ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Live Feeds in Marine Aquaculture

دانلود کتاب خوراک های زنده در آبزی پروری دریایی

Live Feeds in Marine Aquaculture

مشخصات کتاب

Live Feeds in Marine Aquaculture

ویرایش:  
 
سری:  
ISBN (شابک) : 9780632054954, 9780470995143 
ناشر: Wiley-Blackwell 
سال نشر: 2003 
تعداد صفحات: 334 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 56,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب Live Feeds in Marine Aquaculture به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب خوراک های زنده در آبزی پروری دریایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب خوراک های زنده در آبزی پروری دریایی

از آنجایی که گسترش آبزی پروری جهان با سرعت بسیار بالایی ادامه دارد، نیاز به اطلاعات در مورد تغذیه ماهیان و صدف های پرورشی نیز افزایش می یابد. در مراحل لاروی و جوانی بسیاری از گونه ها، استفاده از خوراک تولیدی امکان پذیر نیست. این کتاب مهم به تفصیل زیست‌شناسی و فرهنگ طعمه‌های اصلی زنده و ریزجلبک‌های مورد استفاده به عنوان خوراک در آبزی پروری گونه‌های تجاری عمده از جمله میگو، باس دریایی، هالیبوت، ماهی کاد و دوکفه‌ای را پوشش می‌دهد.

محتویات شامل جزئیات جامعی از وضعیت آبزی پروری دریایی در رابطه با طعمه زنده، و فصل هایی است که زیست شناسی، تولید، برداشت، پردازش و ارزش غذایی ریزجلبک ها و گونه های اصلی شکار را پوشش می دهد: روتیفرها، آرتمیا و غلاف غلاف.

ویراستاران یک تیم بین‌المللی مؤثر از مشارکت‌کنندگان را گرد هم آورده‌اند و اثری را ارائه می‌کنند که قرار است برای سال‌های آینده به مرجع استاندارد و راهنمای عملی در مورد این موضوع تبدیل شود.

Live Feeds in Marine Aquaculture یک خرید ضروری برای هر کسی که در زمینه آبزی پروری دریایی فعالیت می کند، از جمله پرورش دهندگان ماهی، محققان، و پرسنل شرکت های خوراک و تجهیزات عرضه کننده تجارت آبزی پروری است. ابزاری بسیار ارزشمند به عنوان مرجع و راهنمای عملی برای دانشجویان و متخصصان. کتابخانه‌های همه دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی که در آن‌ها علوم زیستی و آبزیان و آبزی پروری مورد مطالعه و تدریس قرار می‌گیرند، باید نسخه‌هایی در قفسه‌های خود در دسترس داشته باشند. صفحات 1-16): David A. Bengtson
فصل 2 تولید و ارزش غذایی روتیفرها (صفحه های 17-64): استر لوبزنز و اودی زمورا
فصل 3 زیست شناسی، تولید تانک و ارزش غذایی آرتمیا (صفحات 65) –121): ژان دونت و گیلبرت ون استاپن
فصل 4 تولید، برداشت و فرآوری آرتمیا از دریاچه‌های طبیعی (صفحه‌های 122–144): گیلبرت ون استاپن
فصل 5 تولید و ارزش غذایی کوپه‌پاها (صفحه‌های 145–) 205): Josianne G. Stottrup
فصل 6 ریزجلبک های آبزی پروری (صفحه های 206-252): Arnaud Muller?Feuga, Jeanne Moal and Raymond Kaas
فصل 7 موارد استفاده از ریزجلبک ها در آبزی پروری (صفحه های 259-259): A. Muller?Feuga، R. Robert، C. Cahu، J. Robin و P. Divanach


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

As the expansion in world aquaculture continues at a very high rate, so does the need for information on feeding of cultivated fish and shellfish. In the larval and juvenile phases of many species, the use of manufactured feed is not possible. This important book covers in detail the biology and culture of the main live prey and microalgae used as feeds in the aquaculture of major commercial species including shrimps, sea bass, halibut, cod and bivalves.

Contents include comprehensive details of the status of marine aquaculture in relation to live prey, and chapters covering the biology, production, harvesting, processing and nutritional value of microalgae and the main prey species: rotifers, Artemia and copepods.

The editors have drawn together an impressive international team of contributors, providing a work that is set to become the standard reference and practical guide on the subject for many years to come.

Live Feeds in Marine Aquaculture is an essential purchase for anyone involved in marine aquaculture, including fish farmers, researchers, and personnel in feed and equipment companies supplying the aquaculture trade. An extremely valuable tool as a reference and practical manual for students and professionals alike; libraries in all universities and research establishments where biological and aquatic sciences and aquaculture are studied and taught, should have copies available on their shelves.Content:
Chapter 1 Status of Marine Aquaculture in Relation to Live Prey: Past, Present and Future (pages 1–16): David A. Bengtson
Chapter 2 Production and Nutritional Value of Rotifers (pages 17–64): Esther Lubzens and Odi Zmora
Chapter 3 Biology, Tank Production and Nutritional Value of Artemia (pages 65–121): Jean Dhont and Gilbert Van Stappen
Chapter 4 Production, Harvest and Processing of Artemia from Natural Lakes (pages 122–144): Gilbert Van Stappen
Chapter 5 Production and Nutritional Value of Copepods (pages 145–205): Josianne G. Stottrup
Chapter 6 The Microalgae of Aquaculture (pages 206–252): Arnaud Muller?Feuga, Jeanne Moal and Raymond Kaas
Chapter 7 Uses of Microalgae in Aquaculture (pages 253–299): A. Muller?Feuga, R. Robert, C. Cahu, J. Robin and P. Divanach





نظرات کاربران