ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Functional Food: Safety Aspects: Symposium (Forschungsberichte (DFG))

دانلود کتاب غذای کاربردی: جنبه های ایمنی: سمپوزیوم (Forschungsberichte (DFG))

Functional Food: Safety Aspects: Symposium (Forschungsberichte (DFG))

مشخصات کتاب

Functional Food: Safety Aspects: Symposium (Forschungsberichte (DFG))

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 352727765X, 9783527606429 
ناشر:  
سال نشر: 2004 
تعداد صفحات: 401 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 59,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 15


در صورت تبدیل فایل کتاب Functional Food: Safety Aspects: Symposium (Forschungsberichte (DFG)) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب غذای کاربردی: جنبه های ایمنی: سمپوزیوم (Forschungsberichte (DFG)) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب غذای کاربردی: جنبه های ایمنی: سمپوزیوم (Forschungsberichte (DFG))

کمیسیون DFG سنا در مورد ایمنی مواد غذایی جلسات علمی را در مورد جنبه های فعلی که اهمیت عمده ای برای ایمنی مواد غذایی دارند، با هدف بررسی و ارزیابی وضعیت دانش در یک زمینه خاص برگزار می کند. این کتاب نتایج مهم نشست "" را خلاصه می کند. غذای کاربردی: جنبه های ایمنی\"، در مرکز تحقیقات فدرال تغذیه (Bundesforschungsanstalt f?r Ern?hrung, BFE) در کارلسروهه، با حضور هیئت علمی برجسته ای از کارشناسان مشهور بین المللی از دانشگاه، صنعت و مدیریت برگزار شد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The DFG Senate Commission on Food Safety organizes scientific meetings on current aspects of major importance to the safety of food, with the aim of reviewing and assessing the state of knowledge in a specific field.This book summarizes the important results from the meeting on "Functional Food: Safety Aspects", held at the Federal Research Center for Nutrition (Bundesforschungsanstalt f?r Ern?hrung, BFE) in Karlsruhe, attended by an outstanding faculty of internationally renowned experts from academia, industry and administration.





نظرات کاربران