ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Simplified Diet Manual

دانلود کتاب کتابچه راهنمای رژیم غذایی ساده

Simplified Diet Manual

مشخصات کتاب

Simplified Diet Manual

ویرایش: 11 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0813811961, 9780813811963 
ناشر: Wiley-Blackwell 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : MOBI (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 39,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 21


در صورت تبدیل فایل کتاب Simplified Diet Manual به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتابچه راهنمای رژیم غذایی ساده نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتابچه راهنمای رژیم غذایی ساده

بیمارستان ها و مراکز مراقبت طولانی مدت در هر ایالت و بسیاری از کشورهای خارجی از دستورالعمل رژیم غذایی ساده برای کمک به آنها در برنامه ریزی وعده های غذایی مغذی، جذاب و مقرون به صرفه استفاده می کنند که برای پاسخگویی به نیازهای غذایی افراد اصلاح می شوند. با نیازهای بهداشتی خاص ویرایش یازدهم راهنمای رژیم غذایی ساده در حالی که ماهیت پویای رشته تغذیه را منعکس می کند، هدف اصلی خود را حفظ می کند: ارائه سازگاری در بین اصطلاحات رژیم غذایی، به شیوه ای ساده، برای تجویز و تفسیر رژیم های غذایی یا برنامه های تغذیه فرمت مختصر و کاربرپسند این منبع به متخصصان تغذیه و مدیران خدمات غذایی کمک می کند تا در نقش حیاتی خود در حفظ سلامت تغذیه و رفاه مشتریان در مراکز مراقبت طولانی مدت، بیمارستان ها و مراکز
سرپایی موفق شوند.

بازبینی ها و اضافات به ویرایش یازدهم راهنمای رژیم غذایی ساده عبارتند از:

  • به روز رسانی دستورالعمل های برنامه ریزی رژیم غذایی بر اساس دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها 2010
  • گنجاندن سوالات راهنمای مطالعه به روز شده در پایان هر فصل برای آموزش کارکنان خدمات غذایی در مراکز بهداشتی درمانی که توسط یک متخصص تغذیه یا مشاور رژیم غذایی ثبت شده ارائه می شود.
  • درج جزوه های آموزش آنلاین بیمار که با رژیم های درمانی انتخابی هماهنگ است در کتابچه راهنما
  • تجدید جدول های غذای روزانه با استفاده از تنوع وسیع تری از غذاهای متنوع فرهنگی
  • افزودن رژیم های نرم مکانیکی و پوره شده
  • افزودن رژیم غذایی با وعده های کوچک
  • بازنگری در رژیم های غذایی با محدودیت چربی
  • افزودن از رژیم غذایی DASH
  • بازنگری در رژیم غذایی برای بیماری کلیه و کبد برای شامل لیست مواد غذایی پتاسیم و فسفر و بخشی در دستورالعمل برای بیماری کبد
  • افزودن رژیم غذایی کوشر
  • شامل غذاهای خود را انتخاب کنید، لیست های تبادلی برای دیابت (2008، انجمن رژیم غذایی آمریکا، انجمن دیابت آمریکا)

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Hospitals and long-term care facilities in every state and many foreign countries use the Simplified Diet Manual to assist them in planning nutritious, appealing, and cost-effective meals that are modified to meet the dietary requirements of individuals with special health needs. While reflecting the dynamic nature of the field of nutrition, the Eleventh Edition of the Simplified Diet Manual retains its basic purpose: providing consistency among diet terminology, in a simplified manner, for the prescription and interpretation of diets or nutrition plans. The concise, user-friendly format of this resource helps dietitians and foodservice managers succeed in their vital role in maintaining nutritional health and well-being of clients in long-term care facilities, hospitals, and outpatient service
centers.

Revisions and additions to the Eleventh Edition of the Simplified Diet Manual include:

  • Update of the Guidelines for Diet Planning based on Dietary Guidelines for Americans 2010
  • Inclusion of updated Study Guide Questions at the end of each chapter for training foodservice employees in health care facilities that are served by a registered dietitian or dietary consultant.
  • Inclusion of online patient education handouts that coordinate with selected therapeutic diets in the manual
  • Revision of FOOD FOR THE DAY tables using wider variety of culturally diverse foods
  • Addition of the Mechanical Soft and Pureed Diets
  • Addition of the Small Portion Diet
  • Revision of the Fat Restricted Diets
  • Addition of the DASH Diet
  • Revision of the Diets for Kidney and Liver Disease to include potassium and phosphorus food lists and a section on Guidelines for Liver Disease
  • Addition of the Kosher Diet
  • Inclusion of Choose Your Foods, Exchange Lists for Diabetes (2008, American Dietetic Association, American Diabetes Association)


فهرست مطالب

bapp01.pdf......Page 187
bapp02.pdf......Page 191
bapp03.pdf......Page 194
bapp04.pdf......Page 197
bapp05.pdf......Page 200
bapp06.pdf......Page 203
bapp07.pdf......Page 204
bapp08.pdf......Page 205
bapp09.pdf......Page 206
bapp10.pdf......Page 207
bapp11.pdf......Page 208
bapp12.pdf......Page 209
bapp13.pdf......Page 210
bapp14.pdf......Page 211
bapp15.pdf......Page 212
bapp16.pdf......Page 213
bapp17.pdf......Page 214
bapp18.pdf......Page 245




نظرات کاربران