ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Methoden zur Chemischen Analyse von Gummimischungen

دانلود کتاب روش های تجزیه و تحلیل شیمیایی مخلوط های لاستیکی

Methoden zur Chemischen Analyse von Gummimischungen

مشخصات کتاب

Methoden zur Chemischen Analyse von Gummimischungen

ویرایش: 2 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9783662124888, 9783662124871 
ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg 
سال نشر: 1960 
تعداد صفحات: 176 
زبان: German-English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 6 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 46,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب روش های تجزیه و تحلیل شیمیایی مخلوط های لاستیکی: شیمی / علوم غذایی، عمومی، مهندسی، عمومی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Methoden zur Chemischen Analyse von Gummimischungen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب روش های تجزیه و تحلیل شیمیایی مخلوط های لاستیکی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی



فهرست مطالب

Front Matter....Pages I-VIII
Allgemeines....Pages 1-5
Analyse von mineralischen Bestandteilen, Ruß und Schwefel....Pages 5-58
Analyse von organischen Bestandteilen....Pages 59-120
Verschiedenes....Pages 120-133
Absorption Spectroscopy as an Analytical Method in Rubber Chemistry....Pages 134-167
Back Matter....Pages 168-169




نظرات کاربران