ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Handbook of nutraceuticals

دانلود کتاب کتابچه راهنمای مواد مغذی

Handbook of nutraceuticals

مشخصات کتاب

Handbook of nutraceuticals

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781439823705, 1420082213 
ناشر: Taylor & Francis 
سال نشر: 2010/2011 
تعداد صفحات: 578 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 9 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 52,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب Handbook of nutraceuticals به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتابچه راهنمای مواد مغذی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتابچه راهنمای مواد مغذی

تا حدی به دلیل عدم وجود روش های استاندارد پذیرفته شده جهانی، مواد مغذی و غذاهای کاربردی با ناآگاهی قانونی، بی کفایتی بازاریابی و معافیت اخلاقی مواجه هستند. اگرچه بسیاری از محققان معتقدند که بین مواد مغذی و غذاهای کاربردی و کاهش هزینه های مراقبت های بهداشتی و همچنین پیشگیری از بیماری ها ارتباط وجود دارد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Due in part to an absence of universally accepted standardization methods, nutraceuticals and functional foods face regulatory ignorance, marketing incompetence and ethical impunity. Even though many researchers believe that there is a connection between nutraceuticals and functional foods and reduced health care expenses as well as disease prevent



فهرست مطالب

Content: Vol. 1 Ingredients, formulations and applications. Vol. 2 Scale-Up, processing and automation.




نظرات کاربران