ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب A Fishery Manager's Guidebook, 2nd Edition

دانلود کتاب کتاب راهنمای مدیر شیلات ، چاپ دوم

A Fishery Manager's Guidebook, 2nd Edition

مشخصات کتاب

A Fishery Manager's Guidebook, 2nd Edition

ویرایش: 2 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 1405170859, 9781405170857 
ناشر: Wiley-Blackwell 
سال نشر: 2009 
تعداد صفحات: 527 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 10 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 56,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب A Fishery Manager's Guidebook, 2nd Edition به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتاب راهنمای مدیر شیلات ، چاپ دوم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتاب راهنمای مدیر شیلات ، چاپ دوم

با همکاری سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد منتشر شده است. مدیریت شیلات فرآیندی است که برای اطمینان از اینکه شیلات به گونه ای عمل می کند که مزایای فوری را به شیوه ای پایدار فراهم می کند تکامل یافته است. هدف به طور گسترده پذیرفته شده این است که طیف کاملی از مزایا نه تنها برای این نسل بلکه برای نسل های آینده در دسترس باشد. مدیریت شیلات در برخی موارد موفق بوده است، اما موارد بسیار بسیار زیادی نیز با شکست مواجه شده است.

این جلد به منظور کمک به بهبود این وضعیت نامطلوب با توجه به نیاز گسترده به اطلاعات و راهنمایی در مورد وظایف گسترده و اغلب پیچیده است. مدیریت شیلات این یک نسخه به روز شده و توسعه یافته از اولین نسخه "کتاب راهنمای یک مدیر شیلات" است که به عنوان یک مقاله فنی شیلات فائو در سال 2002 منتشر شد.

بخش عمده این نسخه جدید به پنج بخش در نظر گرفته شده تقسیم شده است. برای پوشش طیفی از نگرانی ها، ابزارها و تکنیک های ضروری برای مدیر شیلات مدرن، خواه آن مدیر یک فرد باشد یا یک گروه رسمی یا غیررسمی. در ادامه مقدمه:

  • بخش اول به بررسی ابعاد اولیه شیلات می‌پردازد: بیولوژیکی، زیست‌محیطی، اجتماعی و اقتصادی
  • بخش دوم به ویژگی‌های قانونی و نهادی شیلات می‌پردازد. li>
  • بخش سوم به بررسی ابزارهایی می‌پردازد که مدیران شیلات برای دستیابی به اهداف مورد انتظار از یک شیلات دارند
  • بخش چهارم نقش اطلاعات علمی شاخص‌ها و نقاط مرجع را مورد بحث قرار می‌دهد.
  • بخش V وارد اجرای مدیریت شیلات می شود و شامل فصلی در مورد ملاحظات ویژه در شیلات در مقیاس کوچک است

این نشریه برجسته برای مدیران و دانشمندان شیلات هدف قرار گرفته است. همه کتابخانه‌های مؤسسات تحقیقاتی و دانشگاه‌هایی که در آن‌ها علوم شیلات و آبزیان مورد مطالعه و تدریس قرار می‌گیرند، به نسخه‌هایی از این جلد مهم نیاز دارند.

شیلات در سراسر جهان کمک‌های اساسی به رفاه انسان از جمله تأمین منابع غذایی اولیه می‌کنند. ، اشتغال، فرصت های تفریحی، ارز خارجی و غیره، مزایایی را برای صدها میلیون نفر فراهم می کند. با وجود این مزایا، سوابق ما در مدیریت شیلات به گونه ای که بتوان منافع آن را حفظ کرد، در بهترین حالت ضعیف بوده است و اکثر شیلات در سراسر جهان با مشکلات جدی زیست محیطی، اجتماعی یا اقتصادی و معمولاً هر سه مورد مواجه هستند. امروزه نگرانی های جهانی در مورد وضعیت منابع شیلات و اکوسیستم های آبی، انعطاف پذیری آنها در برابر استرس های آینده مانند تغییرات آب و هوا و توانایی آنها برای ادامه مزایا وجود دارد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Co-published with the Food and Agriculture Organization of the United Nations. Fisheries management is the process that has evolved to try to ensure that fisheries operate in a manner that provides the immediate benefits in a sustainable manner. The widely accepted goal is that the full range of benefits should not only be available for this generation but for generations to come. Fisheries management has been successful in some cases but there have also been many, many cases of failure.

This volume is intended to contribute to improving this unsatisfactory state by addressing the widespread need for information and guidance on the broad and often complex task of fisheries management. It is an updated and expanded edition of the first version of “A fishery manager’s guidebook” which was published as a FAO Fisheries Technical Paper in 2002.

The major part of this new edition is divided into five parts intended to cover the range of concerns, tools and techniques essential to the modern fisheries manager, whether that manager is an individual or a formal or informal group. Following the Introduction:

  • Part I examines the primary dimensions of fisheries: biological, ecological, social and economic
  • Part II looks at the legal and institutional characteristics of fisheries
  • Part III explores the tools that fishery managers have to achieve the objectives expected from a fishery
  • Part IV discusses the role of scientific information of indicators and reference points
  • Part V moves into implementation of fisheries management and includes a chapter on special considerations in small-scale fisheries

This landmark publication is aimed at fishery managers and scientists. All libraries in research establishments and universities where fisheries and aquatic sciences are studied and taught will need copies of this important volume.

Fisheries around the world make essential contributions to human well-being including the provision of basic food supplies, employment, recreational opportunities, foreign currency and others, providing benefits to hundreds of millions of people. Despite these benefits, our record of managing fisheries so that the benefits can be sustained has been poor, at best, and most fisheries around the world are experiencing serious ecological, social or economic problems and usually all three. Today there is global concern about the state of fishery resources and aquatic ecosystems, their resilience to future stresses such as climate change and their ability to continue to provide benefits.





نظرات کاربران