دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: BNF (British Nutriiton Foundation)
سری:
ISBN (شابک) : 0632059621, 9781405147729
ناشر:
سال نشر: 2003
تعداد صفحات: 370
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Plants: Diet and Health (British Nutrition Foundation) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب گیاهان: رژیم و سلامت (بنیاد تغذیه بریتانیا) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
گزارش کارگروه بنیاد تغذیه بریتانیا رئیس گروه ویژه: پروفسور مالکوم جکسون، دانشگاه لیورپول گیاهان: رژیم غذایی و سلامتی یک نشریه بسیار به موقع است که شامل گزارش مستقل و جامع و معتبر گروه وظیفه بنیاد تغذیه بریتانیا با تمرکز بر مواد فعال زیستی و مواد مغذی آنتی اکسیدانی است. در غذاهای گیاهی این کتاب بر وضعیت فعلی دانش و تأثیر بر سلامتی از طریق مصرف این مواد در یک رژیم غذایی مناسب تمرکز دارد، و با جزئیات به هرگونه محافظت احتمالی توسط این مواد - در برابر اختلالات مزمن، به ویژه سرطان و بیماریهای قلبی عروقی - میپردازد. این نشریه برجسته شامل فصلهایی است که طبقهبندی، مکانیسمهای عمل و فراهمی زیستی مواد فعال زیستی در گیاهان، و همچنین پوشش عمیق مواد غذایی گیاهی اصلی را شامل میشود: میوه، سبزیجات، غلات، آجیل و حبوبات. فصلهای مهم همچنین تأثیر میکرو فلور روده، تأثیر زراعت، ذخیرهسازی، نگهداری، پردازش و پخت و پز بر روی مواد فعال زیستی و پیامدهای تغذیه سلامت عمومی همه مسائل مطرح شده را پوشش میدهند. بخشهای پایانی کتاب نتیجهگیریهای مربوط به کارگروه و توصیه های مهم ارائه شده که باید مورد توجه همه دست اندرکاران این حوزه قرار گیرد. همچنین یک فصل پرسش و پاسخ وجود دارد که موضوعات رسانهای موضعی را پوشش میدهد. گیاهان: رژیم غذایی و سلامت اطلاعات اصلی ضروری را برای طیف گستردهای از متخصصان سلامت، از جمله متخصصان تغذیه، متخصصان تغذیه، پزشکان عمومی و خانواده و پرستاران جامعه (به عنوان مثال، پرستاران مدرسه، پرستاران و بازدیدکنندگان سلامت). پرسنل صنایع غذایی که مسئولیت توسعه، تولید و بسته بندی محصول را بر عهده دارند، این نشریه برجسته را مرجع بسیار ارزشمندی می دانند، همانطور که همه کسانی که در تولید مکمل های غذایی در صنایع غذایی و دارویی نقش دارند. اساتید، دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و پژوهشگران فوق دکترا در تغذیه، رژیم غذایی، علوم گیاهی، بیوشیمی، علوم غذایی و فناوری غذایی، بهداشت عمومی، داروسازی، فارماکولوژی و پزشکی نیز این کتاب را در کار خود ارزشمند می دانند.
Report of the British Nutrition Foundation’s Task ForceChairman of the Task Force: Professor Malcolm Jackson, University of LiverpoolPlants: Diet and Health is an extremely timely publication comprising the comprehensive and authoritative independent report of the British Nutrition Foundation’s Task Force concentrating on bioactive substances and antioxidant nutrients in plant foods. The book focuses on the present state of knowledge and the effect on good health through the intake of these substances in an appropriate diet, looking in detail at any possible protection afforded the body by these substances - against chronic disorders, particularly cancer and cardiovascular disease.This landmark publication includes chapters covering the classification, mechanisms of action and bioavailability of bioactive substances in plants, as well as in-depth coverage of the major plant foods: fruit, vegetables, cereals, nuts and pulses. Important chapters also cover the influence of the gut microflora, the effect of agronomy, storage, preservation, processing and cooking on bioactive substances, and the public health nutrition implications of all the issues raised.The final sections of the book cover the conclusions of the Task Force and the important recommendations made, which should be considered by all those involved in this area. There is also a questions and answers chapter covering topical media issues.Plants: Diet and Health provides essential core information for a wide range of health professionals, including dietitians, nutritionists, general and family practitioners and community nurses (e.g. school nurses, practice nurses and health visitors). Personnel in the food industry responsible for product development, production and packaging will find this landmark publication to be an extremely valuable reference, as will all those involved in the production of dietary supplements in the food and pharmaceutical industries. Lecturers, undergraduates, postgraduates and postdoctoral researchers in nutrition, dietetics, plant sciences, biochemistry, food science and food technology, public health, pharmacy, pharmacology and medicine will also find this book to be of great value in their work.