مشخصات کتاب
Technology of Bottled Water, Second Edition
ویرایش:
سری:
ISBN (شابک) : 9781405120388, 9780470995778
ناشر: by Blackwell Publishing Ltd
سال نشر: 2005
تعداد صفحات: 424
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
قیمت کتاب (تومان) : 31,000
میانگین امتیاز به این کتاب :
تعداد امتیاز دهندگان : 19
در صورت تبدیل فایل کتاب Technology of Bottled Water, Second Edition به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب فناوری آب بطری ، چاپ دوم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
توضیحاتی در مورد کتاب فناوری آب بطری ، چاپ دوم
صنعت آب های بسته بندی شده به بخش حیاتی و پرشور دنیای نوشیدنی
در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه در سراسر جهان تبدیل شده
است. از زمان انتشار اولین نسخه در سال 1998، این صنعت دستخوش
گسترش قابل توجهی شده است و این امر بر نیاز به منبع قابل دسترسی
راهنمایی فنی تاکید کرده است.
این کتاب در ارائه مروری بر علم و فناوری صنعت آب های بسته بندی
شده ویرایش دوم با وارد کردن یک ویرایشگر مشترک ایالات متحده
تقویت شده است، و پوشش به طور کامل بازنگری شده و به میزان قابل
توجهی گسترش یافته است. فصل جدیدی در مورد تمیز کردن و ضد عفونی
گنجانده شده است.
این کتاب منبع قطعی مرجع برای فنآوران نوشیدنی، فنآوران
بستهبندی، شیمیدانان تحلیلی، میکروبیولوژیستها و پرسنل
بهداشت و ایمنی است.
محتوا:
فصل 1 مقدمه (صفحات 1-5): Dorothy Senior و Nicholas J.
Dege
فصل 2 توسعه بازار آبهای بطری (صفحات 6-27): دانکن فینلیسون
فصل 3 دسته بندی های آب بطری (صفحات 28-92): نیکلاس جی دژ
فصل 4 هیدروژئولوژی آب های بطری شده (صفحات 93-131): مایک
استریتلی، راد میچل و ملانی والترز
فصل 5 تصفیه آب (صفحه های 132-) 165): Jean?Louis Croville and
Jean Cantet
فصل 6 بطری آب ? حفظ ایمنی و یکپارچگی از طریق فرآیند (صفحات
166-188): Dorothy Senior
فصل 7 پر کردن تجهیزات (صفحات 189-226): Fred G. Vickers و John
Medling
فصل 8 تمیز کردن و ضد عفونی کردن در صنعت آب بطری (صفحات
227-271): وینی لویی و دیوید روشلین
فصل 9 مدیریت کیفیت (صفحات 272-287): Dorothy Senior
فصل 10 کولرهای آب بطری (صفحات 288-312): مایکل بارنت
فصل 11 حسابرسی شخص ثالث عملیات آب بطری شده (صفحات 313-324): باب
تانر
فصل 12 میکروبیولوژی آبهای معدنی طبیعی (صفحات 325-387): هنری
لکلرک و میلتون اس دا کوستا
فصل 13 میکروبیولوژی آبهای معدنی تصفیه شده آب بطری (صفحات
388-402): استفان سی. ادبرگ
توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی
The bottled waters industry has become a vital and vigorous
sector of the beverage world, in developed and developing
countries worldwide. Since publication of the first edition in
1998, the industry has undergone a remarkable expansion, and
this has served to underline the need for an accessible source
of technical guidance.
This book is unique in providing an overview of the science
and technology of the bottled waters industry. The second
edition has been strengthened by bringing in a US co-Editor,
and the coverage has been thoroughly revised and considerably
extended. A new chapter is included on cleaning and
disinfection.
The book provides a definitive source of reference for
beverage technologists, packaging technologists, analytical
chemists, microbiologists and health and safety personnel.
Content:
Chapter 1 Introduction (pages 1–5): Dorothy Senior and Nicholas
J. Dege
Chapter 2 Market Development of Bottled Waters (pages 6–27):
Duncan Finlayson
Chapter 3 Categories of Bottled Water (pages 28–92): Nicholas
J. Dege
Chapter 4 Hydrogeology of Bottled Waters (pages 93–131): Mike
Streetly, Rod Mitchell and Melanie Walters
Chapter 5 Water Treatments (pages 132–165): Jean?Louis Croville
and Jean Cantet
Chapter 6 Bottling Water ? Maintaining Safety and Integrity
Through the Process (pages 166–188): Dorothy Senior
Chapter 7 Filling Equipment (pages 189–226): Fred G. Vickers
and John Medling
Chapter 8 Cleaning and Disinfection in the Bottled Water
Industry (pages 227–271): Winnie Louie and David
Reuschlein
Chapter 9 Quality Management (pages 272–287): Dorothy
Senior
Chapter 10 Bottled Water Coolers (pages 288–312): Michael
Barnett
Chapter 11 Third?Party Auditing of Bottled Water Operations
(pages 313–324): Bob Tanner
Chapter 12 Microbiology of Natural Mineral Waters (pages
325–387): Henri Leclerc and Milton S. da Costa
Chapter 13 Microbiology of Treated Bottled Water (pages
388–402): Stephen C. Edberg
نظرات کاربران