ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems

دانلود کتاب فن‌آوری‌های کپسوله‌سازی و رهاسازی کنترل‌شده در سیستم‌های غذایی

Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems

مشخصات کتاب

Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems

ویرایش:  
 
سری:  
ISBN (شابک) : 9780813828558, 9780470277881 
ناشر: Wiley-Blackwell 
سال نشر: 2007 
تعداد صفحات: 242 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 15


در صورت تبدیل فایل کتاب Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب فن‌آوری‌های کپسوله‌سازی و رهاسازی کنترل‌شده در سیستم‌های غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب فن‌آوری‌های کپسوله‌سازی و رهاسازی کنترل‌شده در سیستم‌های غذایی

در تکنولوژی‌های انکپسولاسیون و انتشار کنترل‌شده در سیستم‌های غذایی، ویراستار Lakkis مجموعه‌ای بسیار مورد احترام از مشارکت‌کنندگان متخصص از صنعت و دانشگاه را گردآوری کرده است تا نوآوری‌های اخیر در کپسول‌سازی و فناوری‌های رهاسازی کنترل‌شده در سیستم‌های غذایی را برجسته کند. برخلاف اکثر نشریات اخیر که منحصراً به جنبه‌های نظری این فناوری‌ها می‌پردازند، این جلد عمدتاً بر ابداع برنامه‌های مؤثر و نوآورانه در سیستم‌های غذایی که این وسایل نقلیه در آن کار می‌کنند تمرکز دارد. علاوه بر این، این کتاب بر فرصت‌های جدیدی که ممکن است از توسعه مواد جدید برای طراحی و ساخت وسایل نقلیه تحویلی و حامل‌ها به وجود بیاید، تأکید می‌کند. خواننده درک کاملی از مفاهیم اساسی فناوری‌های کپسوله‌سازی و کاربردهای جدید آن‌ها در سیستم‌های غذایی دارد. دکتر لاکیس همچنین احتمالات جدید کپسوله سازی و رهاسازی کنترل شده را همراه با بحث در مورد دیدگاه های آینده و پیامدهای اقتصادی این فناوری ها ارائه می دهد. بهبود حلالیت و فراهمی زیستی مواد مغذی در خود نانوساختارها؟ وسایل نقلیه مایع مونتاژ شده (صفحات 13-40): نیسیم گارتی، الی پینتوس، آبراهام آسرین و آویرام اسپرنات
فصل 3 امولسیون ها به عنوان سیستم های تحویلی (1 صفحه در Foodgr) صبح. Appelqvist، Matt Golding، Rob Vreeker و Nicolaas Jan Zuidam
فصل 4 کاربردهای کپسولاسیون پروبیوتیک در محصولات لبنی (صفحات 83-112): Ming?Ju Chen و Kun?Nan Chen
فصل 5 کپسولاسیون و انتشار کنترل شده در Bakery کاربردها (صفحات 113-133): Jamileh M. Lakkis
فصل 6 فن آوری های کپسولاسیون برای حفظ و کنترل آزادسازی آنزیم ها و فیتوکمیکال ها (صفحه های 135-147): Xiaoyong Wang، Yan Jiang و Qingrong Huang
Microencapulation از طعم ها با ترکیب پیچیده (صفحات 149-170): کرت تیس
فصل 8 محصولات شیرینی پزی به عنوان سیستم های تحویل برای طعم دهنده ها، سلامتی، و فعالان مراقبت از دهان (صفحات 171-200): جمیله ام. کاربردهای نوآورانه ریزپوشانی در بسته بندی مواد غذایی (صفحات 201-211): مورات اوزدمیر و توگبا چویک
فصل 10 دیدگاه بازاریابی فن آوری های کپسولاسیون در کاربردهای غذایی (صفحات 213-233): کتی براونلی

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

In Encapsulation and Controlled Release Technologies in Food Systems, editor Lakkis has gathered a highly respected collection of expert contributors from industry and academia to highlight recent innovations in encapsulation and controlled release technologies in food systems. Unlike most recent publications which dealt exclusively with theoretical aspects of these technologies, this volume focuses mainly on devising effective and innovative applications in food systems in which these delivery vehicles operate. In addition, the book provides some emphasis on new opportunities that may arise from the development of new materials for the design and fabrication of delivery vehicles and carriers.

Encapsulation and Controlled Release Technologies gives the reader a solid grasp of basic concepts of encapsulation technologies and their novel applications in food systems. Dr. Lakkis also presents novel possibilities of encapsulation and controlled release along with a discussion on future perspectives and economical implications of these technologies.Content:
Chapter 1 Introduction (pages 1–11): Jamileh M. Lakkis
Chapter 2 Improved Solubilization and Bioavailability of Nutraceuticals in Nanosized Self?Assembled Liquid Vehicles (pages 13–40): Nissim Garti, Eli Pinthus, Abraham Aserin and Aviram Spernath
Chapter 3 Emulsions as Delivery Systems in Foods (pages 41–81): Ingrid A.M. Appelqvist, Matt Golding, Rob Vreeker and Nicolaas Jan Zuidam
Chapter 4 Applications of Probiotic Encapsulation in Dairy Products (pages 83–112): Ming?Ju Chen and Kun?Nan Chen
Chapter 5 Encapsulation and Controlled Release in Bakery Applications (pages 113–133): Jamileh M. Lakkis
Chapter 6 Encapsulation Technologies for Preserving and Controlling the Release of Enzymes and Phytochemicals (pages 135–147): Xiaoyong Wang, Yan Jiang and Qingrong Huang
Chapter 7 Microencapsulation of Flavors by Complex Coacervation (pages 149–170): Curt Thies
Chapter 8 Confectionery Products as Delivery Systems for Flavors, Health, and Oral?Care Actives (pages 171–200): Jamileh M. Lakkis
Chapter 9 Innovative Applications of Microencapsulation in Food Packaging (pages 201–211): Murat Ozdemir and Tugba Cevik
Chapter 10 Marketing Perspective of Encapsulation Technologies in Food Applications (pages 213–233): Kathy Brownlie





نظرات کاربران