ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Genetically Engineered Food: Methods and Detection

دانلود کتاب مواد غذایی مهندسی ژنتیکی: روش ها و تشخیص

Genetically Engineered Food: Methods and Detection

مشخصات کتاب

Genetically Engineered Food: Methods and Detection

ویرایش: 2, revised and enlarged 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9783527313938, 9783527609468 
ناشر: Wiley-VCH 
سال نشر: 2006 
تعداد صفحات: 311 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 51,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب Genetically Engineered Food: Methods and Detection به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مواد غذایی مهندسی ژنتیکی: روش ها و تشخیص نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مواد غذایی مهندسی ژنتیکی: روش ها و تشخیص

در ادامه چاپ اول بسیار موفق، این کتاب آخرین تغییرات در وضعیت قانونی اروپا در مورد مواد غذایی دستکاری شده ژنتیکی و برچسب‌گذاری را مرور می‌کند. با توجه به پیشرفت‌های بسیار سریع در بیوتکنولوژی سبز، تمام فصل‌ها به‌طور اساسی بازنگری و به‌روزرسانی شده‌اند.
متن به سه بخش مجزا تقسیم می‌شود، این متن با پوشش برنامه‌ها و دیدگاه‌ها، از جمله اصلاح تراریخته صفات تولید در حیوانات مزرعه، غذای تخمیر شده آغاز می‌شود. تولید و تولید افزودنی های غذایی با استفاده از قارچ های رشته ای. بخش دوم به قانون‌گذاری اختصاص دارد، در حالی که بخش پایانی به بررسی روش‌های تشخیص، مانند روش‌های مبتنی بر DNA، و روش‌های تشخیص مهندسی ژنتیک در غذاهای ترکیبی و فرآوری‌شده می‌پردازد.
از بررسی‌های ویرایش اول:
"این کار قول می دهد که یک مرجع استاندارد در تشخیص مواد غذایی دستکاری شده ژنتیکی باشد. من معتقدم که این کار مکانی ارزشمند برای هر دانشمند، تنظیم کننده یا کتابخانه فنی که با بیوتکنولوژی یا تشخیص ارگانیسم های غذایی دستکاری شده ژنتیکی سر و کار دارد، پیدا خواهد کرد." J. Heinis، مجله کشاورزی


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Continuing the very successful first edition, this book reviews the most recent changes to the legal situation in Europe concerning genetically engineered food and labeling. Due to the extremely rapid developments in green biotechnology, all the chapters have been substantially revised and updated.
Divided into three distinct parts, the text begins by covering applications and perspectives, including transgenic modification of production traits in farm animals, fermented food production and the production of food additives using filamentous fungi. The second section is devoted to legislation, while the final part examines methods of detection, such as DNA-based methods, and methods for detecting genetic engineering in composed and processed foods.
From the reviews of the first edition:
"This work promises to be a standard reference in the detection of genetically engineered food. I believe this work will find a valued place for any scientist, regulator or technical library that deals with biotechnology or detection of genetically engineered food organisms." James J. Heinis, Journal of Agricultural & Food InformationContent:
Chapter 1 Transgenic Modification of Production Traits in Farm Animals (pages 1–26): Gottfried Brem and Mathias Muller
Chapter 2 Genetically Modified Plants (pages 27–63): Susanne Stirn and Horst Lorz
Chapter 3 Fermentation of Food by Means of Genetically Modified Yeast and Filamentous Fungi (pages 64–94): Rena Leisegang, Elke Nevoigt, Anja Spielvogel, Georg Kristan, Anke Niederhaus and Ulf Stahl
Chapter 4 Production of Food Additives Using Filamentous Fungi (pages 95–108): Carsten M. Hjort
Chapter 5 Genetic Engineering of Bacteria Used in Food Fermentation (pages 109–132): Arnold Geis
Chapter 6 The Legal Situation for Genetically Engineered Food in Europe (pages 133–153): Rudolf Streinz and Jan Kalbheim
Chapter 7 Detection of Genetic Modifications – Some Basic Considerations (pages 155–162): Knut J. Heller
Chapter 8 DNA?based Methods for Detection of Genetic Modifications (pages 163–185): Ralf Einspanier
Chapter 9 Genetic Engineering of Fish, and Methods of Detection (pages 186–200): Hartmut Rehbein
Chapter 10 Detection Methods for Genetically Modified Crops (pages 201–218): Rolf Meyer
Chapter 11 Methods for Detection of Genetically Modified Organisms in Composite and Processed Foods (pages 219–247): Karl?Heinz Engel, Francisco Moreano and Alexandra Ehlert
Chapter 12 Mutations in Lactococcus lactis and their Detection (pages 248–268): Jan Kok and Bertus van den Burg
Chapter 13 Methods for Detection of Genetically Modified Microorganisms used in Food Fermentation Processes (pages 269–279): Walter P. Hammes, Christian Hertel and Torsten Bauer





نظرات کاربران