ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Handbook of Fish Biology and Fisheries, Volume 2: Fisheries

دانلود کتاب کتاب راهنمای زیست شناسی و شیلات ماهی، جلد 2: شیلات

Handbook of Fish Biology and Fisheries, Volume 2: Fisheries

مشخصات کتاب

Handbook of Fish Biology and Fisheries, Volume 2: Fisheries

ویرایش:  
 
سری:  
ISBN (شابک) : 9780632064823, 9780470693919 
ناشر: Wiley-Blackwell 
سال نشر: 2002 
تعداد صفحات: 421 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 30,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 24


در صورت تبدیل فایل کتاب Handbook of Fish Biology and Fisheries, Volume 2: Fisheries به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتاب راهنمای زیست شناسی و شیلات ماهی، جلد 2: شیلات نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتاب راهنمای زیست شناسی و شیلات ماهی، جلد 2: شیلات

دهه‌های اخیر شاهد کاهش شدید ذخایر ماهی در سرتاسر جهان بوده‌اند، در میان نگرانی‌های فزاینده در مورد تأثیر شیلات بر تنوع زیستی دریایی و آب‌های شیرین. بنابراین، زیست شناسان و مدیران شیلات به طور فزاینده ای در مورد جنبه های اکولوژی، رفتار، تکامل و تنوع زیستی که به طور سنتی توسط افرادی که در زمینه های بسیار جداگانه کار می کنند مورد مطالعه قرار می گیرند، می پرسند. این امر نیاز به همکاری بیشتر با یکدیگر را برجسته کرده است تا به موفقیت آینده در مدیریت و حفاظت کمک کنیم.


کتابچه راهنمای زیست شناسی و ماهیگیری ماهی توسط یک تیم بین المللی از دانشمندان و پزشکان نوشته شده است تا یک نمای کلی از بیولوژی گونه های ماهی های آب شیرین و دریایی همراه با علمی که از مدیریت و حفاظت از شیلات پشتیبانی می کند، ارائه دهد.


این جلد با عنوان فرعی شیلات، بر طیف وسیعی از موضوعات، از جمله تاریخچه علم شیلات، روش‌های صید، بازاریابی، اقتصاد، مدل‌های اصلی تمرکز دارد. در ارزیابی و پیش بینی موجودی، اثرات اکوسیستم، مناطق حفاظت شده دریایی و حفاظت استفاده می شود. این بر اساس مواد جلد 1، زیست شناسی ماهی است که از فیلوژنتیک و جغرافیای زیستی تا فیزیولوژی، استخدام، تاریخچه زندگی، ژنتیک، جستجوی غذا، رفتار تولیدمثلی و بوم شناسی جامعه را شامل می شود.


این کتاب‌ها با هم، آخرین هنر را در درک ما از زیست‌شناسی ماهی و شیلات ارائه می‌کنند و به عنوان مرجع ارزشمندی برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان به‌دنبال منبعی جامع در زمینه‌های مختلف خواهند بود. موضوعات در علم شیلات آنها همچنین برای محققانی که نیاز به بررسی به‌روز موضوعاتی دارند که بر حوزه‌های آنها تأثیر می‌گذارند، و تصمیم‌گیرندگانی که نیاز به قدردانی از پیشینه علمی مدیریت و حفاظت از اکوسیستم‌های آبی دارند، مفید خواهند بود.

برای سفارش حجم. II، به کادر گوشه سمت راست بالا بروید. یا برای سفارش جلد اول به آدرس زیر مراجعه کنید: http://www.blackwellpublishing.com/book.asp?ref=0632054123 یا برای سفارش مجموعه دو جلدی به آدرس زیر مراجعه کنید: http://www.blackwellpublishing.com/book.asp ?ref=0632064838.


  • نمای کلی منحصر به فردی از مطالعه زیست شناسی و بوم شناسی ماهی و ارزیابی و مدیریت جمعیت و اکوسیستم ماهی ارائه می دهد.
  • جلد اول بر جنبه‌های زیست‌شناسی و بوم‌شناسی ماهی، هم در سطح فردی و هم در سطح جمعیت تمرکز دارد، در حالی که جلد دوم به ارزیابی و مدیریت جمعیت‌ها و اکوسیستم‌های ماهی می‌پردازد.
  • نوشته شده توسط یک تیم بین المللی از دانشمندان و پزشکان خبره.
  • یک ابزار مرجع ارزشمند برای دانشجویان، محققین و پزشکان شاغل در زمینه های زیست شناسی ماهی و شیلات.
مطالب:
فصل 1 ابعاد انسانی علم شیلات (صفحات 1-10): پل جی بی هارت و جان دی. رینولدز
فصل 2 دستگاه های صید ماهی در ماهیگیری صنعتی و صنایع دستی و تأثیر آنها بر مدیریت (صفحات 13-36): اوله آرو میسون، جپه کولدینگ و پیر فریون
فصل 3 بازاریابی ماهی (صفحات 37-60): J.A. یانگ و جی اف مویر
فصل 4 تاریخچه ماهیگیری و علم و مدیریت آنها (صفحه های 61-83): تیم دی اسمیت
فصل 5 جمع آوری داده ها برای نظارت بر منابع و مدیریت ماهیگیری (صفحات 84-102): دیوید ایوانز و ریچارد گرینگر
فصل 6 مدل‌های تولید مازاد (صفحه‌های 105-126): جان تی. شونوت و لورا جی. ریچاردز
فصل 7 مدل‌های استخر پویا I: تفسیر گذشته با استفاده از تحلیل جمعیت مجازی (صفحات 127-163) ): جی.جی. شپرد و جی.جی. Pope
فصل 8 مدل‌های استخر پویا II: پیش‌بینی کوتاه‌مدت و بلندمدت صید و زیست توده (صفحات 164–188): J.G. شپرد و جی.جی. پاپ
فصل 9 جاده قدیمی پر از دست انداز: اندازه؟ روش های مبتنی بر ارزیابی ماهیگیری (صفحه های 189-210): تونی جی. پیچر
فصل 10 مدل های اکوسیستم (صفحه های 211-227): دانیل پالی و ویلی کریستنسن
فصل 11 مدل های فردی؟ مبتنی بر (صفحات 228-248): گیر هوس، جارل گیسکه و آنه گرو وئا سالوانس
فصل 12 اقتصاد ایشری (صفحات 249-269): روگنوالدور هانسون
فصل 13 انتخاب بهترین ها مدل برای ارزیابی ماهیگیری (صفحات 271-290): Per Sparre و Paul J.B. Hart
فصل 14 مناطق حفاظت شده دریایی، ماهی و ماهیگیری (صفحات 293-318): Nicholas V.C. پولونین
فصل 15 بهره برداری و سایر تهدیدات برای حفاظت از ماهی (صفحات 319-341): جان دی. رینولدز، نیکلاس کی دالوی و کالوم ام. رابرتز
فصل 16 اثرات اکوسیستمی ماهیگیری (صفحات 342-366): M.J. Kaiser and S. Jennings
فصل 17 ماهیگیری تفریحی (صفحات 367–390): I.G. گاو

