دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Pathak. Yashwant
سری:
ISBN (شابک) : 9781439823705, 1420082213
ناشر: Taylor & Francis
سال نشر: 2010/2011
تعداد صفحات: 578
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 9 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Handbook of nutraceuticals به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کتابچه راهنمای مواد مغذی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
تا حدی به دلیل عدم وجود روش های استاندارد پذیرفته شده جهانی، مواد مغذی و غذاهای کاربردی با ناآگاهی قانونی، بی کفایتی بازاریابی و معافیت اخلاقی مواجه هستند. اگرچه بسیاری از محققان معتقدند که بین مواد مغذی و غذاهای کاربردی و کاهش هزینه های مراقبت های بهداشتی و همچنین پیشگیری از بیماری ها ارتباط وجود دارد.
Due in part to an absence of universally accepted standardization methods, nutraceuticals and functional foods face regulatory ignorance, marketing incompetence and ethical impunity. Even though many researchers believe that there is a connection between nutraceuticals and functional foods and reduced health care expenses as well as disease prevent
Content: Vol. 1 Ingredients, formulations and applications. Vol. 2 Scale-Up, processing and automation.