم غذایی، تغذیه



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب Taschenbuch fur Lebensmittelchemiker und -technologen: Band 1 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب راهنمای جیبی برای شیمیدانان و فناوران مواد غذایی: جلد 1 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی



فهرست مطالب

Front Matter....Pages I-XXIII
Lebensmittelinhaltsstoffe....Pages 1-13
Zusatzstoffe....Pages 15-26
Pflanzenschutzmittel....Pages 27-35
Tierbehandlungsmittel....Pages 37-49
Umweltrelevante Rückstände....Pages 51-82
Mikrobiologie....Pages 83-95
Sensorische Prüfung....Pages 97-105
Statistische Methoden zur Bewertung analytischer Meßdaten....Pages 107-124
Probenahme....Pages 125-152
GLP-Grundsätze....Pages 153-161
Regelungen im Verkehr mit Lebensmitteln....Pages 163-179
Abgrenzungen....Pages 181-195
Ernährungslehre....Pages 197-210
Toxikologie....Pages 211-223
Milch, Milchprodukte, Imitate und Speiseeis....Pages 225-240
Eier und Erzeugnisse aus Eiern....Pages 241-248
Fleisch und Erzeugnisse aus Fleisch....Pages 249-271
Fische und Fischerzeugnisse....Pages 273-286
Fette....Pages 287-311
Getreide....Pages 313-325
Brot und Feine Backwaren....Pages 327-335
Obst, Gemüse und deren Dauerwaren und Erzeugnisse....Pages 337-357
Bier und Braustoffe....Pages 359-369
Wein....Pages 371-383
Spirituosen....Pages 385-394
Gewürze....Pages 395-418
Süßwaren und Honig....Pages 419-443
Genußmittel....Pages 445-453
Aromen....Pages 455-465
Feinkosterzeugnisse....Pages 467-482
Spezielle Lebensmittel....Pages 483-500
Wasser....Pages 501-509
Anhang: Abkürzungen und Kurzzeichen....Pages 511-514
Back Matter....Pages 515-551




نظرات کاربران