ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Lebensmittelführer 1: Obst, Gemüse, Getreide, Brot, Gebäck, Knabberartikel, Honig, Süßwaren

دانلود کتاب راهنمای غذا 1: میوه ها، سبزیجات، غلات، نان، شیرینی، تنقلات، عسل، شیرینی جات

Lebensmittelführer 1: Obst, Gemüse, Getreide, Brot, Gebäck, Knabberartikel, Honig, Süßwaren

مشخصات کتاب

Lebensmittelführer 1: Obst, Gemüse, Getreide, Brot, Gebäck, Knabberartikel, Honig, Süßwaren

ویرایش:  
نویسندگان: , , , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9783527308781, 9783527625888 
ناشر: Wiley-VCH Verlag 
سال نشر: 1995 
تعداد صفحات: 342 
زبان: German 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 5 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 41,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Lebensmittelführer 1: Obst, Gemüse, Getreide, Brot, Gebäck, Knabberartikel, Honig, Süßwaren به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب راهنمای غذا 1: میوه ها، سبزیجات، غلات، نان، شیرینی، تنقلات، عسل، شیرینی جات نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب راهنمای غذا 1: میوه ها، سبزیجات، غلات، نان، شیرینی، تنقلات، عسل، شیرینی جات

محتوا:
فصل 1 راهنمای کوچک برای شیمی مواد غذایی. (تغذیه، مواد افزودنی، خطرات، برچسب‌گذاری) (صفحات 1-91):
فصل 2 میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات (صفحات 92-150):
فصل 3 غلات، محصولات پخته شده و محصولات تنقلات (صفحات 151-226) ):
فصل 4 شکر، شیرینی، عسل (صفحه های 228-280):
فصل 5 غذاهای جدید (صفحه های 281-286):


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Content:
Chapter 1 Kleiner Leitfaden der Lebensmittelchemie. (Ernahrung, Zusatze, Risiken, Kennzeichnung) (pages 1–91):
Chapter 2 Obst, Gemuse, Hulsenfruchte (pages 92–150):
Chapter 3 Getreide, Backwaren und Knabbererzeugnisse (pages 151–226):
Chapter 4 Zucker, Su?waren, Honig (pages 228–280):
Chapter 5 Neuartige Lebensmittel (pages 281–286):





نظرات کاربران