دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 2
نویسندگان: Dr. John Grönberg (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783662231142, 9783662250846
ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg
سال نشر: 1920
تعداد صفحات: 123
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب دستور غذا برای دانش آموزان و پزشکان: داروسازی، فارماکولوژی/سم شناسی، آموزش پزشکی
در صورت تبدیل فایل کتاب Rezeptur für Studierende und Ärzte به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دستور غذا برای دانش آموزان و پزشکان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Front Matter....Pages I-VIII
Stellung der Arzneitherapie zu den übrigen Behandlungsmethoden....Pages 1-6
Unsere Ärztegeneration und die Rezeptur....Pages 7-12
Die Ursachen der Rezeptursünden....Pages 12-14
Allgemeines über die Dosierung von Arzneimitteln....Pages 14-16
Die Aufstellung der Rezeptformel....Pages 16-24
Pharmacopoea economica....Pages 24-31
Die Taxierung von Rezepten....Pages 31-32
Gesetzliche Vorschriften....Pages 32-35
Übersicht über die wichtigsten Gruppen offizineller Drogen und Präparate....Pages 35-37
Feste Arzneiformen....Pages 37-57
Weiche Arzneiformen....Pages 57-62
Flüssige Arzneiformen....Pages 62-84
Flüssige Arzneimittel zu äußerlichen Zwecken....Pages 85-85
Unverträgliche Arzneimittel....Pages 86-104
Explosible Mischungen....Pages 104-109
Back Matter....Pages 110-116