ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Knott's Handbook for Vegetable Growers

دانلود کتاب کتاب راهنمای نات برای پرورش دهندگان سبزیجات

Knott's Handbook for Vegetable Growers

مشخصات کتاب

Knott's Handbook for Vegetable Growers

ویرایش: [5 ed.] 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 047173828X, 9780471738282 
ناشر: Wiley 
سال نشر: 2006 
تعداد صفحات: 640
[630] 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 31,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Knott's Handbook for Vegetable Growers به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتاب راهنمای نات برای پرورش دهندگان سبزیجات نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتاب راهنمای نات برای پرورش دهندگان سبزیجات

مرجع اصلی یک مرحله ای برای پرورش دهندگان سبزیجات تجاری برای بیش از 50 سال است که ریشه در سنت دارد و به آینده منشعب می شود. برای بیش از نیم قرن، کتاب نات برای پرورش دهندگان سبزیجات، به موقع ترین، در دسترس ترین و مفیدترین اطلاعات موجود در این زمینه را برای نسل های تولیدکنندگان تجاری فراهم کرده است. نسخه پنجم این پایه باغبانی بسیار مورد توجه، اطلاعات رشد و بازاریابی قابل اعتمادی را که انتظارش را داشته‌اند در اختیار خوانندگان قرار می‌دهد، در حالی که شامل مطالب جدید و به‌روز شده در سراسر جهان می‌شود تا ارتباط آن با دنیای همیشه در حال تغییر ما حفظ شود. پر از اطلاعات ارزشمند، عمدتاً در قالب جداول و نمودارها - از آمار سخت در مورد تولید و مصرف سبزیجات گرفته تا اطلاعات ضروری برای بازارهای بین‌المللی امروزی، مانند نام‌های گیاه‌شناسی سبزیجات و نام‌های سبزیجات به 9 زبان - کتاب راهنمای نات بخشی از سالنامه کشاورز است. ، بخشی از دانشنامه و بخشی از فرهنگ لغت. همچنین جزئیات دقیق و عملی در مورد نرخ کاشت، برنامه زمانی و فاصله ارائه می دهد. خاک و کود؛ روش های مدیریت آفات کشاورزی؛ تولید سبزیجات و محصولات گلخانه ای؛ شناسایی آفات حشرات؛ برداشت و ذخیره سازی؛ و بازاریابی سبزیجات اکنون در یک پوشش انعطاف پذیر جدید طراحی شده برای سهولت استفاده بر روی میز یا در مزرعه، این اسب کار ارزشمند دارای اطلاعات جدیدی در مورد: * تولید سبزیجات جهانی * بهترین شیوه های مدیریت * تولید محصولات ارگانیک * ایمنی مواد غذایی * ایمنی آفت کش ها * مشکلات پس از برداشت * است. سبزیجات حداقل فرآوری شده * به علاوه، صدها پیوند وب سایت مربوط به اطلاعات سبزیجات


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The leading one-stop reference for commercial vegetable growers for more than 50 years Rooted in tradition, branching out to the future. For more than half a century, Knott's Handbook for Vegetable Growers has provided generations of commercial growers with the most timely, accessible, and useful information available on the subject. The Fifth Edition of this highly regarded horticultural mainstay provides readers with the reliable growing and marketing information they've come to expect, while including new and updated material throughout to maintain its relevance in our ever-changing world. Filled with valuable information, largely in the form of tables and charts--from hard statistics on vegetable production and consumption to essential information for today's international markets, such as vegetable botanical names and vegetable names in nine languages--Knott's Handbook is part Farmer's Almanac, part encyclopedia, and part dictionary. It also provides detailed, practical specifics on planting rates, schedules, and spacing; soils and fertilizers; methods for managing crop pests; greenhouse vegetable and crop production; insect pest identification; harvesting and storage; and vegetable marketing. Now available in a new flexible cover designed for ease of use on the desk or in the field, this valuable workhorse features new information on: * World vegetable production * Best management practices * Organic crop production * Food safety * Pesticide safety * Postharvest problems * Minimally processed vegetables * Plus, hundreds of Web site links related to vegetable information





نظرات کاربران