ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Protein Biotechnology: Isolation, Characterization, and Stabilization

دانلود کتاب بیوتکنولوژی پروتئین: جداسازی ، خصوصیات و ثبات

Protein Biotechnology: Isolation, Characterization, and Stabilization

مشخصات کتاب

Protein Biotechnology: Isolation, Characterization, and Stabilization

ویرایش: 1 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780896032309, 9781592594382 
ناشر: Humana Press 
سال نشر: 1993 
تعداد صفحات: 593 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 20 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 36,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب بیوتکنولوژی پروتئین: جداسازی ، خصوصیات و ثبات: بیوشیمی، عمومی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 17


در صورت تبدیل فایل کتاب Protein Biotechnology: Isolation, Characterization, and Stabilization به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب بیوتکنولوژی پروتئین: جداسازی ، خصوصیات و ثبات نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب بیوتکنولوژی پروتئین: جداسازی ، خصوصیات و ثبات



پروتئین ها خدمتگزار زندگی هستند. آنها در تمام اجزای موجودات زنده وجود دارند و علیرغم شباهت شیمیایی آنها از نظر تنوع ترکیبی شگفت انگیز هستند. حتی ساده ترین ارگانیسم تک سلولی حاوی هزاران پتین مختلف است که طیف وسیعی از نقش های حمایت کننده از زندگی را ایفا می کند. از طریق کشف سویه های جهش یافته یا تولید آنها با دستکاری ژنتیکی، به تعداد کل پروتئین های شناخته شده افزوده می شود. کل ادبیات بین المللی پروتئین می تواند یک ساختمان متوسط ​​را پر کند و با سرعت فزاینده ای در حال رشد است. ممکن است خواننده ببخشد که بپرسد آیا کتاب دیگری در مورد پروتئین ها، خواص و عملکرد آنها می تواند هدف مفیدی داشته باشد یا خیر. توضیحی در مورد منشأ این کتاب ممکن است به عنوان توجیه عمل کند. نویسندگان تیم آموزشی را برای یک دوره مقدماتی پس از تجربه در مورد خصوصیات پروتئین تشکیل می دهند که توسط مرکز پیشرفت حرفه ای، ایست برانزویک، نیوجرسی، یک بنیاد آموزشی، تنظیم شده است. این دوره برای اولین بار در سال 1982 در آمستردام برگزار شد و از آن زمان تاکنون چندین بار در آمستردام و ایالات متحده با شرکت کنندگانی از آمریکای شمالی و اکثر کشورهای اروپایی تکرار شده است. در کتاب قبلی این کتاب، بر نقش جداسازی پروتئین در صنایع غذایی تاکید شده بود، زیرا در آن زمان این موضوع علایق اکثر شرکت کنندگان در دوره را منعکس می کرد. امروزه پروتئین های جدا شده برای استفاده در مواد غذایی از مخمرها، منابع قارچی، حبوبات، دانه های روغنی، غلات و برگ ها استخراج می شوند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Proteins are the servants of life. They occur in all com- nent parts of living organisms and are staggering in their fu- tional variety, despite their chemical similarity. Even the simplest single-cell organism contains a thousand different p- teins, fulfilling a wide range of life-supporting roles. Additions to the total number of known proteins are being made on an increasing scale through the discovery of mutant strains or their production by genetic manipulation. The total international protein literature could fill a medi- sized building and is growing at an ever-increasing rate. The reader might be forgiven for asking whether yet another book on proteins, their properties, and functions can serve a useful purpose. An explanation of the origin of this book may serve as justification. The authors form the tutorial team for an int- sive postexperience course on protein characterization or- nized by the Center for Professional Advancement, East Brunswick, New Jersey, an educational foundation. The course was first mounted in Amsterdam in 1982 and has since been repeated several times, in both Amsterdam and the US, with participants from North America and most European countries. In a predecessor to this book, emphasis was placed on the role of protein isolation in the food industry, because at the time this reflected the interests of most of the participants at the course. Today, isolated proteins for food use are extracted from yeasts, fungal sources, legumes, oilseeds, cereals, and leaves.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xi
Back Matter....Pages 1-19
....Pages 21-48




نظرات کاربران