ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Protein Acetylation: Methods and Protocols

دانلود کتاب استیلاسیون پروتئین: روش ها و پروتکل ها

Protein Acetylation: Methods and Protocols

مشخصات کتاب

Protein Acetylation: Methods and Protocols

دسته بندی: مولکولی
ویرایش: 1 
نویسندگان: , , ,   
سری: Methods in Molecular Biology 981 
ISBN (شابک) : 1627033041, 9781627033046 
ناشر: Humana Press 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 279 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 37,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب استیلاسیون پروتئین: روش ها و پروتکل ها: علم پروتئین



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب Protein Acetylation: Methods and Protocols به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب استیلاسیون پروتئین: روش ها و پروتکل ها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب استیلاسیون پروتئین: روش ها و پروتکل ها



هزاران پروتئین برای استیله شدن شناسایی شده اند. قدرت تحقیقاتی عظیمی به آزمایش‌هایی برای حل پیامدهای بیولوژیکی هر استیلاسیون پروتئین اختصاص داده شده است. دو محل خاص از استیلاسیون پروتئین به شدت توصیف شده است: باقی مانده متیونین N ترمینال یک پروتئین نوپا و باقی مانده لیزین در یک پروتئین. در استیله‌سازی پروتئین: روش‌ها و پروتکل‌ها، محققان متخصص در این زمینه بسیاری از روش‌هایی را که امروزه معمولاً برای مطالعه استیلاسیون پروتئین مورد استفاده قرار می‌گیرند، شرح می‌دهند. اینها شامل روش‌ها و تکنیک‌هایی برای شناسایی استیلاسیون پروتئین، روش‌های مبتنی بر الکتروفورز ستونی و ژل، پیش‌بینی محاسباتی، و پاسخ بیولوژیکی به استیلاسیون پروتئین است. این فصل‌ها با فرمت بسیار موفق روش‌ها در زیست‌شناسی مولکولی™ نوشته شده‌اند، شامل مقدمه‌ای بر موضوعات مربوطه، فهرست‌هایی از مواد و معرف‌های لازم، پروتکل‌های آزمایشگاهی گام به گام، قابل تکرار آسان و نکات کلیدی است. در مورد عیب‌یابی و اجتناب از دام‌های شناخته شده.

معتبر و عملی، استیله‌سازی پروتئین: روش‌ها و پروتکل‌ها به دنبال کمک به دانشمندان در مطالعه بیشتر جنبه‌های فنی است. در درک استیلاسیون پروتئین نقش دارد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Thousands of proteins have been identified to be acetylated. Immense research power has been dedicated to experiments to solve the biological implications of each and every protein acetylation. Two particular sites of protein acetylation have been described intensively: the N-terminal methionine residue of a nascent protein and lysine residues within a protein. In Protein Acetylation: Methods and Protocols, expert researchers in the field detail many of the methods which are now commonly used to study protein acetylation. These include methods and techniques for identification of protein acetylation, column- and gel electrophoresis-based approaches, computationally prediction, and the biological response to protein acetylation. Written in the highly successful Methods in Molecular Biology™ series format, chapters include introductions to their respective topics, lists of the necessary materials and reagents, step-by-step, readily reproducible laboratory protocols, and key tips on troubleshooting and avoiding known pitfalls.

Authoritative and practical, Protein Acetylation: Methods and Protocols seeks to aid scientists in the further study of the technical aspects involved in understanding protein acetylation.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xi
Back Matter....Pages 1-11
....Pages 13-23




نظرات کاربران