دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: سری: ISBN (شابک) : 9781601197948, 9781931862868 ناشر: American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers, Inc. سال نشر: 2006 تعداد صفحات: 691 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 30 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 2006 ASHRAE Handbook - Refrigeration (I-P Edition) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 2006 ASHRAE Handbook - Refrigeration (نسخه I-P) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب راهنما تجهیزات و سیستم های تبرید را برای کاربردهایی
غیر از راحتی انسان پوشش می دهد. این کتاب شامل اطلاعاتی در مورد
سرد کردن، انجماد، و نگهداری مواد غذایی است. کاربردهای صنعتی
تبرید؛ و تبرید با دمای پایین و به روز شده است که شامل 47 جدول
تعاملی و 152 نمودار دیجیتالی می شود. این جلد که در درجه اول
مرجعی برای مهندس شاغل است، برای هر کسی که درگیر خنکسازی و
ذخیرهسازی محصولات غذایی است نیز مفید است. این کتاب به 9 بخش
جداگانه تقسیم شده است:
This handbook covers the refrigeration equipment and systems
for applications other than human comfort. This book includes
information on cooling, freezing, and storing food; industrial
applications of refrigeration; and low temperature
refrigeration and has been updated to include 47 Interactive
Tables and 152 Digitized Graphs. Primarily a reference for the
practicing engineer, this volume is also useful for anyone
involved in the cooling and storage of food products. The book
is divided into nine separate sections:
Content:
Front Matter
Preface
Table of Contents
Interactive Graphs Table (152) Refrigeration System Practices 1. Liquid Overfeed Systems
2. System Practices for Halocarbon Refrigerants
3. System Practices for Ammonia and Carbon Dioxide Refrigerants
4. Secondary Coolants in Refrigeration Systems
5. Refrigerant System Chemistry
6. Control of Moisture and other Contaminants in Refrigerant Systems
7. Lubricants in Refrigerant Systems
8. Refrigerant Containment, Recovery, Recycling, and Reclamation
Food Storage and Equipment 9. Thermal Properties of Foods
10. Cooling and Freezing Times of Foods
11. Commodity Storage Requirements
12. Food Microbiology and Refrigeration
13. Refrigeration Load
14. Refrigerated-Facility Design
15. Methods of Precooling Fruits, Vegetables, and Cut Flowers
Food Refrigeration 16. Industrial Food-Freezing Systems
17. Meat Products
18. Poultry Products
19. Fishery Products
20. Dairy Products
21. Eggs and Egg Products
22. Deciduous Tree and Vine Fruit
23. Citrus Fruit, Bananas, and Subtropical Fruit
24. Vegetables
25. Fruit Juice Concentrates and Chilled Juice Products
26. Beverages
27. Processed, Precooked, and Prepared Foods
28. Bakery Products
29. Chocolates, Candies, Nuts, Dried Fruits, and Dried Vegetables
Distribution of Chilled and Frozen Food 30. Cargo Containers, Rail Cars, Trailers, and Trucks
31. Marine Refrigeration
32. Air Transport
Industrial Applications 33. Insulation Systems for Refrigerant Piping
34. Ice Manufacture
35. Ice Rinks
36. Concrete Dams and Subsurface Soils
37. Refrigeration in the Chemical Industry
Low-Temperature Applications 38. Cryogenics
39. Ultralow-Temperature Refrigeration
40. Biomedical Applications of Cryogenic Refrigeration
Refrigeration Equipment 41. Absorption Cooling, Heating, and Refrigeration Equipment
42. Forced-Circulation Air Coolers
43. Component Balancing in Refrigeration Systems
44. Refrigerant-Control Devices
45. Factory Dehydrating, Charging, and Testing
Unitary Refrigeration Equipment 46. Retail Food Store Refrigeration and Equipment
47. Food Service and General Commercial Refrigeration Equipment
48. Household Refrigerators and Freezers
General 49. Codes and Standards
Additions and Corrections
Composite Index