دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Senate Commission on Food Safety SKLM
سری:
ISBN (شابک) : 352727765X, 9783527606429
ناشر:
سال نشر: 2004
تعداد صفحات: 401
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Functional Food: Safety Aspects: Symposium (Forschungsberichte (DFG)) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب غذای کاربردی: جنبه های ایمنی: سمپوزیوم (Forschungsberichte (DFG)) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
کمیسیون DFG سنا در مورد ایمنی مواد غذایی جلسات علمی را در مورد جنبه های فعلی که اهمیت عمده ای برای ایمنی مواد غذایی دارند، با هدف بررسی و ارزیابی وضعیت دانش در یک زمینه خاص برگزار می کند. این کتاب نتایج مهم نشست "" را خلاصه می کند. غذای کاربردی: جنبه های ایمنی\"، در مرکز تحقیقات فدرال تغذیه (Bundesforschungsanstalt f?r Ern?hrung, BFE) در کارلسروهه، با حضور هیئت علمی برجسته ای از کارشناسان مشهور بین المللی از دانشگاه، صنعت و مدیریت برگزار شد.
The DFG Senate Commission on Food Safety organizes scientific meetings on current aspects of major importance to the safety of food, with the aim of reviewing and assessing the state of knowledge in a specific field.This book summarizes the important results from the meeting on "Functional Food: Safety Aspects", held at the Federal Research Center for Nutrition (Bundesforschungsanstalt f?r Ern?hrung, BFE) in Karlsruhe, attended by an outstanding faculty of internationally renowned experts from academia, industry and administration.