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Recent decades have witnessed strong declines in fish stocks around the globe, amid growing concerns about the impact of fisheries on marine and freshwater biodiversity. Fisheries biologists and managers are therefore increasingly asking about aspects of ecology, behaviour, evolution and biodiversity that were traditionally studied by people working in very separate fields. This has highlighted the need to work more closely together, in order to help ensure future success both in management and conservation.


The Handbook of Fish Biology and Fisheries has been written by an international team of scientists and practitioners, to provide an overview of the biology of freshwater and marine fish species together with the science that supports fisheries management and conservation.


This volume, subtitled Fisheries, focuses on a wide range of topics, including the history of fisheries science, methods of capture, marketing, economics, major models used in stock assessments and forecasting, ecosystem impacts, marine protected areas and conservation. It builds on material in Volume 1, Fish Biology, which ranges from phylogenetics and biogeography to physiology, recruitment, life histories, genetics, foraging, reproductive behaviour and community ecology.


Together, these books present the state of the art in our understanding of fish biology and fisheries and will serve as valuable references for undergraduates and graduates looking for a comprehensive source on a wide variety of topics in fisheries science. They will also be useful to researchers who need up-to-date reviews of topics that impinge on their fields, and decision makers who need to appreciate the scientific background for management and conservation of aquatic ecosystems.

To order volume II, go to the box in the top right hand corner. Alternatively to order volume I, go to: http://www.blackwellpublishing.com/book.asp?ref=0632054123 or to order the 2 volume set, go to: http://www.blackwellpublishing.com/book.asp?ref=0632064838.


  • Provides a unique overview of the study of fish biology and ecology, and the assessment and management of fish populations and ecosystems.
  • The first volume concentrates on aspects of fish biology and ecology, both at the individual and population levels, whilst the second volume addresses the assessment and management of fish populations and ecosystems.
  • Written by an international team of expert scientists and practitioners.
  • An invaluable reference tool for both students, researchers and practitioners working in the fields of fish biology and fisheries.
Content:
Chapter 1 The Human Dimension of Fisheries Science (pages 1–10): Paul J.B. Hart and John D. Reynolds
Chapter 2 Fish Capture Devices in Industrial and Artisanal Fisheries and their Influence on Management (pages 13–36): Ole Arve Misund, Jeppe Kolding and Pierre Freon
Chapter 3 Marketing Fish (pages 37–60): J.A. Young and J.F. Muir
Chapter 4 A History of Fisheries and Their Science and Management (pages 61–83): Tim D. Smith
Chapter 5 Gathering Data for Resource Monitoring and Fisheries Management (pages 84–102): David Evans and Richard Grainger
Chapter 6 Surplus Production Models (pages 105–126): Jon T. Schnute and Laura J. Richards
Chapter 7 Dynamic Pool Models I: Interpreting the Past Using Virtual Population Analysis (pages 127–163): J.G. Shepherd and J.G. Pope
Chapter 8 Dynamic Pool Models II: Short?Term and Long?Term Forecasts of Catch and Biomass (pages 164–188): J.G. Shepherd and J.G. Pope
Chapter 9 A Bumpy Old Road: Size?Based Methods in Fisheries Assessment (pages 189–210): Tony J. Pitcher
Chapter 10 Ecosystem Models (pages 211–227): Daniel Pauly and Villy Christensen
Chapter 11 Individual?Based Models (pages 228–248): Geir Huse, Jarl Giske and Anne Gro Vea Salvanes
Chapter 12 The Economics of Isheries (pages 249–269): Rognvaldur Hannesson
Chapter 13 Choosing the Best Model for Fisheries Assessment (pages 271–290): Per Sparre and Paul J.B. Hart
Chapter 14 Marine Protected Areas, Fish and Fisheries (pages 293–318): Nicholas V.C. Polunin
Chapter 15 Exploitation and Other Threats to Fish Conservation (pages 319–341): John D. Reynolds, Nicholas K. Dulvy and Callum M. Roberts
Chapter 16 Ecosystem Effects of Fishing (pages 342–366): M.J. Kaiser and S. Jennings
Chapter 17 Recreational Fishing (pages 367–390): I.G. Cowx




نظرات کاربران