ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Dietary Supplements and Health: Novartis Foundation Symposium 282

دانلود کتاب مکمل های غذایی و سلامت: Symposium Foundation بنیاد Novartis 282

Dietary Supplements and Health: Novartis Foundation Symposium 282

مشخصات کتاب

Dietary Supplements and Health: Novartis Foundation Symposium 282

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Novartis Foundation Symposia 
ISBN (شابک) : 9780470034279, 9780470319444 
ناشر:  
سال نشر: 2007 
تعداد صفحات: 236 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 41,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 15


در صورت تبدیل فایل کتاب Dietary Supplements and Health: Novartis Foundation Symposium 282 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مکمل های غذایی و سلامت: Symposium Foundation بنیاد Novartis 282 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مکمل های غذایی و سلامت: Symposium Foundation بنیاد Novartis 282

مکمل‌های غذایی می‌توانند شامل طیف گسترده‌ای از مواد تشکیل دهنده، به تنهایی یا به صورت ترکیبی، از جمله مواد مغذی، گیاه‌شناسی و "مواد فعال زیستی" باشند که معمولا در غذاها یافت می‌شوند. آنها به دلایل مختلفی توسط مصرف کنندگان به بازار عرضه می شوند و مورد استفاده قرار می گیرند: برای افزایش "بهزیستی"، به عنوان داروهای سنتی، برای ارتقای سلامت یا کاهش خطر بیماری، و به عنوان جایگزین یا مکمل برای درمان های دارویی مرسوم.

در سطح جهانی، صنعت مکمل‌های غذایی از رشد سریعی برخوردار بوده و طی 10 سال گذشته به یک شرکت چند میلیارد دلاری تبدیل شده است. این رشد با تغییرات قابل توجهی هم در انواع محصولات موجود و هم در دلایل استفاده از این محصولات همراه بوده است.

در بسیاری از موارد، این تغییرات بدون بهره مندی از یک مبنای علمی معتبر برای ارزیابی ایمنی و کارایی این محصولات در شرایط جدید استفاده رخ داده است و اغلب از همان شواهد علمی محدود استفاده می شود، حتی اگر ترکیب فعلی محصول، جمعیت کاربران، اثرات سودمند ادعا شده، و شرایط استفاده ممکن است به طور قابل توجهی با شواهد موجود یا استفاده تاریخی متفاوت باشد.

این کتاب بررسی‌های سیستماتیک داده‌های علمی موجود و/یا مورد نیاز برای اثبات و ارزیابی ایمنی و اثربخشی مکمل‌های غذایی را ارائه می‌کند. مجموعه‌ای از مطالعات موردی که نشان‌دهنده انواع چالش‌های علمی است که در اثبات ایمنی و اثربخشی انواع مختلف محصولات با آن مواجه شده‌اند، برای اشاره به برخی از موفقیت‌ها و همچنین ناامیدی‌هایی که در سال‌های اخیر رخ داده‌اند، استفاده می‌شوند. بحث و گفتگو بین ارائه‌کنندگان و شرکت‌کنندگان، درس‌های آموخته‌شده از این تجربیات را مشخص می‌کند و ایده‌هایی را برای رویکردهای بهبود یافته برای شناسایی نیازهای پژوهشی و برای افزایش کیفیت و ارتباط شواهد علمی موجود برای تصمیم‌گیری‌های خط‌مشی تدوین می‌کند.

مکمل‌های غذایی و سلامت منبع مفیدی برای متخصصان تغذیه، بیوشیمی‌دانان، محققان بهداشت عمومی و هر کسی که علاقه‌مند به داروهای گیاهی و جایگزین است. محتوا:


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Dietary supplements can contain a wide variety of ingredients, either singly or in combination, including nutrients, botanicals and ‘bioactive components’ commonly found in foods. They are marketed and used by consumers for a range of reasons: to enhance “well-being”, as traditional medicines, for health promotion or disease risk reduction, and as alternatives or complements to conventional drug therapies.

On a global basis, the dietary supplement industry has enjoyed rapid growth, becoming a multi-billion dollar enterprise over the last 10 years. This growth has been associated with significant changes in both the types of products available and the reasons for using these products.

In many cases, these changes have occurred without the benefit of a sound scientific basis for evaluating the safety and efficacy of these products under the new conditions of use and frequently the same limited scientific evidence is used, even though current product composition, user populations, purported beneficial effects, and conditions of use may differ significantly from the available evidence or historical usage.

This book presents systematic examinations of the scientific data that are available and/or needed to substantiate and evaluate the safety and efficacy of dietary supplements. A series of case studies that are illustrative of the types of scientific challenges that have been encountered in substantiating safety and efficacy for various product types are employed to point out some of the successes but also frustrations that have occurred in recent years. Discussions among presenters and participants identify the lessons learned from these experiences and formulate ideas for improved approaches to identifying research needs and for enhancing the quality and relevance of the scientific evidence available for policy decisions.

Dietary Supplements and Health constitutes a useful resource for nutritionists, biochemists, public health researchers and anyone interested in herbal, alternative medicines.Content:



فهرست مطالب

Dietary Supplements And Health......Page 2
Contents......Page 8
Chair’s introduction......Page 12
Risk assessment of dietary supplements......Page 14
DISCUSSION......Page 36
Setting dietary intake levels: problems and pitfalls......Page 40
DISCUSSION......Page 47
Criteria for substantiating claims......Page 57
DISCUSSION......Page 64
Science in the regulatory setting: a challenging but incompatible mix?......Page 70
DISCUSSION......Page 80
Vitamin E......Page 88
DISCUSSION......Page 98
Flavonoids: a re-run of the carotenoids story?......Page 104
DISCUSSION......Page 112
Reduced folate status is common and increases disease risk. It can be corrected by daily ingestion of supplements or fortification......Page 116
DISCUSSION......Page 128
Calcium and vitamin D......Page 134
DISCUSSION......Page 149
Selenium......Page 154
DISCUSSION......Page 160
Herbal medicines: balancing benefits and risks......Page 165
DISCUSSION......Page 178
Standardization and evaluation of botanical mixtures: lessons from a traditional Chinese herb, Epimedium, with oestrogenic properties......Page 184
DISCUSSION......Page 199
Communication between science and management......Page 203
DISCUSSION......Page 210
Dietary supplements and health: the research agenda......Page 213
DISCUSSION......Page 218
FINAL DISCUSSION......Page 223
Index of Contributors......Page 230
Subject Index......Page 232




نظرات کاربران