دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: سری: ISBN (شابک) : 9780470656259, 9781119959762 ناشر: Wiley-Blackwell سال نشر: 2012 تعداد صفحات: 464 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 10 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Essentials of Gastroenterology به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ملزومات گوارش نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Edited by
Shanti V. Sitaraman, Professor of Medicine and Pathology, Emory University, Atlanta, GA, USA
Lawrence S. Friedman, Professor of Medicine, Harvard Medical School and Tufts University School of Medicine, Boston, MA, USA
Are you a student or resident taking a gastroenterology rotation, a fellow in gastroenterology training, or a practitioner approaching GI recertification?
Do you need a rapid-reference, essential guide to help refresh your clinical knowledge?
Essentials of Gastroenterology provides students, residents, and gastroenterologists, especially those in training, with a highly practical, concise guide to the GI system and its major diseases.
Full color throughout, the book covers all conditions encountered during GI training and education programs and in the clinical setting. With a strong focus on the clinical aspects of GI disease, it highlights the specific scenarios you will be presented with when managing your patients on the wards.
Each section looks at a particular area of the GI tract, with each disease-related chapter examining the following:
In addition, there is a section dedicated to the most common symptoms that patients present with, as well as a picture gallery of common GI conditions such as peptic ulcers and inflammatory bowel disease.
Drs. Sitaraman and Friedman have ensured that the key emphasis throughout is on providing easy-to-assimilate, rapid-reference information on each GI condition, achieved through the use of color-coded text features such as key facts, potential pitfalls, and practice tips. Packed with multiple choice questions and specific clinical case studies, the book also draws upon the guidelines and recommendations of the world’s leading gastroenterology societies – the AGA, ASGE, ACG, BSG, WGO, and UEGF.
This combination of an easy-to-access structure and outstanding clinical content ensures that Essentials of Gastroenterology is the ideal point-of-care tool in today’s busy clinical setting and is truly essential reading for all members of the gastroenterology team.
Content: