ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Functional Foods & Nutraceuticals in Cancer Prevention

دانلود کتاب مواد غذایی کاربردی و مواد مغذی در پیشگیری از سرطان

Functional Foods & Nutraceuticals in Cancer Prevention

مشخصات کتاب

Functional Foods & Nutraceuticals in Cancer Prevention

ویرایش:  
 
سری:  
ISBN (شابک) : 9780813818542, 9780470290194 
ناشر: Wiley-Blackwell 
سال نشر: 2003 
تعداد صفحات: 316 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 40,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 26


در صورت تبدیل فایل کتاب Functional Foods & Nutraceuticals in Cancer Prevention به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مواد غذایی کاربردی و مواد مغذی در پیشگیری از سرطان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مواد غذایی کاربردی و مواد مغذی در پیشگیری از سرطان

سرطان یکی از علل اصلی مرگ و میر در میان بزرگسالان است، اما تحقیقات نشان می دهد که با تغییر سبک زندگی می توان شانس ابتلا به سرطان را کاهش داد. تعداد فزاینده ای از مردم از سبزیجات رژیمی، گیاهان دارویی و عصاره های گیاهی برای پیشگیری یا درمان سرطان استفاده می کنند. در دسترس بودن آنها به عنوان مکمل های "بی نسخه" به انفجار در استفاده از عصاره های گیاهی و ترکیبات مرتبط برای افزایش سلامت کمک کرده است.

این منبع حیاتی، تحقیقات کارشناسان برجسته جهان، نتیجه‌گیری‌ها و توصیه‌های آن‌ها در مورد غذاهای کاربردی و مواد مغذی در پیشگیری و درمان سرطان را گرد هم می‌آورد. متخصصان پژوهشی، دانشگاهیان، متخصصان تغذیه در بیمارستان، متخصصان تغذیه، پزشکان سرطان شناسی، محققان سرطان، بازاریابان و مسئولان غذا و دارو تنها تعدادی از افراد کلیدی هستند که به این کتاب نیاز دارند. محتوا:
فصل 1 آنتی اکسیدان ها به عنوان درمان های سرطان (صفحات 1-26): T. Bermejo Vicedo و F. J. Hidalgo Correas
فصل 2 سرطان و تغذیه (صفحه های 27-36): Danine Fisher
فصل 3 ویتامین E در پیشگیری و درمان سرطان (صفحات 37-54): استر دو، جین ژانگ، بایلین لیانگ و رونالد آر واتسون
فصل 4 شکل‌های شیمیایی در مقابل مواد غذایی سلنیوم در پیشگیری از سرطان (صفحه‌های 55-86): سیندی دیویس و جان دبلیو فینلی
فصل 5 مواد مغذی برای تحریک ایمنی سلولی: نقش در پیشگیری و درمان سرطان (صفحات 87-104): ساتورو موریگوچی، ساتوئه یاماشیتا و ایجی شیمیزو
فصل 6 تغذیه و پیشگیری از خطر سرطان پوست (صفحات 105-120): استیون پرت، هوبرت تی. کریگ ناگل
فصل 7 استراتژی های تغذیه ای برای پیشگیری از سرطان دهانه رحم (صفحه 12) 1-130): پائولا اینسرا و برنت پی ماهونی
فصل 8 گوجه فرنگی و سرطان (صفحه های 131-152): پاتریزیا ریسو، آنتونلا بروسامولینو و ماریسا پورینی
فصل 9 نقش فیبر غذایی در پیشگیری از سرطان روده بزرگ ( صفحات 153-172): نانسی جی. Emenaker
فصل 10 غذای سویا و سرطان سینه (صفحات 173-178): دبرا هیکمن
فصل 11 اثرات پیشگیرانه و درمانی فیتوکمیکال های غذایی بر رشد سرطان (صفحه های 179-19) : علی رضا ولادخانی و مایکل آر. کلمنس
فصل 12 داروهای گیاهی و پیشگیری از سرطان (صفحات 199-212): پیرجورجیو پیتا
فصل 13 فیتواستروژن ها و سرطان (صفحات 213-236): Ruth S. MacDonald, گوا، مری شارل ساکلا، نادر شنودا و دنیس بی لوبان
فصل 14 گیاهان دارویی و پیشگیری از سرطان (صفحات 237-262): مایکل جی. وارگویچ، سرنوشت ام. هالیس و مری ای. اس. زاندر
فصل 15 سبزیجات چلیپایی پیشگیری از سرطان (صفحات 263-288): سینتیا آ. تامسون و تینا ال. گرین
فصل 16 پیشگیری از سرطان سینه (صفحات 289-296): B P. Mahoney and Paula Inserra را اجاره کنید


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Cancer is a leading cause of death among adults but research shows that the chances of developing cancer can be reduced by lifestyle changes. Increasing numbers of people use dietary vegetables, medicinal herbs, and plant extracts to prevent or treat cancer. Their availability as "over the counter" supplements has contributed to an explosion in the use of herbal extracts and related compounds for health enhancement.

This vital resource brings together the worlds leading experts’ research, their conclusions and recommendations on functional foods and nutraceuticals in the prevention and treatment of cancer. Research professionals, academics, hospital-based dietitians, nutritionists, oncology physicians, cancer researchers, marketers and food and drug officials are just a few of the key people who need this book.Content:
Chapter 1 Antioxidants as Cancer Therapies (pages 1–26): T. Bermejo Vicedo and F. J. Hidalgo Correas
Chapter 2 Cancer and Nutrition (pages 27–36): Danine Fisher
Chapter 3 Vitamin E in Cancer Prevention and Treatment (pages 37–54): Ester Du, Jin Zhang, Bailin Liang and Ronald R. Watson
Chapter 4 Chemical Versus Food Forms of Selenium in Cancer Prevention (pages 55–86): Cindy D. Davis and John W. Finley
Chapter 5 Nutrients to Stimulate Cellular Immunity: Role in Cancer Prevention and Therapy (pages 87–104): Satoru Moriguchi, Satoe Yamashita and Eiji Shimizu
Chapter 6 Nutrition and Skin Cancer Risk Prevention (pages 105–120): Steven Pratt, Hubert T. Greenway and Craig Naugle
Chapter 7 Nutritional Strategies for the Prevention of Cervical Cancer (pages 121–130): Paula Inserra and Brent P. Mahoney
Chapter 8 Tomato and Cancer (pages 131–152): Patrizia Riso, Antonella Brusamolino and Marisa Porrini
Chapter 9 The Role of Dietary Fiber in Colon Cancer Prevention (pages 153–172): Nancy J. Emenaker
Chapter 10 Soy Food and Breast Cancer (pages 173–178): Debra Hickman
Chapter 11 Preventive and Therapeutic Effects of Dietary Phytochemicals on Cancer Development (pages 179–198): Ali Reza Waladkhani and Michael R. Clemens
Chapter 12 Phytomedicines and Cancer Prevention (pages 199–212): Piergiorgio Pietta
Chapter 13 Phytoestrogens and Cancer (pages 213–236): Ruth S. MacDonald, Ju?Yuan Guo, Mary Sharl Sakla, Nader Shenouda and Dennis B. Lubahn
Chapter 14 Herbals and Cancer Prevention (pages 237–262): Michael J. Wargovich, Destiny M. Hollis and Mary E. S. Zander
Chapter 15 Cruciferous Vegetables and Cancer Prevention (pages 263–288): Cynthia A. Thomson and Tina L. Green
Chapter 16 Breast Cancer Prevention (pages 289–296): Brent P. Mahoney and Paula Inserra





نظرات کاربران