مشخصات کتاب
Simplified Diet Manual
ویرایش: 11
نویسندگان: Andrea K. Maher R.D. L.D.
سری:
ISBN (شابک) : 0813811961, 9780813811963
ناشر: Wiley-Blackwell
سال نشر: 2012
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : MOBI (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
قیمت کتاب (تومان) : 39,000
میانگین امتیاز به این کتاب :
تعداد امتیاز دهندگان : 21
در صورت تبدیل فایل کتاب Simplified Diet Manual به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کتابچه راهنمای رژیم غذایی ساده نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
توضیحاتی در مورد کتاب کتابچه راهنمای رژیم غذایی ساده
بیمارستان ها و مراکز مراقبت طولانی مدت در هر ایالت و بسیاری از
کشورهای خارجی از
دستورالعمل رژیم غذایی ساده برای کمک به
آنها در برنامه ریزی وعده های غذایی مغذی، جذاب و مقرون به صرفه
استفاده می کنند که برای پاسخگویی به نیازهای غذایی افراد اصلاح
می شوند. با نیازهای بهداشتی خاص ویرایش یازدهم
راهنمای رژیم
غذایی ساده در حالی که ماهیت پویای رشته تغذیه را منعکس می
کند، هدف اصلی خود را حفظ می کند: ارائه سازگاری در بین اصطلاحات
رژیم غذایی، به شیوه ای ساده، برای تجویز و تفسیر رژیم های غذایی
یا برنامه های تغذیه فرمت مختصر و کاربرپسند این منبع به متخصصان
تغذیه و مدیران خدمات غذایی کمک می کند تا در نقش حیاتی خود در
حفظ سلامت تغذیه و رفاه مشتریان در مراکز مراقبت طولانی مدت،
بیمارستان ها و مراکز
سرپایی موفق شوند.
بازبینی ها و اضافات به ویرایش یازدهم راهنمای رژیم غذایی
ساده عبارتند از:
- به روز رسانی دستورالعمل های برنامه ریزی رژیم غذایی بر
اساس دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها 2010
- گنجاندن سوالات راهنمای مطالعه به روز شده در پایان هر فصل
برای آموزش کارکنان خدمات غذایی در مراکز بهداشتی درمانی که
توسط یک متخصص تغذیه یا مشاور رژیم غذایی ثبت شده ارائه می شود.
- درج جزوه های آموزش آنلاین بیمار که با رژیم های درمانی
انتخابی هماهنگ است در کتابچه راهنما
- تجدید جدول های غذای روزانه با استفاده از تنوع وسیع تری از
غذاهای متنوع فرهنگی
- افزودن رژیم های نرم مکانیکی و پوره شده
- افزودن رژیم غذایی با وعده های کوچک
- بازنگری در رژیم های غذایی با محدودیت چربی
- افزودن از رژیم غذایی DASH
- بازنگری در رژیم غذایی برای بیماری کلیه و کبد برای شامل
لیست مواد غذایی پتاسیم و فسفر و بخشی در دستورالعمل برای
بیماری کبد
- افزودن رژیم غذایی کوشر
- شامل غذاهای خود را انتخاب کنید، لیست های تبادلی برای
دیابت (2008، انجمن رژیم غذایی آمریکا، انجمن دیابت آمریکا)
توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی
Hospitals and long-term care facilities in every state and many
foreign countries use the
Simplified Diet Manual to
assist them in planning nutritious, appealing, and
cost-effective meals that are modified to meet the dietary
requirements of individuals with special health needs. While
reflecting the dynamic nature of the field of nutrition, the
Eleventh Edition of the
Simplified Diet Manual retains
its basic purpose: providing consistency among diet
terminology, in a simplified manner, for the prescription and
interpretation of diets or nutrition plans. The concise,
user-friendly format of this resource helps dietitians and
foodservice managers succeed in their vital role in maintaining
nutritional health and well-being of clients in long-term care
facilities, hospitals, and outpatient service
centers.
Revisions and additions to the Eleventh Edition of the
Simplified Diet Manual include:
- Update of the Guidelines for Diet Planning based on
Dietary Guidelines for Americans 2010
- Inclusion of updated Study Guide Questions at the end of
each chapter for training foodservice employees in health
care facilities that are served by a registered dietitian or
dietary consultant.
- Inclusion of online patient education handouts that
coordinate with selected therapeutic diets in the manual
- Revision of FOOD FOR THE DAY tables using wider variety
of culturally diverse foods
- Addition of the Mechanical Soft and Pureed Diets
- Addition of the Small Portion Diet
- Revision of the Fat Restricted Diets
- Addition of the DASH Diet
- Revision of the Diets for Kidney and Liver Disease to
include potassium and phosphorus food lists and a section on
Guidelines for Liver Disease
- Addition of the Kosher Diet
- Inclusion of Choose Your Foods, Exchange Lists for
Diabetes (2008, American Dietetic Association, American
Diabetes Association)
فهرست مطالب
bapp01.pdf......Page 187
bapp02.pdf......Page 191
bapp03.pdf......Page 194
bapp04.pdf......Page 197
bapp05.pdf......Page 200
bapp06.pdf......Page 203
bapp07.pdf......Page 204
bapp08.pdf......Page 205
bapp09.pdf......Page 206
bapp10.pdf......Page 207
bapp11.pdf......Page 208
bapp12.pdf......Page 209
bapp13.pdf......Page 210
bapp14.pdf......Page 211
bapp15.pdf......Page 212
bapp16.pdf......Page 213
bapp17.pdf......Page 214
bapp18.pdf......Page 245
نظرات کاربران